Предизвикателството пред Телеца: Да се научи на изобилие… чрез недоимък  

Предизвикателството пред Телеца: Да се научи на изобилие… чрез недоимък  
Астрология

Предизвикателството пред Телеца: Да се научи на изобилие… чрез недоимък  

Когато мислите за предизвикателството пред Телеца, се сетете за животното, което е символ на знака. Но не за рогата му, а по-скоро за неговата солидност и непоклатимост.

„Телецът е всичко онова у вас, което е стабилно и лоялно, което се стреми да създаде сигурност и се наслаждава на хубавото в живота. Това е също и онази част от вас, която се учи да разбере, че човек винаги има достатъчно сили и ресурси, за да създаде истинска сигурност и самоуважение“.

Освен, че са много стабилни, Телците са благословени със силна воля и решимост, които без колебание използват, за да постигнат целите си.

Нарочат ли си нещо (или някого), което желаят, те тръгват неумолимо към целта. Търпеливи са и вместо да очакват незабавни резултати, Телците постигат целите си стъпка по стъпка, защото знаят, че онова, което си струва да се постигне, си струва и всички усилия (а също и чакането).

Телците са родени стопани. Те са водени от неустоим стремеж – подкрепен от вроден усет как да го сторят – да накарат всичко да расте и процъфтява.

Намират местенце в живота, където виждат потенциал за растеж (например за бизнес или за любовна връзка), и се захващат да засеят семената, а след това и успешно да ги отгледат.

Като истински земеделци, Телците внимателно следят и защитават всичко, което отглеждат – обграждат го с грижи, за да расте и цъфти.

Телците са също най-верните и всеотдайни представители на зодиака. Техните златни сърца им дават мила нежност, която привлича всички.

На свой ред те остават до любимите си хора и в най-тежки моменти, като им създават истинско убежище и се грижат за тях.

Мисията на Телеца: Да научи сигурността и стойността на собственото си „Аз“.

Висшето състояние на Телците е да усетят онази пълнота, която произлиза от това да ценят себе си и да бъдат благодарни за живота си.

Стигнат ли до него, Телците знаят, че независимо какво се случва около тях, те притежават вътрешната сила да са спокойни, сигурни в себе си и да сеят благодат.

Когато Телецът мисли, че нещо му липсва, за него това е като боен зов, да се сдобие с него.

Истината е, че почти винаги Телците разполагат точно с онова, от което се нуждаят. Но това не значи, че имат винаги онова, което искат – и именно затова все мислят, че нещо не им достига.

Те понякога изобщо не виждат, че разполагат с каквото е нужно, защото искат или нещо повече, или нещо друго. Ето защо, е много полезно хората от този знак да се учат да искат онова, което имат.

Разковничето за Телеца: Благодарността отваря вратите.

  • – Благодарността обикновено е разковничето към щастието на Телеца. Тя е не само най-бързо действащият антидот срещу чувството на недоимък, но и напомня на Телците с какво изобилие, всъщност са надарени.
  • – Благодарността извежда Телците още една стъпка нататък, като им открива рога на изобилието на цялата Вселена. Когато се чувстват благодарни за онова, което имат, те постигат по-висше състояние на съзнанието, откъдето могат да черпят с пълни шепи – дори може да се нарече „съзнание на изобилието“.

От това състояние на духа Телците забелязват още по-добре възможностите, при които могат да използват своя талант и го накарат да разцъфти.

Прочетете още: Предизвикателството пред Овена: Да скочи в дълбокото, преди да си спомни, дали може да плува 

 

По Филис Фирак – Миц

„Влиянието на зодиака“

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе