Любовен хороскоп за 27 септември 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп за 27 септември 2022

любовен хороскоп за 2 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 27 септември 2022

Любовен хороскоп за 27 септември 2022: Денят, в който може да се събудят част от не най-добрите чувства. Поради влиянието на планетите съществува риск да проявите ревност към любимия човек. Това може да бъде причинено, не само от комуникацията му с противоположния пол, а дори и от работа, хоби или приятели! Ако въпросът не се отнася до любовни дела, хороскопът ви съветва да не бъдете прекалено взискателни и да споделите своето съкровище (тоест талантите и чара на любимия) с другите. Но в никакъв случай не трябва да предизвиквате сцени на ревност.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

СЪВЕТ за 27.09.2022 към всяка зодия

Златен период до края на Септември за 4 зодии

Родени между Лъв и Дева 17–24 август:  В този момент се раждат изобретателите

ЖЕНИТЕ РИБИ: КОИ МЪЖЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ТЯХ И КОИ НЕ

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Каква промяна ви е необходима

Страхотни начини да направиш съпруга си щастлив

Любовен хороскоп за Октомври 2022

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 27 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 27 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 27 септември 2022, Овенът ще има възможност да се увери, че човекът, който му е скъп, също го обича и цени. Дори и обикновено партньорът да не смята за необходимо да показва признаци на внимание към вас, днес най-вероятно той ще направи изключение от това правило, като ви направи малък подарък. Ще ви направи сладък комплимент или по някакъв начин ще изрази своята любов и грижа. Не е нужно да криете своята благодарност! Направете всичко, за да накарате партньора си да иска да ви доставя удоволствие отново и отново!

Любовен хороскоп за 27 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 27 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовният хороскоп съветва: за да постигнете това, което искате от любимия човек или да привлечете вниманието на някого, когото харесвате, днес трябва да бъдете упорити. В този ден е малко вероятно всичко да се получи така, както ви се иска. Ако не проявите характер и организаторски талант. Вие трябва да действате спокойно и уверено, ясно осъзнавайки целта си. Свободните Телци днес се съветват да разработят стратегия за търсене: присъединете в компания, където ще има хора от противоположния пол, актуализирайте своя гардероб или направете нещо различно.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес звездите зареждат Близнаците със сантиментално-романтично настроение. Не трябва да се срамувате от това, но тъй като се е случило, можете да опитате да докоснете лиричните струни в сърцето на любимия човек. Например Близнаците днес могат да напишат нежна любовна поезия, да нарисуват картичка или да изпратят съобщение със своите стихове. Нека изглежда наивно отстрани, но понякога точно такива гениални неща, направени от дъното на сърцето ни, могат да направят чудеса!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 27 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес звездите са в състояние да дадат на Рака максимална грижа и топлина в отношенията с любимия човек. Ако чувствата ви са наистина дълбоки, днес вие ще почувствате колко важна е тази връзка и за двамата и това ще бъде превъзходна причина да помислите за съвместно бъдеще. Ракът трябва да обгради с внимание себе си и своя избраник, като прекара вечерта в романтична вечеря, организирайки малък празник с елемент на флирт, изкушение и любов!

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 27 септември 2022, ако Лъвът усеща някакви любовни тревоги или притеснения за отношенията с любимия човек, хороскопът съветва да не оставате сами с проблемите си. Говорете за чувствата с някой, на който имате пълно доверие, а ако такъв човек не е наоколо, обърнете се към близък роднина или психоаналитик. Свеж поглед отвън днес ще ви помогне да разсеете мъглата от неразбиране. В същото време звездите от хороскопа ви съветват да вземете под внимание получените съвети, но да не ги издигате до ранг на безспорна истина.

Любовен хороскоп за 27 септември 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес звездите ще помогнат на Девата да разбере, че любовната й връзка има бъдеще, само ако успее да промени възгледите си за много неща. За да продължи напред, тя трябва да се отърве от старите комплекси и клишета. Време е да спрете да приемате живота прекалено на сериозно, а любимия – твърде взискателен. Ако Девата успее днес, тя ще може да извлече максимума от положителни емоции от романа си и най-важното – да разчита на неговото продължение.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес във всяка извънредна ситуация само честността и откритостта могат да се превърнат в спасение за Везните. Спрете да се бавите! Днес трябва да бъдете изключително откровени с любимият човек и тогава заедно ще успеете, да се справите с всеки проблем. Днес Везните по-лесно от всякога ще отворят душата и мислите си за сродната душа, без да се страхуват, че ще останат неразбрани.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес има голяма вероятност да се чувствате на кръстопът по някои въпроси в любовта и отношенията. Най-вероятно някои от вас ще трябва да направят избор, да вземат решение, да намерят правилната стратегия или дори да предприемат решителна стъпка. Е, звездите на хороскопа съветва: в този ден ще имате достатъчно логика и здрав разум, за да вземете информирано решение. Като цяло ситуацията днес ще ви тласне към варианта, който ви изглежда най-“спокоен” и консервативен – това е мъдрата тенденция на този ден.

Какво ви очаква днес в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 26 септември 2022, Стрелецът ще има чудесна възможност да прекара време до човек, който не случайно се е появил на хоризонта му и е много вероятно да играе важна роля в бъдещата му съдба. Ако вече имате любим човек, струва си да прекарате вечерта заедно – това ще укрепи връзката и ще ви позволи да се опознаете по-добре. Е, съдбата днес предоставя на свободните Стрелци шанс за романтично запознанство, което с времето може да прерасне в нещо повече.

Любовен хороскоп 27 септември 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес Козирогът не трябва да се надява на глобален пробив в любовните отношения – това едва ли ще се случи. Моментът за форсиране и настъпление все още не е настъпил, така че основното сега е как да укрепите и да запазите изградените, вече линии и да изчакате по-благоприятен момент. След като проявите сдържаност, със сигурност няма да съжалява за това. Насладете се на настоящият момент. Звездите днес ви зареждат с хармония, спокойствие и романтично настроение. Споделете всичко това с любимият ви човек.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Ако Водолеят отдавна не е намерил време за любовни афери, не е изненадващо, че днес ситуацията в тази област ще се развие, като просперираща. Водолеят трябва да признае, че има някои недостатъци от негова страна. Свободните представители сами отказват да общуват с противоположния пол, а „сдвоените“ Водолеи грешат, ако приемат сродната си душа за даденост. Хороскопът ви съветва днес да се замислите и да поработите върху грешките!

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 27 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес звездите призовават Рибите да не предприемат прибързани стъпки във всичко, свързано с любовта. Вашето нетърпение е разбираемо, но няма да помогне за по-бързото постигане на целта, а напротив, може само да ви попречи. Днес трябва да погледнете на нещата от другата страна: сега вие преминавате през невероятен период в отношенията си с любимия човек. Не бързайте за никъде? Не е ли по-добре да удължите удоволствието, наслаждавайки се на всеки прекрасен момент?

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица