месечен хороскоп козирог май 2023
Астрология

Месечен хороскоп Козирог май 2023

Месечен хороскоп Козирог май 2023: Според месечен хороскоп Козирог, това е преломен момент. Бъдете много внимателни, действайте дискретно. Пазете силата си и се адаптирайте към всичко, което ви се изпречи. В никакъв случай не налагайте волята си сред другите, така ще имате успех и просветление. Обърнете внимание на малките неща, независимо какво се случва. Сега не е моментът да предприемате нещо голямо или да ръководите другите. Усърдието и благоразумието ще отворят пътя към истинското величие. Фокусирайте се върху дребните детайли.

Месечен хороскоп Козирог май 2023

Месечен хороскоп Козирог май 2023

Месечен хороскоп Козирог май 2023

Според месечен хороскоп Козирог, където и да ви насочи съдбата този месец, навсякъде ще се чувствате като у дома си или най-малкото като на гости на най-близките и любими хора. Вероятно вече сте забелязали промени във вашето възприятие и във вашия поглед към света. Вие сте станали по-меки и по-философски в гледната си точка на много неща, вече не се притеснявате от мнението на другите и като цяло сте започнали да се интересувате от собствените си чувства и начин на мислене. Това е Сатурн (господарят на вашата съдба), който владее мистериозния знак Риби.

Нека вашето мото бъде: „Аз съм!“

Месечен хороскоп Козирог май 2023: Здраве

Ситуацията се е променила малко от април и все още е актуална, освен това в контекста на изучаването на методите за възстановяване. Интересът към лечебните практики остава, може би ще се присъедините към изучаването на нетрадиционни духовни практики, които отварят достъп до тайните и механизмите на изцелението и активното дълголетие.

За да поддържате красотата, е препоръчително да използвате естествени народни средства. Меркурий ще се движи в обратна посока до средата на май и ще ви помогне в това. Не забравяйте, че притежавате вътрешна красота, така че обърнете повече внимание на психологическото си състояние.

Месечен хороскоп Козирог май 2023: Любов и взаимоотношения

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Според месечен хороскоп Козирог, в ума ви нахлуват фантазии. Дори устните ви пресъхват при мисълта за това. Това е предизвикателна игра, която ви позволява смело да залагате. Вашата чувственост ще бъде подсилена от много щедри действия. Тези, които обичат да живеят на ръба и да преследват приключения или импровизирани любови, ще имат най-добрите възможности. За тези, които са в двойка, балансът може да бъде нарушен от нервност. Трябва да се опитате, да смекчите определени изисквания и няма да имате причина да спорите с партньора. Не забравяйте, че от време на време е необходимо да отстъпвате.

Месечен хороскоп Козирог май 2023: Работа и финанси

Бъдете подготвени за факта, че в професионалните дела, при всички благоприятни условия (между другото, създадени от вас самите), постоянно ще възникват неочаквани пречки и нетипични трудности поради различни недостатъци и дефицити. Това може да засегне, както практически неща и средства за производство, така и информационния компонент на работния процес. Ще има много несигурност, но не хабете енергията си за преодоляването й, особено през първата половина на май.

Напомняме: Меркурий е ретрограден и докато не се върне в директно движение, никакви действия няма да внесат яснота по въпроса. Единственото изключение е за паричните въпроси. Добро време за събиране или изплащане на стари дългове.

Месечен хороскоп Козирог: Таро съвет за май 2023

Това е добър период за започване на нови проекти и важни промени в живота. Всичко необходимо ще ви бъде под ръка. Вече сте господар на съдбата си. Чувствайте се свободни да използвате вашите таланти и способности, умения и образование. Картата ще ви помогне да се покажете в най-благоприятна светлина на всички, които се интересуват от вашите знания и опит. Обещава се и успех във финансовите дела. Бъдете наблюдателни, не се страхувайте да експериментирате, подобрявайте се, научете се да управлявате живота си, като внимателно подбирате хората в него.

Мотивираща мисъл за зодия Козирог за месец май 2023:

Късметче за вашата зодия Козирог

Бъдете светлина за другите хора! Така можете да направите щастливи не само другите хора, но и себе си. Изборът е ваш, от вземането на твърдото решение да кажете „Благодаря“ на всички, от бармана в кафенето до продавача в магазина, до решението да станете доброволец в кауза. Опитайте се да бъдете светлината в края на нечий тунел!

Щастлив месец май, скъпи Козирози!

Месечен хороскоп Козирог май 2023 Зодии и интериорен дизайн

Месечен хороскоп Лъв май 2023

Месечен хороскоп Дева май 2023

Месечен хороскоп Везни май 2023

Месечен хороскоп Скорпион май 2023

Месечен хороскоп Стрелец май 2023

Tagged , ,
на горе