вашият герой
Любов и партньорство

Той е вашият герой – 7 причини защо трябва да го знае

Вашият партньор е вашият герой! Това е напълно естествено за отношенията между двама души. Партньорът ви е вашият закрилник и голямата подкрепа в ежедневието. Може да ви звучи като част от филм или приказка, но това съществува и в реалния живот, мака и понякога да остава незабелязано.

Във всеки мъж е дълбоко заложеното желанието му да бъде вашият герой и да знае, че вие наистина разчитате на него. Еволюцията е променила много неща в нас, вече сме с много различно мислене и възприятия, но това не означава, че мъжът все още не таи част от себе си, която копнее той да има значима роля за половинката си.

Тук не говорим за това той да е супергерой като тези във филмите, а става дума по-скоро за това да са наистина значими в своите взаимоотношения и живот. Още в миналото представителите на силния пол са били поставяни в ролята на защитници и снабдители.

И така, разбрахте какво представлява инстинктът на героя, но може би се си задавате въпроса: „Защо изобщо да се занимавате с това?“.

Той е вашият герой – 7 причини защо трябва да го знае

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Надявам се да се влюбиш

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

Освен че партньорът ви иска да бъде вашият герой, сякаш зад гърба му невидимо се развява пелерина, има и причини, поради които той трябва да знае, че това наистина е така. Ето и някои от тях:

Засилване на емоционалната връзка помежду ви

За да събудите неговия геройски инстинкт, трябва наистина да сте запознати с желанията, стремежите и нуждите му. Когато това не е престорено, а истинско, той ще усети, че наистина е вашият герой, значим е за вас и това ще засили емоционалната връзка помежду ви, а това е много важно. Когато той знае, че е вашият герой, никога няма да помисли за друга жена. Ще остане до вас във всички хубави и лоши моменти, за да изпълни своята мисия.

вашият герой
Той е вашият герой – 7 причини защо трябва да го знае

Увеличаване на ангажираността и удовлетвореността от връзката

Когато мъжът знае, че е вашият герой и сякаш има своята много важна и ценна роля в живота ви, е много по-вероятно да поиска да се обвърже с вас. Тук не говорим само за самото сключване на брак. Ще се почувствате по-обичана от него и никога няма да си мислите, че той отсъства.

Подправяне на нещата

Като кажете, че той е вашият герой, вие внасяте игрива, вълнуваща динамика. Не става въпрос за девойки и рицари, а за признаване и оценяване на ролите на другия. Той ще усети, че цените неговите усилия, които той полага за връзката ви.

Ще бъдете принцеса

А сега за дамите! Ако той е вашият герой, вашият рицар в блестящи доспехи, както се казва във филмите и книгите, за вас не остава нищо друго, освен да бъдете неговата принцеса. А като такава, той трябва да се грижи за благополучието и щастието ви. Вашият герой ще премине през всичко, за да гарантира вашата безопасност и добруване.

Повишаване на взаимната признателност

В една връзка не може само да даваш или само да получаваш, всичко е двустранен процес. Когато вашият герой започне да усеща признателността ви за всичко, което прави за вас, той ще започне да отвръща със същото, създавайки красив цикъл на взаимно възхищение. Вашият герой ще отвърне на вашата чувствителност и по този начин ще стигнете до хармонията, към която се стремите.

Създаване на подкрепящо партньорство

Когато той знае, че е вашият герой, партньорът ви често е по-мотивиран да влага старание и да работи за развитието на взаимоотношенията ви Независимо дали става въпрос за това да ви бъде съветник, да ви помага в трудност или просто да бъде опора за вас в труден момент, това изгражда все по-здрава и стабилна връзка, основана на подкрепа.

вашият герой
Той е вашият герой – 7 причини защо трябва да го знае

Изграждане на сигурна основа

И в допълнение към казаното в предишното изречение, връзката, в която и двамата партньори се чувстват ценени и разбрани, има светло бъдеще. Като признавате неговия инстинкт на герой, вие допринасяте за създаването на стабилна, сигурна основа за процъфтяване и на двама ви.

Вижте още:

Силната жена oбича себе си, въпреки всичките си недостатъци

Силната жена знае какво иска и как да го получи, защото има характер

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

Бог има план за теб. Просто повярвай

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Tagged ,
на горе