ЖЕНИТЕ РИБИ: КОИ МЪЖЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ТЯХ И КОИ НЕ

жените Риби
Астрология

ЖЕНИТЕ РИБИ: КОИ МЪЖЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ТЯХ И КОИ НЕ

Жените Риби са родени между 19 февруари и 20 март и са прекалено емоционални. Не всеки мъж ще може да намери правилния подход към тях.

Представителите на тази зодия рядко живеят в настоящето – или им липсва миналото, или мечтаят за бъдещето. Тези хора обаче имат редица предимства. Какво трябва да знаете, преди да влезете в отношения с тях?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Под закрилата на висшите сили през 2023 г. ще бъдат три зодии

Невероятен късмет през 2023 г за 4 зодии

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

ГОЛЯМО ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ в следващите 5 години за пет зодии

ПРИРОДАТА НА ЖЕНИТЕ РИБИ

Общувайки с тези хора, ще трябва да бъдете изключително внимателни, за да не нараните чувствата им.

ПОЛОЖИТЕЛНИ ЧЕРТИ

Жените Риби са прекрасни приятели и спътници. Те се грижат за другите повече, отколкото за себе си, и никога не оставят човек в беда. В същото време представителите на тази зодия се смятат за независими и могат да бъдат щастливи сами.

Тези хора често се интересуват от изкуство, защото им помага да освободят емоциите. Рибите могат да се занимават с рисуване, пеене или танци. Те мразят рутината и сивото ежедневие, така че работата в офиса не е подходяща за тях.
Такива хора обичат да общуват, но в същото време се чувстват комфортно да са сами. Обичат да работят по творчески проекти, да четат и да слушат музика. Те винаги знаят какво да правят със себе си, когато близките нямат време за тях.

ОТРИЦАТЕЛНИ КАЧЕСТВА

За жените Риби е трудно да контролират емоциите си, особено лошите. Настроението им може да се влоши дори без причина и често е доста трудно да се повиши. Тези хора не могат да се примирят със загуби и други неприятни събития. Такива хора често казват, че са простили на човек, но понякога таят негодувание дълго време.

Въпреки желанието да се грижи за всички, Рибите никога няма да приемат помощ отвън. Те не обичат да споделят проблемите си със света, така че понякога се преструват, че всичко е наред с тях.
Тези хора често мечтаят и си поставят амбициозни цели, но рядко предприемат някакви действия, за да ги постигнат, така че остават в света на фантазиите. Те трудно вземат сериозни решения.
Такива хора вярват на всичко, което им се каже, така че често биват използвани, измамени и предавани. Рибите са склонни да прощават на нарушителите и винаги им дават още един шанс. Те не осъзнават, че заслужават повече.

КАКВИ СА ЖЕНИТЕ РИБИ ВЪВ ВРЪЗКА?

Тези хора бързо се привързват към хората. Веднага след като се влюбят в човек, те започват да му посвещават цялото си време. Рибите няма да искат да се отдалечат и крачка от партньора си – имат нужда от постоянно внимание. Такива личности очакват, че романтичните срещи и изненади ще бъдат не само по празниците.

КАКВИ МЪЖЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ЖЕНИТЕ РИБИ?

Жените Риби могат да намерят общ език с мъже Овен, Телец и Скорпион. Те имат малък шанс да изградят отношения с Лъв, Везни и Стрелец.
Тези дами търсят грижовен мъж, който няма нужда от лично пространство. Те искат да прекарват цялото си време с партньор, така че няма да му дадат свобода. Сателитът Риби ще трябва постоянно да ги пита как се справят, защото самите те никога няма да започнат разговор за проблемите си. На такива жени трябва да се напомня, че тяхното мнение и състояние са важни.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе