16 отблъскващи неща в спалнята, които мъжете искат да спрете да правите

16 отблъскващи неща в спалнята, които мъжете искат да спрете да правите
Любов и партньорство

16 отблъскващи неща в спалнята, които мъжете искат да спрете да правите

Дами, нека бъдем честни – има милион статии за всички отблъскващи неща в спалнята за жените, но няма много наръчници, които ни казват какво не харесва на мъжете.  Причините може да са много. Все пак е хубаво да знаете какво притеснява и другата страна, когато става въпрос за поведение в леглото.

Ето и какво споделиха мъже в проучване за това кои са онези отблъскващи неща в спалнята според тях:

 

  1. Лежите като морска звезда.

Някои шеговито определят жените, които само лежат в леглото, като „морска звезда“. Е, всички мъже са съгласни – жените, които не се движат в леглото, са непривлекателни. Така че, ако това сте вие, лежите там като вкаменена вкаменелост, моля, опитайте се да излезете от каменната си формация. Преживяването с вас в леглото едва ли е много приятно.

  1. Целувате мъжа със затворени устни.

Има места за спазване на благоприличие и целувки по бузата, но леглото определено не е сред тях. Целуването със затворени устни отблъсква мъжете.

  1. Вие се занимавате с драмата в живота си.

Толкова много жени може да са попаднали в този капан, когато се чувстват в свои води с някого, но това е абсолютно забранено. Не говорете за ежедневните си дейности,  не изброявайте хранителните стоки, от които се нуждаете, или уточнявайте подробности за битката в офиса, докато сте интимни с партньора ви. Просто недейте!

  1. Спирате да говориш мръсно.

Тук не става въпрос да минавате границите на нормалното. Но ако започнете да говорите мръсно и след това рязко смените темата и му разказвате какво ще готвите на следващия ден например, рискувате да останете незадоволени през нощта.

  1. Вкарвате домашния си любимец в леглото.

И така, вие и вашият човек сте по средата на интимна вечер, готови сте за страхотно преживяване и в един момент в леглото идва…  вашият домашен любимец. Колкото и да обичате животинката си, в такъв момент мястото й не е в спалнята. Просто е странно.

  1. Твърде агресивни сте.

Повечето жени обичат половинките им да бъдат нежни с тях в леглото, но това не означава, че мъжете не искат същото. Помолете го да ви покаже как му харесва, когато  правите нещо за първи път. По този начин получавате представа за предпочитанията му. Дамите искат мъжете да правят всичко правилно, така че трябва да дават същото.

  1. Очаквате еднопосочно удоволствие.

Да, дами, ние наистина заслужаваме да получим кралското отношение в леглото, но половият акт е нещо, което споделяме с някого. Това означава, че и другата страна трябва да участва, освен ако изрично не сте се разбрали в случая центърът на внимание да бъде само върху единия от вас. Не бъдете егоисти в леглото, това отблъсква мъжете.

  1. Хапете го прекалено много.

Внимавайте със зъбите си по време на интимност. Има някои деликатни зони в мъжкото тяло и с хапане може да му причините болка. Поставете се на негово място, няма да ви е приятно, нали?

  1. Правите го твърде бързо.

Ясно е, че не всеки път продължителността на интимното преживяване може да се контролира, но се опитайте да не сте прекалено бързи. Попитайте го какво харесва, отново всичко зависи от човека.

  1. Вие сте нетърпеливи.

Ще цитираме един мъж, който го каза твърде добре, за да го перифразираме по друг начин: „Имайте малко търпение. Всички жени са различни. Това, което изпраща една от вас през покрива с множество оргазми, е абсолютно скучно или подло за следващата. Позволете ми научете тялото ви. Осъзнавам, че не всички мъже са умни и желаят да слушат, но мнозина са готови да г направят. Не мога помогна, ако сте излизали с група неандерталци и след ме срещнете.“

  1. Не питате какво му харесва.

Не се страхувайте да го попитате какво иска. Това само може да заздрави още повече връзката ви.

  1. Да нямате доверие в себе си също спада в категорията отблъскващи неща в спалнята.

Бъдете уверени, това ще се отрази и в леглото. Може би тялото ви не е съвършено. Вероятно наистина не е, но мъжът не го интересува. Той е с вас с причина. Отпуснете се и се насладете на преживяването.

  1. Не обещавайте, че ще направите нещо в леглото, ако наистина нямате намерение да го правите.

Закачането е забавно, ако той знае, нещо го очаква, но в противен случай може да бъде жестоко.

  1. Взирате се в него.

Някои мъже не харесват жените, които ги гледат през цялото време на половия акт, защото го намират за леко плашещо и разконцентриращо. На други пък това им харесва, така че за да бъдете сигурни, отново съветваме – просто го попитайте какво му харесва и какво не.

  1. Притеснявате се, че той не изпитва оргазъм.

Ако мъжът не изпитва оргазъм веднага, не се паникьосвайте още и не го приемайте лично. Може да няма нищо общо с вас и всичко да е свързано с това, което се случва в ежедневието му и стреса, на който може да е изложен.

  1. Не полагате никакви усилия във външния си вид.

Малко бельо. Малка любовна игра. Малко натрупване на напрежение. Мъжете харесват това точно толкова, колкото и ние. Просто бъдете малко по-разкрепостени и преживяването ще бъде много по-добро, отколкото всеки от вас е очаквал.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе