Риана и снимката, която развълнува цял свят (СНИМКА)

https://www.instagram.com/p/CZZi7sxuq2m/?utm_medium=copy_link
Лайфстайл

Риана и снимката, която развълнува цял свят (СНИМКА)

Само за 15 часа снимката събра 14 милиона харесвания, а коментарите са стотици хиляди.

https://www.instagram.com/p/CZfyFxOpIkF/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CZfyFxOpIkF/?utm_medium=copy_link

Изпълнителката на “Umbrella”публикува снимка на порасналото си коремче в Инстраграм в сряда.

Преди няколко дни Риана развълнува не само своите почитатели, но и хората от цял свят с новината за нейната бременност. Тогава тя и нейният сегашен партньор, който е и баща на детето A$AP Rocky се разходиха по улиците на Ню Йорк и потвърдиха слуховете, че очакват бебе.

Риана подари на феновете си тази умилителна гледка и разтопи техните сърца.

33-годишната красавица показа бременното си коремче в нова снимка в нейна инстаграм профил.

На снимката тя е облечена с футболна фланелка, която е вдигнала нагоре, за да се види сладкото коремче, а красивите ѝ къдрици небрежно се спускат върху раменете ѝ.

„Тя няма как да е по-щастлива и е много развълнувана, че ще бъде майка. Обича всички промени, които се случват с тялото ѝ по време на бременността“, каза източник пред „People“.

„От самото начало той я обича“, казва друг източник пред “People”.

„Те винаги се забавляват заедно“, „Те се шегуват и се държат шантаво. Радват се на живота и обичат да пътуват. Те обичат да бъдат заедно и са любовта на живота на другия“, споделят още източници пред списанието.

Двамата бъдещи родители са се опитали да скрият новината за бременността на певицата за известно време, но вече са се почувствали готови да споделят щастието си със света и сега са много развълнувани.

Сигурно сме, че ще бъдат страхотни родители, които ще дадат най-доброто за своето дете.

Все още не е известно в кой месец е певицата, нито какъв е полът на бебето, но едно е ясно. Риана очаква с нетърпение първото си дете.

Дългогодишното приятелство на певицата и рапъра се превръща в силна и страстна любов и от ноември 2020 година те са двойка. А в интервю за списание GQ A$AP обсъди перспективата да стане баща, заявявайки: „Ако това е в съдбата ми, абсолютно. Мисля, че ще бъда невероятен, забележителен, като цяло невероятен баща.“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе