ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 14 ЮЛИ 2022-четвъртък - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 14 ЮЛИ 2022-четвъртък

дневен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 14 ЮЛИ 2022-четвъртък

Дневен хороскоп за 14 ЮЛИ 2022-четвъртък за всички зодии: Пълнолунието е време на мистериите, които трябва да се опитате да разрешите, както и период за рационални, смислени решения. В същото време се опитайте да продължите напред с положителна нагласа. Не обръщайте внимание на критиките и обсъждането на вашите постижения и грешки отвън. Ако не ви се говори с никой, можете да размените няколко фрази с колегите. Материалните аспекти на живота ще претърпят промени и ще можете да достигнете качествено ново финансово ниво.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

Признаци, че вашата котка ви закриля

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

Вълшебно пълнолуние в Козирог 13 юли 2022 г.: как да привлечете пари в дома

Мариновани тиквички – чудно предястие и отлично мезе

ОВЕН

дневен хороскоп за 14 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен 14 юли 2022: Овни, в този ден нищо няма да ви притеснява, настроението ви ще бъде на шест. Жените заети в творчески професии ще могат ефективно да демонстрират своите таланти и да реализират плановете си максимално. Мъжете ще реализират потенциала си, ако работата им е свързана с финанси или аналитични изчисления. Хороскопът показва, че в близко бъдеще ще можете да забравите за дискомфорта, слабостта, нарушенията на съня и нервните разстройства.

Вашият благоприятен знак за днес, е зодия Дева.

ТЕЛЕЦ

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец 14 юли 2022: Телци, днес можете да очаквате положителни промени – съдбата вече няма да ви тества за сила, черната ивица приключи! На този ден по възможност трябва да се избягват контактите с „хора в униформа“, независимо дали са длъжностни лица или представители на регулаторните органи. Постепенното подобряване на благосъстоянието ще ви насърчи най-накрая да започнете да спортувате. Но не претоварвайте веднага тялото си!

Вашият благоприятен знак за днес, е зодия Водолей.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци 14 юли 2022: Близнаци, в този ден има опасност от леки битови травми поради напрегнатия аспект на Юпитер. Някои представители на вашият знак днес ще проявят склонност към дребни кавги. Опитайте се да се сдържате, особено в компанията на хора, които цените. За да си отвлечете вниманието от тъжните мисли, направете си някакъв подарък. Това няма да е най-благоприятният ден за хипертониците. Опитайте се да не се пренатоварвате и да не сте нервни.

Вашият благоприятен знак за днес, е зодия Лъв.

РАК

дневен хороскоп за 14 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак 14 юли 2022: Раци, звездите препоръчват да посветите този ден на почивка или на онези неща, които ви интересуват и не ви изморяват. Днес ще бъдете изключително амбициозни и публичното ви поведение ще бъде необходимо на евентуално светско събитие. Не приемайте присърце малките провали. Неблагоприятните симптоми като болка в ставите може да се влошат днес. По-добре избягвайте прекомерната физическа активност.

Вашият благоприятен знак за днес, е зодия Везни.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв 14 юли 2022: Лъвове, през този ден трябва да избягвате авантюристични занимания и предложения, идващи от хора, които сте срещали наскоро. Романтичните отношения, които започват в близко бъдеще, ще бъдат хармонични и дълготрайни. Опитайте се да не вземате важни решения, избягвайте празните приказки. Отличното здраве ще ви позволи да изпълните много планирани задачи. Освен това, вашият ентусиазъм ще бъде заразителен за другите.

Вашият благоприятен знак за днес, е зодия Скорпион.

ДЕВА

дневен хороскоп за 14 юли 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева 14 юли 2022: Деви, в този ден ще имате възможност да обмислите решение, от което ще ви зависи много в бъдеще. Планирайте всички важни неща в началото на денят, а вечерта наблегнете на почивката. Без причина можете да се окажете в центъра на клюките. Бъдете внимателни в действията си, не се намесвайте в спорове, не давайте повод за обвинения. Звездите ви съветват днес да не се пренатоварвате, тъй като прекаленото физическо натоварване може да ви навреди.

Вашият благоприятен знак за днес, е зодия Овен.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ    

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни 14 юли 2022: Везни, не е необходимо да поемате допълнителни задължения точно сега. Понякога да не правиш нищо е по-добре от това да си активен. Добър ден за укрепване на приятелските и семейните връзки. Хороскопът вещае, че миналите оплаквания ще останат в миналото. Време е да затегнете коланите и да започнете да спестявате. Вашата имунна система сега е леко отслабена, така че ще бъде по-трудно за тялото ви да се справи с ежедневния стрес. Добавете повече пресни плодове и зеленчуци към менюто си.

Вашият благоприятен знак за днес, е зодия Рак.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион 14 юли 2022: Скорпиони, в този ден ще почувствате прилив на енергия и с ентусиазъм ще се захванете за работа. На пътят ви може да се появи неочаквано препятствие и ще трябва да използвате нестандартно мислене, за да го заобиколите. Ще можете да успеете, ако запазите трезв ум и не изпадате в паника. В близко бъдеще трябва стриктно да контролирате диетата си. В противен случай могат да възникнат проблеми със стомашно-чревния тракт.

Вашият благоприятен знак за днес, е зодия Близнаци.

СТРЕЛЕЦ

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец 14 юли 2022: Стрелци, не се поддавайте на безнадеждни мисли днес! Далеч по-добре е да се занимавате с любимото си хоби, да прочетете хубава книга или просто да си починете малко. Направете нещо за себе си и депресията ще отстъпи! Напълно възможна е неочаквана среща и получаване на новини, които ще ви зарадват. Ако не проявите търпение и издръжливост, можете да се разболеете от нервно пренапрежение. Дайте си почивка.

Вашият благоприятен знак за днес, е зодия Телец.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог 14 юли 2022: Козирози, трябва да намалите изискванията си, в противен случай рискувате да получите доста проблеми, за да се отървете от които ще ви струват много усилия. Ще бъдете емоционални и чувствителни, което може да доведе до неприятности в работата. Бъдете внимателни в общуването с близките. Сега е идеалното време за енергийно прочистване. Излезте сред природата, посетете храм или медитирайте в свободното си време, когато нямате работа и домакински задължения.

Вашият благоприятен знак за днес, е зодия Риби.

ВОДОЛЕЙ

дневен хороскоп за 14 юли 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей 14 юли 2022: Водолеи, днес ще успеете да решите проблемите, които ви измъчват от дълго време. Освен това, ще можете да срещнете влиятелни хора, общуването с които коренно ще промени целите ви за бъдещето. Информацията, която ще бъде на ваше разположение, ще ви помогне да осъществите плановете си. Днес не е най-добрият ден за екстремен отдих, не трябва да се занимавате с непознати спортове. Голяма вероятност от претоварване.

Вашият благоприятен знак за днес, е зодия Овен.

РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби 14 юли 2022: Риби, днес не се карайте за дреболии с непознати. Внимавайте какво говорите! Всички разочарования ще останат в миналото и ще бъдат заменени от оптимизъм и желание за промяна. Сега пред вас ще се отворят нови възможности, остава само да изберете правилния вектор. Пасивната почивка или времето, прекарано в любимата ви дейност, ще ви помогне да се възстановите. Опитайте се да изхвърлите лошите мисли от главата си.

Вашият благоприятен знак за днес, е зодия Лъв.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица