Любовен хороскоп за 1 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп за 1 октомври 2022

любовен хороскоп за 2 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 1 октомври 2022

Любовен хороскоп за 1 октомври 2022: Днес е много вероятно да искат да ви съберат с „подходящият“ човек, според благодетеля, на организирано парти. Рязкото отхвърляне може да обиди някой, така че трябва да се съгласите или поне да бъдете внимателни. Освен това, изходът от срещата може да бъде много любопитен. Тези, които са във връзка, в този ден може да бъдат въвлечен в дискусията за сродната душа. Не позволявайте на мнението на другите да повлияе на отношенията ви с любимия човек, никой не го познава по-добре от вас. На всички, родени под този знак на зодиака, хороскопът препоръчва днес да анализирайте информацията.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дневен хороскоп за 1 октомври 2022

Силна магнитна буря в първият ден на октомври 2022

Искате осъзната връзка! Готови ли сте за огънят, който носи със себе си?

9 доказателства, че този мъж е твоята съдба

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Богинята Бастет и мистериите на Странджа

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите на любовта от днешният любовен хороскоп за 1 октомври 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 1 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 1 октомври 2022, звездите са подредени така, че Овенът има всички шансове да бъде в центъра на възхитеното внимание. Сладките лица от противоположния пол ще изразят симпатиите си към него по всякакъв възможен начин! При това не непременно с думи – сладък поглед, усмивки, намеци могат да кажат много повече от думите, че сте е желани, обичани и неустоими! Е, вие трябва да приемете всички днешни комплименти за даденост. Все пак го заслужавате, нали?

Любовен хороскоп за 1 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 1 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес звездите от сърце съветват Телците да експериментират с любимият човек! Той има нужда от свежи впечатления като въздух! Днес Телецът трябва да отвори вратата за всичко ново в живота си. Отидете с партньорът там, където не сте били преди, направете нещо необикновено, запишете се на курсове, за които отдавна мечтаете, или се запознайте с интересни хора. Дори малка актуализация в една връзка може да направи чудеса!

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 1 октомври 2022, на Близнаците ще им бъде трудно да устоят на флирт с познат (или дори напълно непознат) човек от противоположния пол. Особено ако това лице е особено привлекателно и красиво! Защо не, но само ако Близнаците са свободни и готови за нова връзка? Не трябва обаче да забравяме една проста истина: бързо започващите романи са много бурни, но като правило преминават не по-малко бързо. Ако Близнаците търсят истинската любов, днес трябва да се опитат да опознаят по-добре своя избраник.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 1 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес имате нужда само от едно нещо – от любим човек и спокойствие. Толкова ще искате да акостирате в безопасното пристанище в топлите прегръдки на морето от любов… Но вместо спокойни води може да ви очаква буря: възможно е днес да не получите очакваната подкрепа от сродната си душа. Личните отношения могат да станат още една причина за лошото ви настроение. За да не се случи това, хороскопът съветва да бъдете по-чувствителни към емоционалното състояние на партньора: може би той е твърде уморен, за да слуша вашите оплаквания. Съчувствайте му!

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 1 октомври 2022, звездите категорично не препоръчват на Лъва да си седи у дома и да се отдава сам на любовно изживяване. Денят,  буквално, е създаден за нови преживявания, нови знания и нови запознанства – достатъчно е да съберете смелост и да отворите вратата към големия свят. Би било добра идея да отидете на театър, кино или да посетите курсове за обучение. Днес Лъвът има шанс да срещне човек, който ще го изненада приятно със своите знания и ерудиция.

Любовен хороскоп за 1 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес Девата във връзка с любим човек ще трябва да покаже или борбените си качества, или изкуството на дипломат! Недоразумението може да бъде за всякакви дреболии, но истинската причина е желанието да разберете кой е главният. Днес трябва да намерите компромис. Кой според вас трябва да води в двойката? Дойде време да разпределите ясно ролите си, в противен случай, ако всеки продължи да дърпа одеялото върху себе си, връзката постепенно ще стигне до задънена улица.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 1.10.2022, или в съвсем близко бъдеще Везните (ако са на кръстопът) ще трябва да направят труден избор: кой от всички кандидати в сърцето им подхожда най-добре. Разбира се, противоположностите се привличат най-силно. Но колко време обикновено продължава такъв бурен романс? За любовта една страст не е достатъчна: партньорите трябва да имат общи цели или поне общи теми за разговор. Така че, правейки избор, Везните днес трябва да се огледат: кой е в състояние да сподели, не само чувствата си, но и мислите си?

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес влюбеният Скорпион ще се почувства като истински детектив, който се опитва да разреши случай от национално значение! Ако напоследък е правил опити да повдигне завесата на тайната над един интересен за него човек, то днес Скорпионът има шанс най-накрая да открие тази следа, която в крайна сметка ще разплете цялата плетеница. В разгара на разследването, обаче, той трябва да вземе предвид, не само веществените доказателства, но и доводите на сърцето си.

Какво ви очаква днес в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 1.10.2022, Стрелците ще бъдат в опияняващо състояние на еуфория! Такъв излишък от чувства може да ви изтощи физически, принуждавайки ви буквално да паднете от умора. Той обаче едва ли би се съгласил да замени любовната си треска за спокоен живот! И въпреки че обикновено Стрелецът обича да си почива, днес ще предпочете да спести от съня, за да не пропусне нещо важно. Е, наслаждавайте се на всяка минута, но не забравяйте, че понякога трябва да отделяте време за пълноценна почивка и сън.

Любовен хороскоп 1 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес Козирозите трябва да държат очите и ушите си отворени за най-нетрадиционните идеи, идващи отвън! Той може да намери отговор на въпрос, върху който много мисли напоследък, само ако обмисли всички гледни точки и варианти. Основното нещо е да не казвате на любимият човек веднага „не“, колкото и странно или неприемливо да ви се струва. Най-вероятно в предложението на партньорът ще има много висок потенциал.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес Водолеите имат шанс да дадат нов тласък на отношенията си с любимия човек. Може би напоследък сте чувствали, че романът ви е загубил първоначалната си свежест и новост, ставайки предсказуем? Днес животът ще ви даде нова и неочаквана възможност, да усетите яркият вкус на приключението на устните си и да освежите сетивата си. Да се ​​поддадете на този импулс и да тръгнете към промяна или да оставите всичко, както е – зависи само от вас.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 1 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 1.10.2022, е страхотен ден за Рибите за любов във всичките й проявления! Ако вече имате любим човек, ще имате една незабравима вечер. Ако Рибите тепърва правят първите стъпки в нова връзка, това е добър ден да продължат напред, като научите, колкото е възможно повече един за друг. Днес не трябва да се опитвате да изнудите всичко от избраника си наведнъж! Малко мистерия прави любовта още по-привлекателна.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица