Независимо колко силно си обичала един мъж, да продължиш напред е най-доброто решение

Независимо колко силно си обичала един мъж, да продължиш напред е най-доброто решение
Любов и партньорство

Независимо колко силно си обичала един мъж, да продължиш напред е най-доброто решение

Липсата на бившия ти винаги предизвиква трудни въпроси в ума ти. Ами ако се беше получило? Ами ако не трябваше да се разделяте? Липсваш ли му? Истината е, че в този живот нещата се случват така, както е писано. Така, както е най-добре за нас. И дори да не го осъзнаваме в самото начало, заслепени от болката и разочарованието след време обстоятелствата, които се случват в животите ни го доказват. И винаги си казваме: „Добре, че така стана“.

Невъзможно е да липсваш на човек, който никога не те е обичал истински. Хората, които не изпитват любов, трудно изпитват липса. Въпреки че го обичаш с цялото си сърце и мечтаеш за деня, в който отново ще се съберете. Въпросът е дали този ден ще настъпи някога? Времето изтича, но обстоятелствата не се променят. Има ли надежда?

Знаци, че той не усеща липсата ти след като се разделихте

Изтрил е общите ви снимки

И ако имахте куп общи снимки, които с радост споделяхте с останалите ви приятели и познати в социалните мрежи, малко след раздялата ви няма и следа от тях. Сякаш са изчезнали безследно. Или просто изтрити. От него. Вече не можете да виждате снимките си заедно онлайн След раздялата е естествено да се интересуваш какво прави в момента. А онлайн платформите са идеалният начин да разбереш.

Само че, докато разглеждаш профила му се натъкваш на неприятната новина, че той вече не пази нито една снимка с теб. Да, чувството определено не е никак приятно,  но ако той е решил да продължи напред, тогава теб какво те спира? Нима това не говори достатъчно. Ако му е мило за това, което е станало с вас, то тогава защо би посегнал на единственото, което ви свързва – снимките ви? Независимо дали е избрал да архивира тези публикации или да ги изтрие изцяло, едно е сигурно – той продължава живота си. Без теб.

От това, което публикува онлайн, той изглежда много по-щастлив

Може все още да сте свързани онлайн, но просто не взаимодействате толкова много помежду си. Все още можете да видиш снимките и актуализациите на състоянието, които той публикува онлайн. Ако все го обичаш, вероятно се питаш дали той се сеща за теб и дали му липсваш.

Когато го видиш да споделя снимки или видеоклипове за това, което прави, обърни внимание на начина, по който изглежда. Изглежда ли по-щастлив отколкото преди? Виждаш снимки, на които се усмихва с близките си приятели, докато пътуват, и има видеоклипове как се смее и се наслаждава на времето си с тях.

Въпреки че те боли и се надяваш да се оправите и отново да сте заедно, не може да скриеш факта, че се радваш за него.  И ако той е доволен и щастлив от живота си в момента, няма причина ти да тъгуваш. Направи същото като него. Продължи напред, прости и забрави.

Иска да ти върне всички неща

Едно от нещата, които се усложняват след раздялата, е какво да правите с всички неща, които сте си дали един на друг. Може би все още имаш негова блуза, докато той все още има твоя гривна.

Чудиш се дали да хвърлите всички тези вещи, които той е дал. Но в същия този момент, чувствата надделяват и ти решаваш да ги запазиш, защото са прекалено скъпи за теб. Защото го обичаш и това е единственото, което имаш от него. Но за бившият ти това не важи. Ако той с леко върне всичките ти вещи обратно при теб и дори не потрепне, докато го прави – този мъж не изпитва никакви чувства. И може би никога не е.

Той вече е друга

Минаха няколко месеца от раздялата ви и ти е любопитно да видите какво прави той. Отваряш профила му и виждаш няколко негови снимки с друга жена. Мислиш си „О, те трябва да са добри приятели“, докато не ги забележиш да си разменят любовни емотикони и да използват прекалено сладки и романтични надписи заедно със снимките си.

Да, това е неприятен и болезнен момент. Но и много полезен. Ако продължаваш да се надяваш и да отблъскваш всеки друг, заради него, точно от тази новина имаш нужда. Фактът, че той вече е с друга жена е достатъчно основателен да продължиш живота си и да си дадеш шанс отново да бъдеш щастлива.

 

Tagged , , , , , ,
на горе