ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)

пътят към мечтите
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)

Любовен хороскоп за 7 септември 2022: Днес е един от най-добрите дни, който да посветите на любимия човек! Всяко съвместно свободно време ще спомогне за укрепването на отношенията. Също така, денят е страхотен и за първа среща, особено ако познавате партньора си от дълго време и най-накрая сте решили да излезете от зоната на приятелите на съвсем ново вълнуващо ниво. В този ден опитите за подновяване на старата връзка с „бившия“ или „бившата“ също могат да бъдат успешни. Реализирайте ново романтично запознанство.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 7 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 7 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Овни, за да впечатлите любимият човек, днес трябва да не мислите за външния си вид. Според хороскопа, в този ден е важно да се заявите като надежден и съчувстващ партньор. Позволете на сродната ви душа да почувства, че в ръцете ви може да се скрие от целия свят. Сега не трябва да говорите за бъдещето, да правите планове – оставете се да си починете, да излезете от безкрайния кръг от ежедневни проблеми. Насладете се на днешният ден и си припомнете най-хубавите моменти от вашето общо минало.

Любовен хороскоп за 7 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 7 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес на влюбеният Телец може да му попречи, прекомерната предпазливост – ще се държи като опарен. Спомняйки си минали неприятни преживявания, вие ще се страхувате да направите крачка в сегашната си връзка, сякаш сте замръзнали на прага. Невъзможно е да бъдете наполовина искрени с някого, с когото сте решили да свържете живота си, не можете да му се доверите на 50%. Ако сте сигурни, че това е вашият човек, не се страхувайте от нищо днес! Хороскопът насърчава: влюбете се до уши, без поглед назад и съмнения!

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Близнаци, категоричността не е личностна черта, която помага да се изградят удобни отношения с любимия човек. Изглежда, че това е очевиден факт, но днес явно го пренебрегвате. Хороскопът предлага да не забравяте за правото на партньора да сподели желанието си, да изрази мнението си, дори това да бъде с откровена упоритост. Непреклонността и желязната воля се проявяват най-добре в спорта или бизнеса, а в любовта има нужда от взаимни компромиси и съчувствие! Днес може да бъдете прекалено сурови с половинката си, трябва да сте по-меки и деликатни.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 7 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 7 септември, основната ви задача е да създадете момент, в който ще можете да почувствате пълно единство с любимия човек. Това може да бъде разходка в парка, вечеря в ресторант или просто гледане на филм заедно под обща завивка. Най-важното е, че влюбените са наблизо и не трябва да се притесняват за нищо! Любовният хороскоп предлага да поглезите себе си и сродната ви душа, дори и да няма конкретна причина за това. Такива моменти са нужни за една хармонична връзка, а днес вие сте в състояние сами да я създадете!

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес ще получите поздрави от миналото: може да бъдете пленени от спомени по минала любов или старата любов ще се върне при вас лично, напомняйки ви за себе си с обаждане или неочаквано посещение. Не е известно колко приятна ще бъде тази ретроспекция за вас, но хороскопът не ви съветва да падате на колене пред носталгията. Гледайте към бъдещето и не забравяйте поговорката – не можете да стъпите два пъти в една и съща вода.

Любовен хороскоп за 7 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес упорито не забелязвате любовните сигнали, които ви дава някой, който е в беда от несподелена любов. Любовният хороскоп подсказва: огледайте се внимателно, може би някой ви изпраща SOS сигнал – отворете спешно сърцето си! Понякога, за да намерите сродна душа, не е необходимо да отивате далеч – оказва се, че е много близо, но вие не я забелязвате, упорито надничайки в мъгливата далечина. Ако сте в търсене, тогава не трябва да отказвате на пръв поглед приятелски предложения – да пиете кафе или да отидете на кино.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Ние получаваме в животът си това, в което вярваме, и днес трябва да вярвате, че в любовта ще намерите огромното и безкрайното, като вселената, изобилие от щастие! Дори напоследък нещо да не е вървяло в личният ви живот, хороскопът ви уверява: днес, 7 септември, е чудесен момент да започнете всичко отначало! Променете отношението си към себе си, повярвайте, че сте достойни за любов и се пригответе да дадете всичко в замяна, без да оставяте малко „в резерв“! Усмихнете се на новият ден и привлечете щастието с позитив!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес може да приемете твърде на сериозно невинен опит за флирт или приятелски комплимент. Хороскопът ви съветва, да не градите далечни планове за човек, който просто ви се е усмихнал или ви е помогнал приятелски! Днес очевидно ви липсва чувство за хумор, лекота и затова може да изглеждате като костелив орех в очите на другите. Не е най-доброто време за романтични запознанства и срещи, но ако се случат днес, трябва да си забраните да бъдете твърде сериозни!

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 7 септември, ще сте склонни да гледате напред и далеч в бъдещето си, без да се консултирате със сродната си душа за това. По този начин рискувате да отидете до мечтата си сами! Не забравяйте да вземете предвид мнението на любимия човек по въпроси, свързани с вас двамата. Като цяло днес е трудно да се говори с вас: изглеждате като малко магаренце, което упорито настоява на своето и пренебрегва желанията на другите. Хороскопът ви предупреждава: можете да се държите така с всеки, но не и с тези, които са ви искрено скъпи!

Любовен хороскоп за 7 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Възможно е днес да почувствате засилено внимание от противоположния пол, но ще ви е трудно да намерите общ език с тях. Вие ще сте в изключително сериозно настроение, а шегите днес ще отсъстват от речника ви! Готови сте да приемете дори невинни прояви на флирт като директна покана за интимност. Хороскопът ви съветва, да се отпуснете малко и да се включите в предложената игра. Добре е за поддържане високи нива на положителното настроение!

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес е невъзможно да ви се каже „не“, вашата харизма и самочувствие ще накарат всички около вас да ви се подчиняват. Хороскопът уверява: сега във вас се разкриват качества като постоянство, способност да настоявате на своето и затова със сигурност ще убедите любимия си във вашата гледна точка. Искате ли да го подтикнете да вземе важно решение? Време е. Някога опитвали ли сте да плените нечие сърце? Днес е вашият ден, струва си да направите още един решителен опит!

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 7 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Ако напоследък не можете или не желаете да обърнете внимание на личния си живот, днес ще се случи събитие, което ще ви принуди да го направите. Атмосферата се нажежава, възможна е гръмотевична буря! Вашата половинка ще ви притисне до стената, за да получи признание от вас или да ви принуди да направите стъпка, за която не смятате, че сте напълно готови. Хороскопът е категоричен: днес ще трябва да отговаряте като пред следовател на зададените въпроси.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе