Истинската жена се печели с уважение и любов, а не с пари и скъпи подаръци

Истинската жена се печели с уважение и любов, а не с пари и скъпи подаръци
Любов и партньорство

Истинската жена се печели с уважение и любов, а не с пари и скъпи подаръци

В романтичните връзки да споделяш всичко, което те наранява или радва с партньора ти е това, което ви прави по-уязвими, отколкото във всяка друга ситуация. Взаимното уважение е ключът към здравата връзка. Това дали се отнасяте с уважение към половинката си, засяга всеки аспект от живота и на двама ви. Начинът да покажете уважение към жена ви е като обърнете внимание както на важните неща, така и на малките неща.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци на уважение към вашата жена

Доверие

Доверието е от решаващо значение за една страхотна връзка, но то не е включено – то трябва да бъде изградено. Ако се счупи, не е лесно да се възстанови, така че е по-добре да не го излагате на опасност. Да докажете, че може да ви се има доверие и да покажете, че имате доверие в партньора си, е необходимо за връзка, основана на уважение. Покажете ѝ, че ѝ вярвате.

Покажете своето доверие и уважение, като оцените нейните чувства и нужди. Приемете нейните думи и притеснения сериозно.

Уважавайте личното пространство

Не търсете нищо в нейния телефон или социални профили. Ако тя иска да сподели, това е добре, но не я карайте да докладва как прекарва времето си, когато не сте наоколо. Дайте ѝ пространство да посреща собствените си нужди. И двамата имате свои собствени неща и свои собствени животи извън един друг и трябва да го насърчавате.

Бъдете надеждни

Когато нещо ви притеснява, уведомете я, вместо да чакате нещата да се усложнят. Бъдете ясни и не пасивно-агресивни. Това е много важно. Подходете внимателно към нея и споделете нещата, които ви притесняват по начин, по който няма да се засегне или обиди.

Бъдете мил с нея

Да бъдеш мил към любим човек трябва да е нещо съвсем нормално, но за съжаление не винаги е така. Хората приемат, че някой, който ги обича, не се нуждае от специално отношение, когато в действителност е точно обратното. Липсата на любезност показва липса на уважение. Накарайте партньора си да се почувства ценен, за да покаже, че той също е уважаван.

Търсете начини да я накарате да се чувства обичана и ценена. Дръжте се любезно и не спирайте да ѝ правите комплименти. Проявете интерес към нейния живот и мисли. Не съдете – обмислете нейните чувства.

Бъдете напълно присъстващи, когато сте с нея. Бъдете търпеливи и състрадателни. Когато изпитвате трудност, говорете с нея, вместо да се оплаквате на другите за нея. Фокусирайте се върху позитивите вместо върху негативите.

Надеждност

Когато обмисляте как да уважавате една жена в една връзка, веднага трябва да свържете това с  надеждността. Възможността на жената да разчита на мъжа си до голяма степен я кара да се чувства уважавана. Вашата подкрепа показва, че се грижите за нейното благополучие. Бъдете последователни в думите и действията си.

Предложете помощ и бъдете там, когато има нужда от вас. Ако тя се бори или преминава през труден период, уверете се, че знае, че може да разчита на вас. Когато има нужда от нещо и го поиска, отговаряйте на молбите ѝ незабавно и не я карайте да чака. Поемете отговорност за действията си и спазвайте обещанията си. Не я карайте да гадае какво мислите и какво бихте могли да направите. Дайте ѝ 100% от вашето внимание, когато общувате с нея. Приемете и подкрепете нейния избор, интереси, нужди и желания.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Здравата връзка изисква взаимна грижа, уважение и любов

И най-влюбената и вярна жена се уморява да прощава на мъжа, който не я цени

Tagged , , , , , , , ,
на горе