Четирите зодии, които са ужасни във флиртуването с другите

Четирите зодии, които са ужасни във флиртуването с другите
Астрология Любов и партньорство

Четирите зодии, които са ужасни във флиртуването с другите

Флиртуването с другите трябва да идва естествено и без предварителен сценарий, но донякъде това е и изкуство. Приятелите ви може да ви бомбардират със съвети, които би трябвало да запомните в разгара на момента, когато някой ви прави комплименти. Но се изисква и  практика, за да се справите добре. Затова трябва малко да отпуснете гарда си.

Много от нас нямат тази способност и се чувстват изгубени, когато видят други, които се справят по-умело с това. В резултат на това вариантите са два. Тези хора или се опитват твърде много да впечатлят и накрая изглеждат като глупаци, или изобщо не се опитват. Тяхното неумение във флиртуването с другите донякъде се корени и в зодиакалния им знак.

Ето и кои са четирите зодии, които са най-ужасни в справянето с това:

Козирог

Не е като да не сте интелигентни и остроумни, или че не знаете как да водите разумен разговор с някого. Без съмнение сте такива и притежавате много качества. Но изглежда не можете да намерите правилните думи, когато сте лице в лице с човека, когото харесвате. Козирозите са предпазливи и ще изчакат другият човек да прояви интерес към тях. Те са малко старомодни и се колебаят да се доближат до половинката си. Именно това ги правят лоши в свалките.

Водолей

Хората Водолеи са ужасни във флиртуването с другите и те добре го осъзнават. Ако се интересуват от вас, ще ви засипят с безкрайни въпроси. Когато един Водолей се опита да флиртува, той става прекалено нахален и често прекалява с разговорите си. Родените под този знак говорят за неща, за които никой никога не е чувал. И въпреки това, те така и не осъзнават защо хората не ги разбират. Водолеите  са импулсивни и неочаквано непредвидими в действията си, което понякога отблъсква хората срещу тях.

Рак

Раците са емоционални хора и това личи много във флиртуването с другите. Те изглеждат или много очарователни, или много грижовни, когато искат да се харесат на някого. Те са от типа срамежливи хора, които ще чакат вие да започнете разговор. В името на флирта те се опитват да заличат своите недостатъци. В резултат на това им отнема цяла вечност, за да започнат дори разговор с идеалния си партньор. Раците са много чувствени, но това не значи, че не са ужасни във флиртуването.

Телец

Когато става въпрос за флирт, Телецът залага на традициите. Вместо да се доближат директно до човека, когото харесват, те оставят знаци, които другият да види. Дори когато решат да разкрият, че харесват някого, те пак не го правят така, както трябва. Раците флиртуват с твърде много отношение, което кара другия човек да се чувства неудобно от действията им. Когато се опитват да флиртуват, те разкриват истинската си същност на човека, към когото се опитват да се доближат.

Флиртуването с другите е естествена слабост за тези зодии. Ако сте от тях или сте излизали с такъв човек, вероятно вече добре го знаете. И това донякъде е нормално. Не на всеки му идва отвътре изкуството на съблазняването.  Хората, които са ужасни във флиртуването, трябва да се опитат да бъдат малко по-смели в думите и действията си. Но в същото време не трябва да прекрачват граници, които не бива.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе