Вълшебно пълнолуние в Козирог 13 юли 2022 г.: как да привлечете пари в дома

Вълшебно пълнолуние в Козирог
Астрология

Вълшебно пълнолуние в Козирог 13 юли 2022 г.: как да привлечете пари в дома

 

На 13 юли ще бъде пълнолуние в  Козирог . Това явление ще донесе много ярки събития в живота на хората. Но много ще донесе късмет и просперитет, благодарение на енергията на този ден.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Характеристики на юлското пълнолуние в Козирог:

Знакът Козирог има редица характеристики:

 

През този период е полезно да се занимавате с парични въпроси, които не носят риск.

  • Добро планиране.
  • Отличен вариант би било пътуване – както за работа, така и за почивка.
  • Организационната дейност би била добро решение.
  • Освен това на предстоящото пълнолуние могат да се извършват редица магически ритуали.

Как да привлечете пари в дома: Ето 7 начина

Без съмнение провеждането на ритуали на настъпващото пълнолуние е най-полезното нещо, което всеки жител на Земята може да направи, за да повлияе на съдбата си . Често много хора извършват ритуали за пари, но го правят погрешно. На първо място, трябва да запомните, че е необходимо да провеждате ритуали в полунощ – най-мистичното време на деня. Но какви ритуали можете да изпълнявате, за да привлечете пари в живота си? Ние ви разказваме.

 

 

  • Смята се, че можете да поставите чаша вода на перваза на прозореца – така че луната да се отразява във водата. Трябва да стои буквално цяла нощ и след това да се пие. Такава вода става лунна и носи в живота на човека това, от което най-много се нуждае в момента.
  • С чаша вода и една свещ можете да поканите парите в дома си. Необходимо е да запалите свещ, да я погледнете и да помислите за богатството. След това трябва да изгасите свещта във вода и да изпиете съдържанието на чашата.
  • Вземете три монети и ги поставете на перваза на прозореца. През цялата нощ те трябва да абсорбират необходимата енергия. Монетите трябва да се носят в отделни джобове.
  • Подобен ритуал може да се извърши и с портфейл. Необходимо е да вземете аксесоар и да го оставите на перваза на прозореца през цялата нощ. През това време портфейлът ще натрупа необходимата сила в себе си и ще се превърне в истински магнит за пари.
  • Освен това не по-малко прост ритуал е следният: поставете банкнота на перваза на прозореца и горяща свещ отгоре. В продължение на седем минути трябва да помислите как банкнотата става магическа. След това трябва да изгасите свещта. Сметката не може да бъде изразходвана през следващия месец. Трябва обаче да го носите със себе си.
  • Напишете на хартия какво искате. След това изгорете листа със свещ. Получената пепел е изключително важно да се зарови в земята в рамките на следващия час. Желанието ви ще се сбъдне тази година.
  • Поставете три свещи на масата, а между тях, в центъра, банкнота, пръстен, портфейл или друг предмет, който ще свързвате с пари и богатство. Трябва да си представите как се сбъдва желанието ви да забогатеете. Направете три кръга с пръст около горящите свещи и след това ги загасете. Предмета трябва да се постави под възглавницата за един ден.

Вижте още⤵️

5 зодии, на които е лесно да бъдат щастливи (и тези, на които не е)

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Трите грешки, които един Лъв прави във връзка

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе