ДНЕВЕН хороскоп за 24 септември 2022 (събота) - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 24 септември 2022 (събота)

дневен хороскоп за 25 септември 2022
Дневен Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 24 септември 2022 (събота)

Дневен хороскоп за 24 септември 2022: Това е идеалното време да разрешите много въпроси, свързани с вътрешната и външната красота, да коригирате диетата си и да се откажете от вредните навици. Този период е благоприятен и за всяка старателна работа, която изисква повишено внимание и търпение. Като цяло денят е благоприятен за работа: както в офиса, така и у дома.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

Под закрилата на висшите сили през 2023 г. ще бъдат три зодии

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

Как да бъдем красиви: Прости домашни средства за нежна кожа

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

Истинската жена се печели с уважение и любов, а не с пари и скъпи подаръци

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

Огън в косите, огън в сърцето, буйна кръв – Тя е червенокосата жена!

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 24 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 24 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 24 септември 2022, вече не сте същият човек, който бяхте вчера. Разбира се, че това е в добрият смисъл на думата. Утре също няма да бъдете същите, както днес. Промяната е единственото нещо, което остава постоянно. Промяната е това, което сте призовани да приемете. Ето защо, днес помислете какво можете да направите по нов начин, как да растете по различен начин. Забравете за минали неуспехи – в живота ви се отваря нов, благоприятен период. Успехът ще ви съпътства по всичко, свързано със самообразование или командировки. Но туристическите пътувания или пазаруването няма да ви доставят абсолютно никакво удоволствие.

Дневен хороскоп за 24 септември 2022 г. Телец

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Любовта не трябва да е опасна. Когато допуснете някого в животът ви, не трябва да чувствате хаос и бъркотия. От вас се иска да обръщате повече внимание на това, което тялото ви казва. Какво чувствате, когато сте до този близък човек? Тези чувства ще ви дадат да разберете, дали искате да инвестирате в тази връзка. Ако сте в активно търсене на партньор, звездите ви съветват да се вгледате по-отблизо в най-близкото си обкръжение. Понякога щастието може да бъде намерено там, където не го очаквате. В работата вашата предприемчивост и отговорност няма да останат незабелязани. Най-доброто време за упражнения. Ще можете да постигнете бързи резултати в подобряването на физическата форма.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 24 септември 2022, тези, които са в сериозна връзка, може да открият, че им липсва пространство. Искате да избягате от оковите на такава надеждна и топла, но на пръв поглед задушаваща връзка. В такива дни, с такива мисли, по-добре си мислете за момента, когато бяхте свободни от обвързване и си спомнете за самотата. Дали си струва да счупите всичко наведнъж зависи от вас, но не се поддавайте на емоциите. Повечето представители на знака напълно са забравили за потискащото чувство на празнота и студено легло. Въз основа на това решете какво искате, защото сега мечтите ще се сбъдват със завидно постоянство.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 24 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Вие правите нещата много по-сложни, отколкото са в момента. Останете насаме със себе си и помислете какво наистина искате от тази връзка. Преминаването към яснотата на собствените ви желания ще ви позволи да изразите нуждите си и да направите стъпката, която сте отлагали толкова дълго. Никой не знае какво има в главата ви, докато не го изречете на глас. Не е желателно да сте свръх активни в деловата сфера – желанието ви за успех може да създаде проблеми в отношенията с началниците. Общуването с приятели или родители, приятната вечер насаме с любимите хора ще ви помогне да се развеселите.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 24 септември 2022, е необходимо да се действа смело, открито и находчиво. Опитайте се да бъдете по-мълчаливи, в противен случай може неволно да се нараните. Не разказвайте за плановете си на никого, освен на най-близките хора. Нещо не ви върви и отдавна знаете какво е. Вместо да биете около храста, оставете място за открит и честен разговор. Кажете на близките си на кой етап от живота си сте замръзнали и какво бихте искали да промените. Ако вашето семейство и приятели наистина ви обичат и уважават, те ще намерят начин да ви помогнат.

Дневен хороскоп за 24 септември 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 24 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Безкрайно много се самокритикувахте. От днес си забранете да си сравнявате животът с успехите и мечтите на другите. Не се самосъжалявайте повече! Приемете това като напомняне да се освободите от фалшивото чувство за конкуренция и да работите върху надминаването на предишни версии на себе си. Освободете се от фалшивите чувства. Вземете решения днес, разчитайки на интуицията, тя няма да ви подведе. Има вероятност да получите неочаквана новина, която може да повлияе много и коренно да промени сегашното ви положение. Един активен, творчески ден ще премине под знака на любовта, прошката и молитвата.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 24 септември 2022, ще имате възможност да зарадвате своите приятели и близки. Запазете положителна нагласа и ще забележите, че светът започва да се променя към по-добро! Възможно ли е наистина да приемете малко, но очевидно нещо неприемливо, отказвайки случайно, но напълно непредвидимо чудо? Помислете за избора си. Като се има предвид, че сме в разгара на ретрограден сезон, желанието за връщане в миналото ще е силно. Както и склонността да повторите модели, които си мислите, че сте нарушил отдавна. Спрете да се връщате към вече поетите пътища.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Никога няма да разберете, ако не опитате. Днес, 24 септември 2022, звездите ви призовават да поемете инициативата. Да си направите равносметка на мечтите и желанията, и да действате, към това което отдавна сте искали да насочите енергията си. Не търсете причини да отложите този процес за друг ден. Знанието как да приоритизирате важните неща ще ви помогне да преоцените хода на живота си през следващите дни. Благоприятен ден за любов и романтични срещи. Не може да се изключи възможността за неразумни искания от ръководството.

Какво да очакват Стрелците в този ден

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Не хабете енергията си в този ден. Днес може да поискате да направите последната крачка към постигането на целта си. Но сили извън вашия контрол може да застанат на пътя ви. Опитайте се да бъдете търпеливи. Бъдете методични в действията си, не давайте нереалистични обещания и не поемайте излишни задължения. Става дума за големи мечти и големи действия. Вие сте неудържими, когато става въпрос за осъществяване на вашите мечти и желания. Освен това, имате подкрепа от роднини и дори колеги. Не забравяйте да благодарите на тези, които ви подкрепят.

Дневен хороскоп за 24 септември 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

В този ден е най-добре да се съсредоточите върху собственото си развитие, а не върху материалния компонент на живота. Оставете неотложните въпроси и ежедневните грижи за по-подходящо време. Вечерта старите спомени могат да ви напомнят за себе си, ще ви залее носталгия. Не позволявайте на тъжните мисли да развалят настроението ви. Използвайте повишения си личен чар, за да изградите взаимоотношения с любимите си хора и колеги. В този ден много конфликти ще останат в миналото. Вашите саморазрушителни модели пречат на растежа и развитието ви. Да, лошо, но познатите неща не могат да бъдат изоставени за една нощ. Но можете да направите първата крачка. Ще бъде трудно, особено ако вашият лош навик е близък човек.

Дневен хороскоп за 24 септември 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 24 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Време е да изпитате всички чувства. Слънцето е ярко, лимонът е кисел, дъждът е мокър, влюбването е красиво, а раздялата е болезнена. Ще трябва да преплувате океана на вашите чувства и емоции. Но без да усетите цялата гама, не можете да продължите напред. Мощната енергия на вашият зодиакален знак ще ви позволи да оказвате значително влияние върху света и хората около вас. Използвайте този дар разумно. В отношенията с другите бъдете толерантни и деликатни. Това е време за изграждане на мостове в доказани връзки.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

В този ден, 24 септември 2022, съдбата ще бъде на ваша страна и всичко ще се нареди по най-добрия начин. За да постигнете взаимно разбирателство с близките, бъдете внимателни, търпеливи и дипломатични. Не позволявайте на лошото настроение да прерасне в конфликти с другите. Този ден не е подходящ за енергични дела. Всеки от нас се ражда със сребърна лъжица в устата. Но това не винаги е богатство. И може да се използва само веднъж. И е вероятно за вас тази повратна точка да дойде днес. Така че благодарете на съдбата за този шанс.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица