съвет за 11.09.2022
Астрология

СЪВЕТ за 7.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 7.09.2022: Бъдете сдържани и премерени в желанията си и не се откъсвайте от реалността в днешния ден.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

Силни молитви към СВ. мчци АДРИАН и НАТАЛИЯ за семейство, любов и здраве на любим човек

Вашият съвет на астролога за днес, 7.09.2022, според зодията

Съвет за 7.09.2022 зодия ОВЕН

Ако почувствате стрес или силна тревожност, не хабете енергията си в лоши мисли, разсейте се с нещо. Разходката с любим човек или просто сами може да направи чудеса, всичко ще си дойде на мястото.

Съвет за 7.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Дори и да обичате сарказма, днес не е моментът да го използвате. Не се съпротивлявайте на увеличаването на отговорностите в професията, това е и пари, и добра бъдеща перспектива.

БЛИЗНАЦИ                       

Съвет за зодия Близнаци, 7 септември 2022: Дори да се чувствате на ръба на търпението, контролирайте всичко, което изговаряте на глас. Ще предизвикате излишно недоволство към себе си.

Съвет за 7.09.2022 зодия РАК

Не споделяйте успеха от деня с никого, в противен случай може да бъдете използвани. Понякога е по-добре да не споделяте, всичко което знаете.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Може да бъдете погълнати от желанието да похарчите сериозна сума, за да купите нещо. Но все пак се консултирайте с най-близките хора.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Не отхвърляйте съветите, които получавате, за да не допуснете грешка. Не можете да бъдете експерт във всичко, така че е добре да приемете съвет и да го използвате.

Съвет за 7.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Признайте какво чувствате. Споделете пред доверен човек или опишете на лист хартия, всичко което е във вас.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Хубав ден, звездите са на ваша страна, споделете положителната енергия с хората, които обичате. Ако отдавна се каните да направите подарък на някого, направете го днес.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 7 септември 2022: Променете някои от ежедневните ви навици. Това ще ви помогне да се справите с нервността и раздразнението.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Всичко върви много по-добре, когато работите в екип, но трябва да ръководите твърдо. Отлично решение е да посветите свободното си време на разходка, за да подредите мислите си.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Ако само съпротивлявате на работата, ще ви се стори дълга и досадна, намерете нестандартно решение. Подходящ ден да подредите желанията си.

РИБИ, вашият съвет за днес

Ако се чувствате емоционално напрегнати, не преувеличавайте проблемите, не е толкова зле. Просто трябва да разберете вашите желания и стремежи, тогава всичко ще си дойде на мястото.

Tagged , , , , , , , ,
на горе