7 изпитани флирт - трика, за да привлечете всеки мъж
Любов и партньорство

7 изпитани флирт – трика, за да привлечете всеки мъж

 

 

Някои хора просто са родени с умението да флиртуват. Това за тях е нещо като ставането сутрин; те просто знаят как да го направят, докато от друга страна, някои просто не го умеят, колкото и да се опитват.

 

Вашите опити за флирт често са тромави или миг след като сте опитали, вече се чувствате неудобно. Просто не можете да намерите правилните думи. Или понякога просто не сте достатъчно смели, особено ако сте срамежлива по природа и ви е трудно да се отпуснете пред непознати.

Но имаме добри новини за вас.

Не позволявайте на липсата на увереност да ви попречи да се свържете с някой, който харесвате. Ако се чудите как другите могат да го правят толкова лесно, това не е чак толкова сложна наука. И ти го имаш в себе си. Просто трябва да освободиш своята флиртуваща вътрешна богиня и да вярваш повече в себе си.

Ето няколко съвета, които определено ще помогнат да се отпуснеш и да освободиш този флиртуващ талант, който имаш скрит дълбоко в себе си, на който никой мъж не може да устои:

 

  1. Направете му комплимент

Мъжете също обичат да им правят комплименти, така че не си мислете, че не го оценяват. Кой от време на време не иска да чуе, че изглеждат добре? Това е перфектен тласък на егото за всеки жив човек, както за жените, така и за мъжете, така че не мислете, че са изключения. Ако по някакъв случай той има нужда от мнение за неговата да кажем, нова риза, не забравяйте да му направите комплимент, за да го накарате да се почувства секси. Там определено ще спечелите точки.

 

  1. Използвайте хумор

Хуморът е може би най-силното оръжие, което жените имат, за да съблазнят всеки мъж. Можете да им правите комплименти, можете да се усмихвате, но ако не знаете как да се забавлявате за своя сметка или на някой друг, тогава не сте толкова забавни и респективно, не толкова интересни. Хуморът е много ефективен начин за флирт, защото в действителност можете да кажете нещо, което наистина имате предвид, на шега и да видите как той реагира на казаното от вас.

 

  1. Езикът на тялото е ваш приятел

Дръжте постоянен контакт с очите. Езикът на тялото е най-доброто нещо, което имате и най-добрият начин, по който можете да накарате мъжа да се привърже емоционално към вас. Очите са прозорци към душата. Можете да разберете какъв точно е човекът, само като го погледнете в очите. Така че, ако искате да му дадете ясно, че го харесвате, поддържайте зрителен контакт и той ще го разбере, рано или късно.

 

  1. Не прекалявайте

И с флиртът, както и с повечето неща, не бива да се прекалява. Знайте къде е границата. Нито един мъж няма да се впечатли от жена, която се старае твърде много. Това ще създаде неудобна ситуация и резултатът ще бъде напълно противоположен на флирта. Бъдете внимателни с избора си на разговор и не приемайте всичко, което всички ви казват буквално. Не разкривайте веднага всичко за себе си. Доза мистериозност винаги е добре дошла.

 

 

  1. Усмихвайте се

Едва ли е тайна, че усмивката е най-лесният начин да флиртувате. Никой не може да остане безразличен към красивата усмивка и всяка усмивка е красива по свой собствен начин. Това е напълно лесно и всяко момиче знае да го използва. И най-хубавото е, че е напълно невинно. Като се усмихвате, вие не се ангажирате с нищо, защото усмивката може да се тълкува като учтива или флиртуваща. Така че, не се страхувайте да се усмихнете на човека, когото искате да съблазните. Вероятно ще приеме намека и ще играе заедно.

 

  1. Случайно го докоснете

Докосването е най-добрият индикатор, че харесвате някого. Навлизате в неговото лично пространство и влизането в личното пространство означава, че искате нещо малко повече от просто приятелство. Освен това трябва да внимавате къде да го докоснете. Неговата ръка, рамо или „случайното“ докосване на косата е добре.  Но и тук бъдете внимателна, защото нали не искате да се окажете отчаяна и настойчива.

 

 

  1. Предложете да прекарвате време заедно

Това е като открита покана за флирт. Харесвате го и сте му намекнали, че искате да прекарате още малко време с него. Може би трябва да опитате това по време на разговор. Ако говорите за някаква дейност, опитайте се да го попитате дали той би искал да правите заедно това, за което говорихте. Опитайте се да го представите като забавен начин за прекарване на време заедно без никакви ограничения. Не искате да го изплашите, като се държите така, сякаш искате ангажимент веднага. Правете стъпка по стъпка.

Вижте още ⤵️

5 причини да се влюбите в мъж Скорпион 

5 женски качества, които безспорно ще го накарат да се влюби във вас

Как да разберем, че жената не се чувства обичана от партньора си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе