ЛЮБОВЕН хороскоп за 24 септември 2022 (събота) - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН хороскоп за 24 септември 2022 (събота)

любовен хороскоп за 25 септември 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 24 септември 2022 (събота)

Любовен хороскоп за 24 септември 2022: Не трябва да слушате никого, освен сърцето си: логиката няма да помогне за решаването на проблеми в любовна връзка, а само ще влоши разногласията. В същото време съществува опасност да се поддадете на тъмната страна на личността си. Не ревнувайте, да пожелавайте любовта на някой друг, не подлъгвайте чужди чувства, в името на задоволяването на мимолетна прищявка. За да избегнете това, звездите на хороскопа ви съветват да пазите любовта и най-важното – от изблици на необуздани страсти.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 24 септември 2022 (събота)

Голям КЪСМЕТ през 2023 година за 4 зодии

Любовен хороскоп за Октомври 2022

Недостиг на магнезий

Притча за делфина и човека

КАК МИСЛИТЕ РАЗБОЛЯВАТ?

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

Какво да очаквате във връзката? По-скоро прочетете и разберете от най-новият ни любовен хороскоп за 24 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 24 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 24 септември 2022, мисията на Овена е да внесе хармония в отношенията на влюбените. Много е вероятно той да се превърне в буферна връзка между две любящи сърца. Дали ще бъдат стари познати, между които е имало раздор, или дали Овен ще изпълни мисията на Купидон, тласкайки непознати един към друг – хороскопът мълчи. На личния фронт на самия Овен мир и тишина, без възходи и падения.

Любовен хороскоп за 24 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 24 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Денят е в състояние да даде възможност за започване на връзка, която ще преобърне живота на Телците. Дали е за добро, времето ще покаже. Телците трябва да слушат вътрешния си глас, за да направят правилния избор за среща. Дали ще намери любовта или друг проблем зависи до голяма степен от самия Телец. Във всеки случай хороскопът съветва да не повтаря стари грешки и по възможност да избягва нови. Знаейки за склонността си да стъпва върху старото гребло, Телецът трябва да бъде изключително внимателен.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Близнаците ще бъдат много търсени! Сякаш хората наоколо се карат на кого да обърнат повече внимание. Семейните ще почувстват, че са необходими незабавно на всички домакинства, а Близнаците, които не са се решили на връзка, могат да получат няколко примамливи покани тази вечер. И имайте предвид, че имате малък шанс да задоволите всички страдащи наведнъж: все някой ще остане обиден. Е, невъзможно е да бъдете добър за всички: любовният хороскоп съветва Близнаците, когато правят избор, да слушат по-внимателно чувствителното си сърце.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 24 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 24 септември 2022, хороскопът обещава на свободният Рак нови романтични срещи. За да се осъществят обаче, той трябва да смени обичайния си маршрут. Посетете ново за вас място или компания от хора, там ще срещнете потенциален партньор в живота. Ракът може да намери любовта там, където изобщо не я очаква: в сервизна станция, в музей, в магазин. Звездите дават само една следа за търсене – Ракът никога преди да не е бил на това място.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Дамите Лъвици ще бъдат лесни и приятни в общуването, като ванилови блатове, а мъжете ще карат дамите около себе си да се чувстват красиви и желани! Просто така се случи, че звездите инструктираха Лео да внесе положителното в този свят. Той ще зареди с приятни емоции любимите хора, получавайки любов и обич в замяна. Хороскопът е благоприятен за срещи, романтични вечерни разходки, вечери в интимна обстановка и всякакви други възхитителни любовни магии, които Лъвът може да измисли с изобретателната си мисъл.

Любовен хороскоп за 24 септември 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Мислите на Девата могат от време на време да витаят някъде далеч от суматохата на живота: тя ще бъде настроена на романтика и лек флирт. Подобно настроение може да доведе до любовна връзка или флирт там, където не е съвсем подходящо: на работа, например. Девите, които са във връзка, не трябва да отиват твърде далеч: тяхното игриво настроение бързо ще премине и безплодното зрънце надежда в душата на очарован колега ще остане за дълго време. Въпреки това, хороскопът не съветва да се отдадете на лекомислие в работата дори на свободните Деви (особено тези, чиято професия изисква точност и внимание). Разсеяността може да повлияе на състоянието на техните дела и дори да попречи на кариерата.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 24 септември 2022, в главата на Везните може да има ужасно объркване и всичко това, защото мислите за любов могат да им попречат да се концентрират върху други въпроси и планове. Хороскопът не обещава големи промени в личния живот през този ден, но може да започне ново запознанство или дори лека афера: Везните са много игриви. Веселите искри в очите ги правят изключително привлекателни за представителите на противоположния пол, така че Везните, които са във връзка, трябва да бъдат по-сдържани. Освен ако, разбира се, не ценят тези взаимоотношения.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес, 24 септември 2022, хороскопът предупреждава Скорпиона за възможността от евентуален конфликт: любов и пари. Близки хора (съпрузи, деца, приятели) могат да се включат в откровено изнудване или да ви въвлекат в разходи с необмислени действия. Скорпионът отчаяно ще се съпротивлява, но не се знае колко ще издържи. Той е в областта на финансовия риск. Има само един начин да успокоите Скорпиона: роднините ще му бъдат искрено благодарни за материална подкрепа.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Стрелецът може да бъде в центъра на любовна връзка, без да го знае. Умее да хваща изненадани погледи към него, да чува развълнуван шепот зад гърба си, да получава неясни съобщения. Ако Стрелецът е готов да започне нова връзка, тогава може би трябва да обърне внимание на източника на тези любовни вибрации. В противен случай хороскопът не препоръчва да реагирате на случващото се. В допълнение, бивша любов може неочаквано да си спомни за него. Друг е въпросът, дали си струва да се опитвате, да запалите отново изгаснали въглища?

Любовен хороскоп 24 септември 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Половинката на Козирога упорито ще изисква внимание, така че сутринта трябва да е готов за молбите и капризите на любимия човек. Според хороскопа Козирогът трябва да следва желанията на приятел или приятелка, само по този начин ще бъде възможно да се поддържа идилия в една връзка. Свободните Козирози също няма да избегнат капризите, но техен източник ще станат близки роднини или приятели.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес, 24 септември 2022, Водолеят ще бъде просто очарователен! Освен това, силата на неговия чар ще бъде толкова голяма, че може да помогне на представителя да успее не само на любовния фронт, но и в бизнес сферата. Да, понякога можете да използвате чара си за благотворителни цели: хороскопът е доста обещаващ за това. Все пак Водолеите не бива да изпитват чара си върху крехки сърца: съдбата няма да прости, ако се влюбите в някого за забавление. Водолеи, звездите съветват да не давате напразни надежди на онези, които ви гледат с влюбени очи.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 24 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Риби е пример за светска мъдрост и източник на цветни поговорки за любовта и верността. Във всеки случай подхождат на самите Риби. Всъщност, техните преценки могат да бъдат възприети от другите като неадекватни и дори обидни. Рибите не трябва да съдят отношението на другите и още повече да споделят мислите си с трети лица. Има големи шансове всичко казано да достигне до обсъжданите, което е изпълнено с открит конфликт или скрита негативност. Хороскопът съветва Рибите да не се намесват в семейните дела на други хора: любовта е сложно нещо и в нея няма строги правила.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица