астрологичен съвет за 30 април 2023

Астрологичен съвет за 24 април 2023

Съвет за 24 април 2023:  Оставете всичко старо в миналото. Мислете само за настоящето. Добър ден за смели идеи, проекти и промени. Направете си приятен ден във всяко едно отношение.   

Астрологичен съвет за 24 април 2023

infomax-logo-50-15-HW В понеделник връхлита южен вятър, дневните температури ще достигнат 20°- 21°

Седмичен хороскоп

Жертви на грижата: здравословна и не толкова…

23 начина да откриете щастието (без да го преследвате)

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Докато имате планове в главата си, е добре да забавите темпото. Бъдете обичайно приключенски настроени, забавни, но също така обърнете внимание на ограниченията, които животът може да ви налага.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Бъдете смели и действайте според желанията си. Не се страхувайте от това, което вашата половинка може да си помисли. Тя със сигурност ще се влюби в „новото“ ви Аз.

Близнаци 21 май – 21 юни

Можете спокойно да реализирате всичките си планове, защото никакви препятствия по пътят няма да успеят, да ви попречат. Приемането на нещата е толкова важно за щастието, задоволството, здравето и развитието, че е наречено като Първи закон на АЗ-а.

Рак 22 юни – 22 юли

Не обвинявайте никого, обстоятелства или условия, за вашето поведение, което е продукт на вашият съзнателен избор. Обърнете се към изворите на познанието, там ще намерите любов, щастие и надежда.

Лъв 23 юли – 22 август

Освободете се от нуждата да обвинявате, когото и да било. Всички правим най-доброто, на което сме способни, благодарение на нашата интуиция. Не мислете негативно, защото винаги излиза скъпо – и в интелектуален, и в емоционален, и във физически аспект.

Дева 23 август – 22 септем.

Избягвайте да говорите за миналото си или за миналото на вашата половинка. Това, че се открива бавно, не означава, че крие нещо. Имайте доверие. Така ще й помогнете, да покаже искрените си чувства към вас.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Не се вкопчвайте във вещи, които не използвате, само защото сте дали пари за тях – дори някога да ви потрябват. Подарете нещо от сърце! Всички сме ученици и учители. Запитайте се: „Какво съм дошъл да науча и какво да споделя?“

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Всичко, на което се противите, може да изкажете по такъв начин, че да се окажете защитници на това, на което се противопоставяте. Вместо да живеете в състояние на война, живейте в мир. Вместо да бъдете против бедността, бъдете за благоденствието.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Вие сте на етап, в който упоритата работа се отплаща. Време е да се похвалите с постиженията си. Може да ви се стори, че банковата ви сметка не отразява вашите усилия. Но това не означава, че няма да получите своя справедлив дял.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Спрете да губите време, съмнявайки се във вашите способности и потенциал и направете това, което искате. Вселената ще ви подкрепи. Това, което не трябва да правите, е да вземете важни решения под чужд натиск. Тайната, която търсите, за да продължите напред, скоро ще ви бъде разкрита.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Струва си да се вгледате внимателно в знаците, получени от висши сили, без значение колко странни могат да изглеждат в момента. Запомнете, не угаждайте на никого, ако не го искате. Вашата задача е просто да освободите творческите си пориви и да ги изразите по свой собствен начин.

Риби 19 февр. – 20 март

Вдишайте и издишайте бавно. Звездите съветват, че няма нещо, с което да не можете да се справите. Приемете обстоятелствата с усмивка. Не можете безкрайно да се оплаквате от условия извън вашия контрол. Като се освободите от негативизма, ще видите, че не всичко е толкова лошо!
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 24 април 2023

на горе