Дневен хороскоп за 1 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Дневен хороскоп за 1 октомври 2022

месечен хороскоп ноември 2022
Астрология

Дневен хороскоп за 1 октомври 2022

Дневен хороскоп за 1 октомври 2022: Днес, дори и да не сте склонни към приключения, вашата рационалност и умение да предвиждате ситуацията няколко крачки напред, могат да свършат добра работа. Днес може да бъдете отлични съветници, защото ще успявате да намирате изход от трудна ситуация. В личните отношения не са изключени разногласия, но ако успеете да се справите с тях, значи ви очаква успех. Сега можете да намерите нови начини за самореализация, да покажете личните си таланти.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Искате осъзната връзка! Готови ли сте за огънят, който носи със себе си?

Силна магнитна буря в първият ден на октомври 2022

9 доказателства, че този мъж е твоята съдба

Каква е МАГИЧЕСКАТА ДАРБА на всяка зодия

Дюля – полезни свойства за жени, мъже, деца, по време на бременност и кърмене

Дърветата-естествени лечители

Крушунските водопади – перлата на омайната красота на Величествена България

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 1 октомври 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 1 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 1 октомври 2022, не се увличайте прекалено много в режим на работа. Почистването и подреждането, разбира се, може да почака до друг ден. Днешните енергии ви предразполагат и насърчават, че свързването с приятели и семейство трябва да бъде ваш основен приоритет. Помислете, дали да прекарате следобедът в занимания с децата или спорт с приятели. Би било добре да отидете някъде с партньора си, само двамата, ако е възможно. Може би ще срещнете някой, който ви подхожда, и ще го разберете в момента, в който си срещнете погледите. Каквото и да е, не пропускайте тази възможност.

Дневен хороскоп за 1 октомври 2022 г. Телец

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Вероятно мислите ви са изцяло насочени към работата. Колкото и да искате да посветите свободното си време на семейството, не можете да направите нищо по отношение на начина, по който сте устроени. Докато сте у дома, можете да се измъкнете, за да проверите имейла си. Ако е важно за вашият бизнес, можете тайно да се обаждате на бизнес партньора. Вашето семейство може да е озадачено, но като цяло разбира и прощава вашето необяснимо поведение. Не забравяйте да поискате съвет, за всеки случай, ако ви е необходим!

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 1 октомври 2022, е добър ден да обърнете внимание на финансовата страна на нещата. Когато кредитните ви карти са изчерпани, може да мислите, че банковата ви сметка не е толкова добра, колкото би могла да бъде. Но днес е вероятно да получите новини за обратното. Може да получите неочакван доход или да откриете, че портфолиото ви носи добра възвръщаемост. Това е добър ден за работа с документи и занимание с любимото ви хоби. Колкото и да се опитвате да се съсредоточите върху текущата задача, накъдето и да се обърнете, от всякъде ще се опитват да ви разсейват.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 1 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Раци, днес е възможно да се чувствате доста лениви. Това е така, защото определено заслужавате и имате нужда от почивка! Заслужавате релакс след всички събития от изминалата седмица. Подарете си един истински почивен ден. Правете само това, което ви се иска, независимо, дали е гледане на филми или следобедно потапяне във ваната. Посветете си възможно най-много време на себе си. Просто се отпуснете. Помогнете на ваш колега и след това кажете, че бюрото за помощ е затворено за днес.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 1 октомври 2022, ще се смятате за практичен човек. Точно днес мислите ви може да се насочат към мистичното и духовното. Вашата интуиция е силна в момента, което ви позволява да се настроите към чувствата на вашите близки. Това ви позволява да бъдете съпричастни и разбиращи, което вашият партньор особено цени. Вашата интуиция може да ви вдъхнови да подходите към даден проблем по нов начин. Оставете ума си да блуждае и вижте какво ще се развие от това.

Дневен хороскоп за 1 октомври 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 1 октомври 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Деви, днес е вероятно ще се сблъскате с известна опозиция заедно с днешните планетарни енергии. Дори тези, които обикновено са точно зад вас, ще изглеждат различно настроени. Вземете решение да следвате собствените си инстинкти и да работите сами, ако е необходимо. Веднага щом имате възможност самостоятелно да популяризирате идеите си допълнително, можете да ги изпратите отново. Знаете кои приятели са до вас и ви развеселяват и кои са склонни да отнемат цялото ви време и енергия, които постоянно се нуждаят от незабавното ви внимание. Опитайте се да кажете не. Все още не можете да оправите живота на другите хора вместо тях. Помисли за това.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 1.10.2022, мислите ви най-вероятно ще се насочат към поставяне на цели за бъдещето, особено тези, свързани с кариерата ви. Въпреки че, постигнахте голям напредък през последните месеци, бихте искали да видите още повече движение напред. Това би бил чудесен ден да започнете да мислите за конкретни начини да постигнете това, Везни. Защо не проведете семеен съвет? Вероятно ще получите страхотни съвети.  Насладете се на този ден и се оставете да бъдете леки разсеяни. Всички можете да се върнете към работата, защото пак ще я има.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес, 1.10.2022, планетарни енергии движат амбицията ви, Скорпиони. Въпросите, свързани с професионалния ви живот, могат да бъдат много натоварени за вас. Бихте могли да начертаете план за по-нататъшно развитие на кариерата ви. Може би търсите повишение в текущата ви работа или може би обмисляте пълна смяна на работното място. Това е идеалното време за конкретни бъдещи планове. Новите ви умения значително ще повишат ефективността ви и конкурентоспособността ви. Ако сте обмисляли да кандидатствате за нова позиция, пригответе автобиографията си, за да я изпратите, когато видите привлекателна реклама. Всяка ваша стъпка ще бъде за добро.

Какво да очакват Стрелците в този ден

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Бяхте толкова заети през последните няколко седмици, че може би неволно сте пренебрегнали специалния човек в животът ви. Спомнете си колко ви беше забавно да се разхождате заедно, а сега не ви остава време за интимност и прегръдки. Опитайте се да го поправите днес. Защо не поканите любимият човек да се присъедини към вас?  Може би вие или вашата половинка ще получите новини за значително повишение или страхотна възможност за работа.

Дневен хороскоп за 1 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Възможно е в близко бъдеще да ви очакват големи промени. Може да сте стигнали до осъзнаването, че настоящият ви дом и район вече не са подходящи за вас. Ако сте обмисляли идеята да се преместите, днес може да получите някои новини, които ще ви насърчат да сбъднете мечтата си. Денят е добър за четене на обяви за недвижими имоти. Може да останете приятно изненадани от това, което ще откриете. Забавно е да комуникирате с всички, но е малко трудно да се свържете отново със стари приятели и да се опитате да си спомните какво се случва с новите.

Дневен хороскоп за 1 октомври 2022 г. Водолей 

дневен хороскоп за 1 октомври 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Може да сте похарчили доста пари напоследък и затаявате дъх, докато чакате сметките да пристигнат. Бързото преброяване на днешните разписки вероятно ще доведе до страхотни новини. Чудо на чудесата, изглежда, че сте се вместили в бюджета! Опитайте се да не реагирате прекалено много на новината, че имате повече пари, отколкото сте предполагали. Дайте малко почивка на портфейла и банковата си карта. Напоследък работите особено усилено и признанието, което сте получили, помага много за повишаване на самочувствието ви. Житейските ви цели изведнъж изглеждат по-постижими и ще ги преследвате с нова сила.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес, 1.10.2022, е добър ден да обмислите събитията от тази седмица и да помислите за бъдещи перспективи. Вероятно сте работили твърде много и сте пренебрегнали други приоритети в живота си. Подарете си този ден за почивка и разговор с приятели и роднини. Прекарайте денят в смях и почивка. Не се вкопчвайте в задачите, които ви очакват в офиса. Те няма да избягат никъде. Денят е добър за всякакви творчески начинания, както и за всякакъв вид интересна работа. Направете всичко възможно да се насладите на вечерта.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица