Предизвикателството пред Овена: Да скочи в дълбокото, преди да си спомни, дали може да плува

Предизвикателството пред Овена: Да скочи в дълбокото, преди да си спомни, дали може да плува
Астрология

Предизвикателството пред Овена: Да скочи в дълбокото, преди да си спомни, дали може да плува

С право може да се каже, че предизвикателството пред Овена е да се втурват натам, където даже ангелите – и всички останали – се боят дори да пристъпят на пръсти. Не че хората от този зодиакален знак са непременно глупави… а по-скоро бързат… и често са нетърпеливи. Така че, хайде, по-живичко!

„Предизвикателството пред Овена“ е всичко онова, което е пробивно и със състезателен дух, което търси да завладява нови територии и се радва да е първо (и най-добро) във всичко, с което се захване.

На Овен принадлежи онази част у вас, която се учи да открива природата на „истинското Аз“.

На хората от този зодиакален знак им дай да замислят проекти. Те забелязват скритите възможности много преди останалите, сами се мотивират и задвижват нещата.

Овните са завоеватели по сърце.

Обичат битките и обичат да побеждават всичко и всеки, който се опита да ги предизвика.

Нищо не носи на Овните повече радост от победата – състезателната им природа е неразгромима, духът им е силен и устойчив и са готови на всичко, за да бъдат „номер едно“.

Често се случва Овните да решат да дадат шанс на мъдростта на „по-висшето си Аз“, защото знаят, че когато не го направят, обикновено загазват.

Ако нетърпеливо се увличат по импулсите на „по-низшето Аз“, те избързват и създават ситуации, за които после съжаляват.

Например, Овните могат да оставят „войнските“ си качества да ги водят за носа, превръщайки се в доминиращи тирани, отнасящи се към останалите винаги „наопаки“ и с гняв.

Това в крайна сметка ги оставя с горчивото чувство, че са ужасно самотни. Или пък Овенът толкова може да се е заинатил да стане „на неговото“, че рискува да загуби онова, което истински цени.

Трети сценарий е, че отричайки се дори от собствените си интереси, той може да преследва дадена цел, а да се окаже накрая, че е стигнал до неразбиваема стена.

Този импулс – да се трупа опит без много предварително обмисляне – е най-големият учител на Овните.

Той им сочи, че една много важна съставка на всичко, което правят, трябва да е присъствието на мъдрото им „Аз“.

Разковничето за Овена: Поеми въздух и се огледай, преди да се втурнеш с рогата напред към горящата сграда.

Разковничето за Овена се нарича търпение.

Ако Овните само успеят да отделят достатъчно време да обмислят действията си, преди да пристъпят към изпълнение, те ще могат да се допитат и сверят посоката с мъдрата си вътрешна същност.

Именно от тази „камбанария“ Овните могат да преценят за какво си струва да се втурват напред и къде е най-добре изобщо да не се бъркат.

Друга добра страна на търпението е, че дава шанс на живота сам да потече по начин, който може да се окаже много по-добър от онова, което Овенът насила би създал.

Един Овен, който вече беше научил стойността на търпението:

„Когато съм търпелив, давам на Вселената време да извърши магията си и да ми помогне в трудната ситуация“. Този подход сочи, че той вече е осъзнал важната истина: търпението не е бездействие, а всъщност активна (и умна) позиция.

Но Овните се учат на търпение чрез опита си. Никой не може да ги накара да бъдат търпеливи.

По Филис Фирак – Миц

„Влиянието на зодиака“

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе