Бижутата издават характера – ето каква сте вие

Бижутата издават характера – ето каква сте вие
Мода

Бижутата издават характера – ето каква сте вие

Дамската чанта, червило, сенки за очи и грим понякога могат да разкажат повече за собственика си, отколкото самата тя. Любимите ви обеци, пръстени и мъниста не правят изключение. Оказва се, че дори материалът, от който са направени вашите аксесоари, може да разкаже за характера на своята притежателка по-красноречиво от всякакви думи. Разберете какво означават вашите модни предпочитания?

Бижутата от дърво

Често се избират от любопитни, креативни хора с широк кръг от интереси. Като правило те са наясно с проблемите на всички свои приятели и познати, но в тях търсят само утеха. Те знаят как да слушат и да съпреживяват.

Мъниста и обеци

Дамите, които предпочитат този тип бижута обичат удобствата и комфорта. Те са емоционални и сколнни да вземат решения въз основа на собствените си чувства и интуиция, а не на получената информация. Лесно раними и чувствителни.

Пластмасовите бижута

Предпочитат ги жени, които са практични, пресметливи и малко земни. Винаги имат собствено мнение, което са готови да защитават в люти спорове. Те трудно могат да понесат, когато някой ги притиска. Започват нови запознанства с удоволствие и често грешат в любовта.

Метални бижута (оригинални, но малки)

Избират ги дами, които често се чувстват незащитени. Сигурни са, че трябва да бъдат обичани не заради външния си вид, а заради красотата на душата. За да бъдат спечелени не са им нужни букети, сладкиши или скъпи подаръци, а истински дълбоки чувства.

Оригинални бижута

Дами с такива аксеоари искат да демонстрират своята свобода. Такива жени по правило мразят стереотипите, предпазват се от публични събития с голям брой присъстващи. Те са донякъде егоисти и понякога гледат отвисоко на другите. Отделят много време по отношение на стила си и винаги са придирчиви по отношение на своята половинк

Винтидж бижута 

Предпочитани от жените, които изпитват носталгия по щастливото детство. От тях стават отлични майки и добри съпруги. Те са романтични, понякога сантиментални. С любов подкрепят домашните традиции и придават голямо значение на семейството и семейния начин на живот. В свободното си време могат да прекарат часове до печката, за да приготвят любимия пай или гурме вечеря, за да зарадват останалите.  Те са скромни, не отделят достатъчно време за себе си и външния си вид

Понякога може да носят много скъпи бижута, които само на пръв поглед изглеждат прости, за да демонстрират социалния си статус. Собствениците им знаят каква е тяхната стойност – тя е толкова голяма, че не е нужно да крещят за това на глас.

Много пръстени и бижута

Големият брой бижута обикновено показват желание да се скриете, да станете невидими и в никакъв случай да не привличате вниманието на околните. Не винаги е възможно да видите гората зад дърветата. Такива жени не допускат мъжете да командват, копнеят за власт и слава във всякакъв мащаб и често са недоволни от всички и всичко.

 

Tagged , , ,
на горе