Целунали сте се пияни – какво следва
Любов и партньорство

Целунали сте се пияни – какво следва?

Целунали сте се с някой по време на парти – това може да бъде доста интересно събитие, което да бележи цялото събиране. В зависимост от това с кого сте се целунали в нетрезво състояние, справянето с това ще бъде съвсем различно. В някои случаи можете да пренебрегнете ситуацията и да продължите напред, но в други се изисква малко търпение и комуникация. Може и двамата да съжалявате за това, което се е случило, може само единият да си е помислил, че от тази целувка може да се получи нещо, а може и двамата да искате да повторите.

infomax-logo-50-15-HW 10 неща, които една детска стая трябва да има

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

Целунали сте някой под влиянието на алкохол – ето какво следва след това:

Неприятната бърза целувка

Целунали сте някого, когото познавате, или не, в повечето случаи ситуацията може да бъде забравена заедно с бъркотията, която сте оставили в това такси. Ако в целувката няма нищо забележително, освен смътния спомен за нечий алкохолен дъх, най-добре е тя да остане в миналото. Сега, ако човекът си спомня и иска да поговори с вас за това, най-добре е да проявите уважение. Нека знае, че сте били пияни и едва ли си спомняте за целувката. Надяваме се, че той също ще разбере и ще продължи напред.

целунали сте
Целунали сте се пияни – какво следва?

Целувката с пиян приятел

Целунали сте пиян приятел и това може да бъде нещо глупаво, на което да се смеете следващия уикенд, или може да направи това, което някога е било платоничен приятел, доста сложно. Всичко това зависи от това дали между вас има чувства, или просто и двамата сте изключително приятелски настроени, когато сте пияни.

Ако това се е случвало и преди или е било с приятел, за когото знаете, че ще се справи със ситуацията със смях, не би трябвало да е голям проблем. Но ако пиянската ви целувка е била споделена с приятел, към когото може да имате чувства или който може да е влюбен във вас, сега може да е трудно да се върнете назад. Целунали се такъв човек и сега трябва да се изправите лице в лице с него. Ако не го направите, рискувате приятелството си и дори седмици на продължителна неловкост.

Вместо това поговорете с приятеля си за това. Целунали сте го и сега му кажете какво чувствате към него и го попитайте как се чувства той. Това може да се окаже просто целувка в нетрезво състояние или да доведе до романтиката, на която сте се надявали.

Целувката със съжаление за влюбването

Целунали сте някой, който е пиян. Това е пияната целувка, която се случва, когато се чувствате самотни и целувате човека, за когото знаете, че ви харесва. Това е егоистична целувка в момент на слабост, която се случва, защото знаете, че няма да бъдете отхвърлени. Това може да се превърне в нещо наистина неприятно и нещастно.

Когато осъзнаете, че сте целунали някого, който действително се интересува от вас, но тези чувства не съвпадат, сега трябва да се изправите пред това. Не искате да доведете до изневяра невинен човек, който ви харесва, или да му дадете погрешна представа. Уведомете го, че съжалявате, но че сте имали тежка нощ и че целувката не е трябвало да се случва. Да, ще го разочаровате, но това е по-добре, отколкото да възбудите надеждите му.

Целувката след разбито сърце

Целунали сте някого, но трябва ли да бъдете обвинявани за това? Току-що сте преживели раздяла, може би приятелите ви са ви измъкнали, за да ви ободрят, или сте излезли, за да се отърсите от скорошното си разбито сърце? Така или иначе, този тип целувка в нетрезво състояние не е твърде шокираща.

Често насочваме вниманието си към някой нов човек, за да забравим човека от миналото, дори да е само за една вечер. Така че, ако сте споделили пиянска целувка с колега, приятел или непознат, защото сте били на отскок, уведомете ги, че това е била причината за това, за да не се замесва никой.

целунали сте
Целунали сте се пияни – какво следва?

Емоционалната целувка с бившия

Повечето хора също са били тук. Целунали сте бившия и сега се чудите какво става. Често не е необходимо да сте толкова пияни, за да се случи тази целувка. Може да изпиете едно питие и да се поддадете на изкушението, че бившият е там и на разположение. Това се случва. И проблемът тук е, че една целувка може да ви доведе до връщане към старите ви навици.

Целунали сте го в нетрезво състояние, защото имате история и химия, или може да се проточи в краткотрайно подновяване на отношенията. Ако споделите пиянска целувка с бивш, най-добре е да му дадете да разбере, че това е било просто алкохолът, който ви е тласнал към познатото и не е означавало нищо повече. Има причина да се разделите.

Вижте още:

5 разлики за това как мъжете и жените приемат раздялата

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

Теория за червения маникюр: защо всички мъже са луди по него?

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Д-р Неделя Щонова със 17 безценни съвета как да влезете във форма и да сте здрави

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Какво да търсим в един партньор

13 признака, че не трябва да се разделяте с партньора

Tagged ,
на горе