ДНЕВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)

дневен хороскоп за 11 септември 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)

Дневен хороскоп за 7 септември 2022: Днес небесните тела дават възможност на мнозина да върнат времето назад. Много от вас ще получат нов шанс да поправят резултатите от напразно изречени думи, да си припомнят радостта от общуването със стар приятел, да поправят грешка или да се извинят за лошото си поведение. Хороскопът ви съветва, да преосмислите моментите на връзката, които ви вълнуват, и може би, като се откажете от напълно ненужната гордост, направете крачка към този, с който сте били загубили взаимното разбирателство.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Рецепта за пукани люти чушлета

Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица

ТУЧЕНИЦА-плевелът чудо! Отлична ХРАНА за целия организъм! (Рецепти за готвене)

ТУЧЕНИЦА-вълшебната БИЛКА, която помага при много заболявания

Вкусно руло от тиквички

КУНДАЛИНИ ЕНЕРГИЯ и нейната огромна сила (Част 1)

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 7 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 7 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Ако отдавна планирате да напуснете зоната си на комфорт и драстично да промените живота си – добре, но нека не е днес. В този ден трябва да бягате от всичко ново. Същото важи и за срещите – пазете се от тях днес, не се доверявайте на нови хора. Хороскопът ви съветва за необходимостта да забавите темпото на живота си. Възможно е да сте привлечени от подвизи и постижения, но звездите ви убеждават, че трябва да ги отложите за по-късно.

Дневен хороскоп за 7 септември 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Примирете се и изключете комуникацията с външния свят: общуването днес ще отнеме твърде много време и усилия и няма да доведе до положителни резултати. Освен това, хороскопът вещае, че хората могат да се възползват от вашата доброта и да получат нещо от вас, което не искате да загубите. Да останете насаме със себе си днес е не само начин за самозащита за вас, но и възможност за мобилизиране на вътрешните сили. Концентрирайте се върху мислите си и ще намерите интересни решения на проблеми, които преди са изглеждали неразрешими.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

В този ден съществува известен риск да попаднете под нечие влияние. Днес имате същите шансове да намерите своят идол, вдъхновен от нечия личност, да възприемете чуждо мнение за любим човек или да изпаднете в паника от новините. Изкушението да следвате простия път, приемайки на вяра мислите на другите, днес е голямо, но хороскопът изисква независимост в преценките. Сега е много важно да мислите трезво и независимо, тъй като това ще ви предпази от неприятности в бъдеще.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 7 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Ако, днес, 7 септември, ви липсват умения, опит и знания за решаването на някакъв проблем, можете да постигнете това, което искате, само благодарение на постоянството. Хороскопът ви уверява: в този ден сте готови да „скочите над главата си“. Не вярвате ли в собствените ви сили? Не бяхте ли взети под внимание? Днес имате реален шанс да си докажете, че толкова много тревоги са били излишни. Вървете към целта без много думи и емоции и загърбете всички негативни и обезсърчаващи прогнози и очаквания. Където друг губи, вие ще печелите днес.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 7 септември, можете да осъществите всякакви преговори – бизнес или не. Звездите ви даряват със способността деликатно, но твърдо да спирате и най-хитрите опити за накърняване на вашите лични интереси. Да, в този ден ще сте готови да настоявате там, където е необходимо, отстъпвайки в дребните неща – за моралния комфорт на събеседника. Хороскопът съветва днес да не губите време и да използвате положителния потенциал на този ден: не се страхувайте да общувате по чувствителни въпроси.

Дневен хороскоп за 7 септември 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 7 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Домакинската работа ще излезе на преден план днес. Вашите близки имат нужда от вас и затова се опитайте да им отделите максимално време и най-важното – психическа подкрепа. Според хороскопа, основният риск днес е да се отпуснете и да проявите прекалена емоционалност там, където са необходими сдържаност и търпение. В случай на трудни ситуации не бързайте, вземайте информирани решения и не се оставяйте да бъдете притискани – нито от хора, нито от обстоятелства.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Искате спокоен ден, когато всичко е лесно и без усилие? Днес ще имате точно това, просто трябва да повярвате в собствените си възможности, да се премените и да излезете от дома си в добро настроение. Основният съвет на хороскопа: Имате достатъчно вътрешна сила, за да се справите с всеки проблем. Не чакайте помощ отвън, действайте, разчитайки на себе си. Днес Везните бързо ще се справят с бизнеса и затова трябва да измислите приятно занимание за вечерта.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

„Търпението и работата ще балансират всичко“ – това е днешното ви мото. Да, за да постигнете целта, ще трябва да положите много усилия, но хороскопът ви уверява, че те няма да са напразни. В трудни моменти звездите ви съветват да действате според стари, доказани сценарии: този ден не е много подходящ за експерименти и нововъведения. Днес не трябва да търсите нови пътеки и да вървите по неизследвани пътища, дори ако старите са ви омръзнали, а в неизвестното обещават „много привлекателни неща“. Пазете се от всичко непознато.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес, 7 септември, зелената светлина ще свети само за вас, където и да отидете и каквото и да решите да правите. Трудностите могат да ви очакват в едно: при вземането на бързи решения. Днес сте като мощен локомотив: пълни сте с енергия, можете да отидете в далечни страни, но за да бъде това полезно, трябва да изберете правилната посока. Хороскопът ви съветва, да започнете да изграждате ясен план за деня. Отделете малко повече време за това от очакваното, съставете ясен маршрут на движение и ще имате време да направите всичко планирано, а може би и малко повече.

Дневен хороскоп за 7 септември 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Много е вероятно днес да се наложи да върнете дълга на приятелството: близък човек може да се нуждае от вашата помощ. Съществува обаче риск да се опитат да се възползват от вашата отзивчивост. Ако не искате да се окажете в ситуация, в която „битият непобеден е късметлия“, уверете се, че този, който вика за помощ, наистина има нужда от нея. Може би той просто иска да прехвърли проблемите си върху вас? Хороскопът съветва, че околните днес са склонни да ви възприемат като наивен, лековерен човек. Бъдете готови да разсеете техните илюзии.

Дневен хороскоп за 7 септември 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 7 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Днес времето около вас сякаш ще спира. Денят ще се проточи, особено ако сте на работа, всеки ангажимент ще изисква постоянство, а околните с всички сили ще изпробват търпението ви – докога ще стигнат запасите му. Хороскопът предупреждава: днес можете да издържите дълго време, но ако не облекчите натиска на обстоятелствата, ще избухне вътрешно напрежение. Имате ли чувството, че започвате да губите самообладание, докато говорите с неприятен човек? По-добре просто напуснете стаята. По-добре е да изглеждате невъзпитани, прекъсвайки събеседника по средата на изречението, отколкото избухнал вулкан, който бълва неприлични думи.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 7 септември 2022 (сряда)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес вашето основно оръжие ще бъде нежността, гъвкавостта и находчивостта. Дори, ако категорично не сте съгласни с нещо, престорете се, че сте съгласни, и след това смажете врага, като пробиете защитата му. Например, ако шефът ви предложи да работите през уикенда, не отказвайте, а с мила усмивка уточнете кога да очаквате двойно заплащане за този ден и му кажете, че не можете да се справите без присъствието на мениджър на работното място. Хороскопът ви съветва да оставите настрана прибързаността и откритите конфликти.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе