ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 14 ЮЛИ 2022-четвъртък - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 14 ЮЛИ 2022-четвъртък

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 14 ЮЛИ 2022-четвъртък

Любовен хороскоп за 14 ЮЛИ 2022-четвъртък за всички зодии: Денят е подходящ да привлечете вниманието на човекът, който харесвате. Могат да се използват всякакви методи: ярки цветове в дрехите, необичайни аксесоари, оригинална прическа или модерен грим. Ако като цяло сте консервативни, тогава искрената усмивка ще бъде достатъчна. Възползвайте се от благоприятно стечение на обстоятелствата, за да покажете най-добрата си страна пред избрания и дайте повод за завист на съперниците.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 14 ЮЛИ 2022-четвъртък

Златолист, Източник на вяра и чудеса

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 11 юли – 17 юли, 2022

Предизвикателството пред Телеца: Да се научи на изобилие… чрез недоимък  

Визуален тест: Какъв подарък ще ви донесе това лято?

ОВЕН

любовен хороскоп за 14 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 14 юли 2022: Очаквайте приятелска семейна среда. Така ще бъде, ако можете да поддържате положително настроение през този ден. Ако не сте благоразумни и провокирате конфликт, рискувате да останете самотни днес. Не е нужно да показвате на партньора си егоистичния си характер. И тогава ще се тревожите за това много дълго време. Бъдете съобразителни и съчувстващи. Опитайте се да се вслушате в мнението на любимият човек в този ден. Чуйте го моля. Ако направите всичко правилно, тогава денят ще даде положително настроение.

ТЕЛЕЦ

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 14 юли 2022: Днес ще почувствате липса на искреност в отношенията. Може би ще ви се струва, че човекът, когото обичате, крие нещо от вас. Ще проведете сериозен разговор с него, за да изтръгнете по някакъв начин необходимата информация от него. Вярно е, че едва ли ще получите откровени отговори на вашите въпроси. Дори ще ви се струва, че вашият съюз е несъвършен. Не крийте желанията си от любимият човек. Бъдете честни за това, което ви притеснява.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 14 юли 2022: Спрете да бъдете безразлични към този човек, който ви търси от дълго време. Особено след като чувствата ви са взаимни. Спрете да изпитвате търпението му, по-добре му подарете романтична вечер. И няма значение къде отивате двамата, важното е, че ви е добре да сте заедно. Това ще бъде най-красивата вечер в годината. Ще получите много приятни впечатления и много общуване. Не проявявайте безразличие към партньора си. Ако искате новост в една връзка, направете поне някои стъпки в тази посока.

РАК 

любовен хороскоп за 14 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 14 юли 2022: Ако днес възникне трудна ситуация, опитайте се да не изпускате нервите си. Може да се наложи да вземете решение за двама: за себе си и за любимия човек. И тук е необходимо да се покаже самообладание. Основното нещо е да не се объркате. Ако можете, тогава партньорът ви ще се гордее и ще ви се възхищава. И ще чуете много комплименти от него. Опитайте се да запазите мира и спокойствието в семейството, колкото и да ви е трудно.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 14 юли 2022: Вашият любим може да не харесва факта, че обръщате твърде много внимание на собствения си външен вид. Може би това ще бъде причинено от неговата ревност и подозрения, че имате някой друг. Опитайте се да му обясните, че не правите нищо осъдително. Бъдете готови партньорът ви да се заяжда с вас. И се опитайте да оправдаете надеждите му. Хората, които все още не са намерили своята съдба на живота, трябва да спестят нервите си. Не се карайте с близките.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 14 юли 2022: Вашата подкрепа за любимият човек е много необходима днес. Трябва да му кажете какви са правилните действия в тази ситуация. Вашето мнение днес ще бъде основното за него. От това колко добър съвет ще дадете на партньора си, ще зависят бъдещите ви отношения с него. Но звездите ви казват, че денят ще бъде благоприятен за вас. Опитайте се да вярвате в мечтите си и те определено ще се сбъднат. Семейните двойки днес да очакват любов, взаимно разбиране и сбъдване на стара мечта.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 14 юли 2022: Днес във вашето семейство ще цари хармонична атмосфера. Искате да проведете спокоен разговор с любимият човек. И двамата просто ще се радвате да се насладите на компанията си. Просто не позволявайте на непознати да проникнат във вашата романтична любовна територия. И дори да има недоразумения, те вероятно ще бъдат свързани с трети страни. Ако все още не сте срещнали вашата половинка, коригирайте нещо и бъдете себе си.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 14 юли 2022: Днес в семейството назрява криза, отношенията могат сериозно да се изострят. И най-важното, в такава ситуация – да проявите сдържаност. Можете просто да се отдалечите от конфликтните разговори, за да не влошите ситуацията. Ако разбирате, че всеки разговор се превръща в конфликт, опитайте се да избегнете комуникацията. Едва към края на денят страстите ще се успокоят и вие отново ще можете да общувате с любимия човек, както преди. Ако днес сте раздразнени или просто в лошо настроение, опитайте се да не търсите поводи за кавги с любимия човек.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 14 юли 2022: Ако връзката ви с противоположният пол едва наскоро е започнала да се развива, тогава може да възникнат много въпроси за вашия любим. Не го бомбардирайте само с въпроси. Бъдете търпеливи, ще дойде време и той сам ще ви разкаже за всичко. Междувременно нека казва само това, което намери за добре. Избягвайте непланираните разходи. Не влизайте в съзнанието на човек. Бъдете малко по-търпеливи.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 14 юли 2022: Днес ще бъдете егоистична натура. По някаква причина смятате, че любимият човек трябва да бъде с вас при всяка ваша молба. Но хармоничният и идеален брак не приема такава връзка. Научете се не само да взимате, но и да давате. Направете някаква изненада на човека, на когото държите и го изненадайте приятно. Дайте му повече свобода. Не обиждайте близките си. По-добре покажете своята грижа, внимание, подкрепа. Бъдете там, когато е необходимо.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 14 юли 2022: Може би някой друг ще се намеси във вашата романтична връзка. Неговите думи и действия могат да предизвикат конфликт между две влюбени души. След това дълго и енергично ще оправяте нещата, докато страстите утихнат. По-късно ще разберете, че просто сте били провокирани. Трябва да се успокоите и да се опитате да прекарате вечерта в приятелска атмосфера. Опитайте се да прекарвате повече време със семейството си. Отдих сред природата, с барбекю – страхотно. Основното нещо е да имате хора, които ви обичат наблизо – любим човек и вашите деца.

РИБИ

любовен хороскоп за 14 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 14 юли 2022: Днес вашите желания, за съжаление, няма да съвпаднат с възможностите. Ще можете да се уверите в това в началото на денят. Внезапно ще трябва да промените плановете си, които сте изградили с любимия човек. И тази ситуация дори може да го разстрои повече от вас. Опитайте се да му обясните. Необвързаните представители на знака трябва да общуват по-малко в интернет и да се насочат към комуникация на живо.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица