Дневен хороскоп за 27 септември 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Дневен хороскоп за 27 септември 2022

месечен хороскоп ноември 2022
Астрология

Дневен хороскоп за 27 септември 2022

Дневен хороскоп за 27 септември 2022: Днес мечтателното настроение ще доминира сред заобикалящият ни свят. Дори в суматохата на обичайното ежедневие, ще успеем да намерим свободен миг, който да посветим в кратко пътуване, дори и това да се случи само в мечтите ни. Но да не забравяме, че много пъти мечтите стават реалност. Хороскопът ни призовава: да поканим човекът, който ни е на сърце и да мечтаем с него, защото така най-добре ще почувстваме близостта ни! Още по-добре, нека превърнем мечтите ни в съвместни планове! Днес е чудесен ден за това! Да действаме!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 26.09.2022–02.10.2022

СЪВЕТ за 27.09.2022 към всяка зодия

Любовен хороскоп за 27 септември 2022

Шест зодии ще имат КЪСМЕТ с ПАРИТЕ през Октомври 2022

Богинята Бастет и мистериите на Странджа

НАД 20 ПРИЧИНИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ, ДА ПИЕТЕ ШИПКОВ ЧАЙ

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 27 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

дневен хороскоп за 27 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 27 септември 2022, за вас ще важат в пълна сила думите: търпение, спокойствие, премереност. Най-добре е да изберете позицията на “наблюдателя”. Не е необходимо действие. Възможно е да има трудности и пречки в личния ви живот, но не е нужно да се разчувствате. Трябва да чувате, слушате и говорите. Грижете се за здравето си. Избягвайте да стоите н течение и се обличайте според времето, това може да ви предпази от нежелано боледуване.

Дневен хороскоп за 27 септември 2022 г. Телец

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Прекомерното подозрение често е оправдано, тъй като ви позволява да забележите улова много по-рано, отколкото причинява значителни щети. Но днес, ако внезапно бъдете предупредени от някого, не се притеснявайте. Търсите подводни камъни там, където изобщо ги няма. Можете да бъдете подведени от енергията на другите хора, без значение колко добри са те. Опитайте се да забравите за подозрението си и не се опитвайте да видите злонамерени намерения във всички действия на другите.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 27 септември 2022, това може да е голям ден, Близнаци! Вашите духовни и кариерни цели са обединени, така че и двете да бъдат подобрени и нито една да не е компрометирана. Това е добър трик. Можете да очаквате възможността да практикувате това, което харесвате, която може да дойде при вас чрез приятел или колега. Не пренебрегвайте никоя от представените ви идеи, тъй като една от тях ще държи ключа към обединяването на двете най-важни части от живота ви.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

Хороскоп за октомври 2022 РАК

дневен хороскоп за 27 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Раци, бъдете най-чаровните същества на земята. Излъчвайте харизма и позитивизъм. Вероятно ще говорите с някой, който може да помогне на кариерата ви. Вашата интуиция е силна, така че можете да разберете що за личност е този човек в момента, в който започнете разговор. Ако химията между вас е добра, толкова по-добре! Независимо, дали този човек ще повлияе на животът ви по романтичен или бизнес начин, вие ще запомните 27 септември, като денят, в който живота ви се е променил към по-добро!

Какво да очакват Лъвовете в този ден

Хороскоп за октомври 2022 ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

За да избягат от затворения си малък свят, хората често се нуждаят от много време, но не се учудвайте, ако някой направи обратното и построи още по-високи стени на индивидуалната си крепост. Не насилвайте нещата, защото по този начин рискувате да изплашите човек, който е решил да се отърве от призрачните си илюзии. Дайте му време и пространство да маневрира, за да разбере къде е сгрешил. Покажете му, че не сте съдия и ще приемете всяко негово решение. Доверието ще ви помогне да разрушите стената на неразбирането.

Дневен хороскоп за 27 септември 2022 г. Дева

Хороскоп за октомври 2022 ДЕВА

дневен хороскоп за 27 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Скъпи Деви, готови ли сте за нещо ново и различно? Какво по-хубаво от това по време на сегашните преходи да съживите това, за което преди само можехте да мечтаете? Можете да решите да работите за себе си или да се откажете от една връзка в полза на друга. Искате промени, които да прилагате, искате да бъдете смели и широкообхватни! Ако не, тогава може да се наложи да изчакате още малко време, за да се почувствате отново толкова енергични и оптимистични.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

Хороскоп за октомври 2022 ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Настройте се на сериозно отношение и помислете за бъдещето. Това, до голяма степен, зависи от действията и решенията, които ще вземете в този ден. Следователно предвидливостта няма да е излишна, но е по-добре да избягвате бързането. Обмислете всяко свое действие, разберете кой е от полза на първо място – вие или друг човек, може би вашият недоброжелател. Подкрепата на стари приятели ще бъде много полезна. Днес те не само ви разбират добре, но и искрено се радват на всеки, дори и най-скромния, ваш успех. Вечерта е страхотно време да купонясвате с любимите си хора.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

Хороскоп за октомври 2022 СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес, 27 септември 2022, ще осъзнаете, че белият лист носи със себе си шанс за ново начало. Отпуснете се и оставете да ви залеят вълнението и оптимистично настроени за вашето светло бъдеще. Вашите цели са ясни, умът ви е остър като бръснач. Днес е почти невъзможно да се провалите? Внимавайте да не оставите тези чувства да се изплъзнат с вас. Преследвайте постижимите ви цели, вместо да губите време и енергия в преследване на нещо неосъществимо.

Какво да очакват Стрелците в този ден

Хороскоп за октомври 2022 СТРЕЛЕЦ

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Изнервяте ли се от предстоящо запознанство с някого или нещо ново, което ви предстои днес? Недейте! Веднага щом поздравите ключовата фигура в днешното ви приключение, ще се почувствате като риба във вода. Погледнете събеседника в очите и ще разберете, че всичко ще върви, както трябва. Настройте се на положителна вълна – това е ключът към бъдещият ви успех! Промените, през които трябва да преминете, изобщо няма да са толкова болезнени, колкото ви се струва, така че се пригответе за приятна изненада.

Дневен хороскоп за 27 септември 2022 г. Козирог

Хороскоп за октомври 2022 КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Вашата интуиция работи на извънредни обороти днес, Козирози. Това ще ви прави особено чувствителни към най-дълбоките емоции на другите. Може би райската атмосфера кара всеки да се чувства открит и честен, стремейки се да стане себе си. Разбира се, точно така се чувствате и вие. Отделете малко време от натоварения си график, за да помислите за вашите загуби и успехи. Бъдете максимално верни на себе си.

Дневен хороскоп за 27 септември 2022 г. Водолей

Хороскоп за октомври 2022 ВОДОЛЕЙ

дневен хороскоп за 27 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Днес е най-доброто време за всички финансови въпроси. Ако сте обмисляли да подпишете договор за започване на нова работа или придобиване на имот, давайте. Днес е деня. Разработете стратегия, която ще ви помогне да постигнете още по-голям финансов успех в бъдеще. Имате много умения, но не винаги ги прилагате толкова внимателно, колкото бихте могли. Поправете това и ще бъдете неудържими!

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

Хороскоп за октомври 2022 РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Що се отнася до животът ви, до известна степен имате право на избор, но има неща, които не могат да бъдат контролирани. Колкото по-скоро разберете това, толкова по-добре можете да намерите взаимно разбирателство с другите. Ако изразходвате цялата си енергия, за да ги накарате да направят нещо или да говорят за нещо, резултатът ще бъде нулев. Оставете събитията просто да се случват и след това реагирайте на тях. Не се опитвайте насила да задавате теми за разговор. Комуникацията трябва да върви плавно.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица