Месечен хороскоп за месец октомври 2023
Астрология

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

Хороскоп за месец Октомври 2022 за всички зодии: Октомври 2022 г. като цяло ще бъде положителен месец. Проблемите ще бъдат елиминирани с упорит труд, силна воля и желание да се направи не „най-доброто“, а о най-добрият начин. До това се свеждат генералните съвети на звездите за настоящия период. Времето е на ваша страна, но и действайте по свое усмотрение, а като вземете предвид всичко свързано с фактори и вероятности. Въпреки факта, че сега топката очевидно се управлява от чувствата и интуицията, в повечето случаи тази тактика няма да ви подведе, внимателно анализирайте всичко, преди да вземете окончателно решение. Възможни са неочаквани новини и промени, както и значими срещи.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Мистичната Каменна гора – едно от най-силно енергийните места в България

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Преподобна Стойна, българката стискала жарава с голи ръце, лекувала безнадеждно болни

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

Еднократна финансова помощ за ученици записани в 1 клас и 8 клас, през учебната 2022/2023 година

За пръв път, през 2022 по-високи данъчни облекчения за деца, които могат да се ползват авансово през годината

ОВЕН

Хороскоп за месец Октомври 2022 – Овен: Хороскопът за октомври 2022 година предсказва за Овните нетривиален период, който ще ви изненада. Но вие няма да останете в дълг и също така да изненадате другите. Марс и Слънцето, вашият управител и активатор, ще останат стабилни, макар и не най-силните позиции. Това ще бъде достатъчно, за да компенсира входящия негативизъм, медииран от неконтролируеми фактори. Но по-важно е положението на Венера, която обикновено е отговорна за ограничаването на възможностите на Овен, но този месец тя ще промени модалността на енергията поради текущата астрологична ситуация. Това показва силна емоционална конотация във важни за вас моменти. Обмислете това и го използвайте за добро, но стриктно контролирайте собствените си емоции. В момента искреността не винаги ще бъде най-доброто ви оръжие и определено не трябва да се разкривате пред хора, които не познавате достатъчно добре.

ТЕЛЕЦ

Хороскоп за месец Октомври 2022 – Телец: Хороскопът за октомври 2022 година обещава бурно време за Телците, което обаче не изключва възможността да сменят настоящия си статус. Луната, активаторът на вашия знак, ще продължи да доминира, което ще ви е само от полза, но при определени условия. Това се дължи на благоприятното разположение на Сатурн, което потисне негативната енергия на Марс, която обикновено е отговорна за ограничаването на възможностите на Телеца. Вие, ще трябва да се контролирате, за да не кажете или направите твърде много. Иначе обстоятелствата не ви ограничават. Този период е доста успешен за решаване на финансови и лични проблеми. Подобно на други зодии, сега ще срещнете интересни хора, но не се фокусирайте върху всеки от тях. Нямате много време, а имате много работа.

БЛИЗНАЦИ

Хороскоп за месец Октомври 2022 – Близнаци: Хороскопът за октомври 2022 г. за зодия Близнаци вещае изненадващо спокойно време, въпреки че за много от вашето обкръжение то ще бъде коренно различно. Тази ситуация ще възникне, защото нито един от доминиращите в момента обекти на небесната лента няма да има пряко въздействие върху вас. А Юпитер, който отговаря за ограничаването на възможностите на Близнаците, няма да е достатъчно силен, за да попречи на плановете ви. Само Меркурий, вашият управител и активатор, остава в умерено положителна позиция. Това ще ви позволи да не се напрягате излишно и ще даде възможност за постоянно увеличаване на доходите. В други области на живота звездите ви съветват да действате малко по-светски, отколкото сте свикнали. Решавайте практически въпроси, а не теоретични. Това е период на бавен, но стабилен вътрешен прогрес.

РАК

Хороскоп за месец Октомври 2022 – Рак: Хороскопът за октомври 2022 година предсказва на Раците нови възможности в работната сфера и резки обрати в областта на личните отношения. Както повечето други зодии, Ракът през този месец трябва да контролира емоциите си и да не позволява прекалено много – нито на себе си, нито на другите. Тъй като Луната, управителят на вашия знак, доминира този цикъл на небесната лента, вие ще се възползвате от повишена проницателност. Тоест ще предвидите евентуална опасност, така че се доверете на вътрешния си глас, дори ако на пръв поглед всичко е в идеален ред. Това е добър момент да подредите нещата. И въпреки, че някои ситуации ще ви накарат да се усмихнете, вземете проблема на някой от вашето обкръжение съвсем сериозно. Сега можете да правите почти всякакви реверанси, защото резултатът ще надхвърли очакванията и ще си заслужава усилията.

ЛЪВ

Хороскоп за месец Октомври 2022 – Лъв: Хороскопът за октомври 2022 обещава на родените в съзвездието Лъв прогресивно време, свързано с промяна в личните убеждения. Вие сами ще вземете важно решение и то под влияние на обстоятелства, които или вече са се случили, или тепърва ще се случват. Този месец околното пространство няма да ви притиска и светът няма да ви предизвиква. Причината е благоприятното разположение на Плутон, вашият активатор. За много Лъвове липсата на ясна конфронтация може да обърка и дори да създаде проблеми с мотивацията. Фокусирането върху конкретна цел ще помогне. Звездите ви съветват да отвлечете вниманието си от дребните проблеми и да се съсредоточите върху едно или две важни неща. Останалите или ще изчезнат, или ще нараснат до мащаб, в който ще е възможно да се използват значителни ресурси. Сега резултатът е по-важен от пътя или натрупания опит.

ДЕВА

Хороскоп за месец Октомври 2022 – Дева: Хороскопът за октомври 2022 година за представителите на зодия Дева вещае за период с нарастваща активност в много аспекти. Това време ще бъде значително по-различно от всички предишни етапи, тъй като вътрешният свят – вашият собствен и на другите – ще излезе на преден план. Това ще се случи, поради уникалната позиция на Венера, която обикновено е отговорна за проблемите и страховете на вашия знак, но този месец тя ще промени енергийната модалност и по отношение на Дева ще бъде подсилена от позицията на Луната. Можете да използвате почти всеки метод, особено, ако се съмнявате в стандартното решение. Както при много други знаци, емоциите ще играят решаваща роля за вас. Но по какъв начин – зависи от ситуацията. В средата на месеца е вероятно да стартирате дългосрочен работен проект, в който ще играете главна роля. В края на месецът най-добрите ви качества ще ви помогнат да се издигнете.

ВЕЗНИ

Хороскоп за месец Октомври 2022 – Везни: Хороскопът за октомври 2022 година обещава на Везните период на умерена активност и силни усещания. Това означава, че повечето ситуации ще имат двойно дъно и ако можете да го намерите, ще спечелите предимство. Венера, управителят на вашия знак, ще заеме силно доминираща позиция, така че вие, за разлика от повечето други знаци, не би трябвало да имате проблеми с емоциите. Също така, обещава добро стечение от обстоятелства в областта на личните отношения. Ето защо, колкото и трудна да изглежда ситуацията, можете да намерите решение, вярвайте в себе си. Марс, който отговаря за ограничаването на възможностите на вашия знак, може да създаде трудности, свързани с конфликтни моменти. Ако стигнете до задънена улица – не удряйте главата си в затворената врата, отдалечете се, ситуацията ще има алтернативен път. Челният сблъсък е най-лошата тактика, която можете да приложите в момента.

СКОРПИОН

Хороскоп за месец Октомври 2022 – Скорпион: Хороскопът за октомври 2022 година предсказва един от най-забележителните периоди за Скорпионите през последните няколко месеца. Факт е, че Плутон, управителят на вашия знак, рядко заема доминираща позиция на небесната лента, но точно това ще се случи сега. Освен това Венера и Луната, които са отговорни за ограничаването силата на Скорпиона, също ще бъдат благоприятно разположени, следователно те изравняват собствената си негативност по отношение на вашия знак. Всичко това ще доведе до факта, че ще получите уникални предимства, както в работата, така и в сферата на личните отношения. Ползите няма да паднат от изобилието, но ще получите възможности за постигане на всякакви цели и то в най-кратки срокове. Използвайте разумно този шанс.

СТРЕЛЕЦ

Хороскоп за месец Октомври 2022 – Стрелец: Хороскопът за октомври 2022 г. сочи на Стрелците необходимостта от външно преструктуриране без вътрешни промени. Това означава, че ще ви трябва устойчивост, а не гъвкавост, за да постигнете целта си. Доста лесно ще промените обстоятелствата около вас, но няма да се адаптирате. Тази ситуация ще възникне, поради противоречивата позиция на Юпитер, управителят на вашия знак. Венера, вашият активатор, ще бъде в силна позиция, което гарантира стабилност в емоционалната сфера. Това ще бъде предимство, когато попаднете в неочаквана задънена улица. Понякога трябва да действате интуитивно и това ще доведе до положителен резултат. По-малко спорете, повече доказвайте аргумента си в действие. Никой няма да постигне целите ви вместо вас.

КОЗИРОГ

Хороскоп за месец Октомври 2022 – Козирог: Хороскопът за зодия Козирог за октомври 2022 година обещава изненади. В полза на приятните. Марс ще заеме негативна позиция, така че не залагайте на силата. Не стимулирайте развитието на конфликтни ситуации, по-добре е просто да се отдръпнете настрана. Ще имате повече възможности, отколкото предполагате. И много повече, отколкото хората си мислят. Луната, която обикновено е отговорна за ограничаването на възможностите на Козирога, ще бъде на ваша страна през този период. Това е идеалният момент да признаете нещо на някого. Съветите засягат не само сферата на личните отношения, но и приятелството, бизнеса и здравето. Искреността ще се превърне в мощно оръжие, но точково, тоест не е нужно да го използвате във всяка ситуация. Периодът е подходящ за оценка на ситуацията и първа стъпка. Не се гмуркайте в басейна с главата напред. Все още ще имате шанс да докажете всичко на всички. Въпреки, че трябва да докажете нещо на някого? Помисли за това.

ВОДОЛЕЙ

Хороскоп за месец Октомври 2022 – Водолей: Хороскопът за октомври 2022 година обещава на Водолеите спокойно време, характеризиращо се с постепенно развитие на съществуващите тенденции. В този смисъл вие ще бъдете много по-различни от другите знаци, при които динамиката на събитията е много по-напрегната. Така че не очаквайте твърде много от хората около вас. Нито една от планетите, които доминират в небесната лента в този цикъл, няма да има съществен ефект върху вас. Но Слънцето, което е отговорно за ограничаването на възможностите на Водолея, ще бъде укрепено поради негативната позиция. Това няма да доведе до критични проблеми, но разпределете усилията правилно. Може да нямате достатъчно жизнена енергия и ресурси, за да реализирате всичките си планове. Затова подредете правилно приоритетите си. Можете да постигнете основните цели без много усилия и съмнения.

РИБИ

Хороскоп за месец Октомври 2022 – Риби: Хороскопът за октомври 2022 година за Риби вещае за необходимостта от преразглеждане на отношението към близките и към професионалните дейности. Венера, активаторът на знака, ще заеме силна позиция. Това, от една страна, ще изостри всички емоционални моменти. От друга страна, това ще ви позволи бързо да разрешите належащи проблеми с директен честен разговор. Друго предимство е стабилната позиция на Нептун. Това означава, че никакви външни влияния няма да могат да ви отместят от утъпканата пътека. Само, ако вие сами решите да промените нещо, тогава сегашното състояние на нещата ще претърпи значителни метаморфози. Също така имайте предвид, че всяко ваше действие ще има много повече последствия, отколкото сте очаквали. Това е положителен период, който може да стане продуктивен във всички посоки, ако се опитате да слушате какво ви нашепва интуицията.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе