Четирите зодии, които се налагат на половинката си
Астрология Любов и партньорство

Четирите зодии, които се налагат на половинката си

За хармоничен брак често има моменти, когато единият партньор отстъпва и позволява на половинката си да има своето. Това може да бъде нещо толкова незначително, като в кой ресторант да ядете. А също и може да е толкова голямо, като в кое училище трябва да ходи детето ви.

Но ако откриете, че отстъпвате по-често, отколкото не, вероятно имате доминиращ партньор. Вероятно постоянно се стремите да му угодите, за да запазите мира.

Във връзката ви трябва да има сериозен баланси. Както единият прави компромиси и се съобразява с желанията на другия, така всичко трябва да бъде взаимно. Много от проблемите в една връзка се пораждат именно от това, че единият партньор се оказва по-склонен да прави компромиси, отколкото другия. Уви, хората от някои зодии тормозят половинката си, но лесно се влияят от външни лица.

Ето и кои са зодиакалните знаци, които най-много се налагат на половинката си, Можете да прецените също дали вие или партньорът ви спадате в тази категория.

Лъв

Партньорът Лъв е пълен с живот и в повечето случаи и с идеи. Техният ентусиазъм и чиста радост карат половинките им да мълчат по важни въпроси, ако това означава толкова много за Лъв. В резултат на това родените под този знак често вземат ключовите решения в брака си. Лъвът обаче не се вслушва в мъдрите съвети на партньора си. Тези хора обръщат внимание повече на приятелите си за съвет и действат бързо и по безразсъдни начини, само за да впечатлят връстниците си. В един момент обаче партньорът им осъзнава, че мнението му не се зачита. И както сигурно се досещате, това става причината за спор.

Водолей

Водолеят е интелектуален въздушен знак, така че партньорът им често се обръща към него за добър съвет. Този звезден знак бърза да каже какво трябва да се направи при всякакви обстоятелства. Въпреки това, тези често са повлияни от своите колеги или шефове на работа. Те пренебрегват влиянието на половинката си или на друг член на семейството. Този навик понякога може да им помогне да вземат лоши решения. Партньорът им няма да остане доволен, когато види истината. Той ще осъзнае, че Водолеят е склонен да послуша някой приятел, отколкото собствената си половинка.

Скорпион

Скорпионът не се доверява лесно. Затова партньорът му трябва да премине през няколко изпитания, преди да попадне във вътрешния му кръг. Въпреки това тези хора имат странен навик да се доверяват на мнението на външни лица. Те ще попитат първо тях, преди да повярват на половинката си. Това може да е познат, колега или дори техният шеф. Скорпионите тормозят партньора си да приема съветите им, без да отвръщат на услугата. Това наранява половинките им и с основание. Те започват да се чувстват като статисти във връзката. В един момент дори разбират с тъга, че нямат думата при решаването на важни въпроси. Ако те попаднат на половинка, която държи думата й да бъде чута, то връзката им може да не продължи дълго.

Телец

Силният и упорит Телец може да бъде труден за партньора си. Въпреки това, нищо не е толкова сложно, колкото да търпиш Телец, след като вземе решение за начина на действие. Като се има предвид това, човекът до тях често трябва да се справя с това. Телецът е склонен да бъде лековерен, когато става въпрос за приятелства. Въпреки това той няма да се вслуша в предупрежденията на половинката си. Тези хора биха раздали цялото си време и пари на приятели, ако можеха. Освен това те са склонни да взимат решения за бъдещето на децата им, без дори да се допитат до мнението на партньора си. И докато някои грешки могат да бъдат простени, в тези случаи това изобщо не е така. Бъдете сигурни, че скандалът просто е гарантиран.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе