астрологичен съвет

Съвет за 28.02.2024 към всяка зодия

Съвет за 28.02.2024 към всяка зодия: Когато сутрин станеш , поздравявай деня с Благодарност ,че се събуждаш с радост и копнеж за още повече здраве, прекрасни хора около вас и много необятна красота. Съветът е като подарък: неучтиво е да не го приемеш, но не си задължен да го живееш по най-готиния начин.Никога няма да бъдем достатъчно добри за всички, но винаги ще бъдем достатъчно добри за тези, които наистина ни обичат и ценят! Те ни поднасят и най-скъпите подаръци в света, които са безплатни: доброта, внимание, загриженост, съчувствие, подкрепа, любов. Благодарете им при всяка възможност!

Ползите да се гушкате с партньора си

Кекс с локум

Гръцки портокалов сладкиш със сироп

Добра форма – 6 идеи за спорт на открито

 

Ето какъв е вашият Съвет за 28.02.2024 според зодията:

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вашият Съвет за 28.02.2024,Да се ​​подхранваш по начин, който ти помага да разцъфтиш в посоката, в която искаш да вървиш, е лесно постижимо и си заслужава усилията всеки ден!След като прегърнете своята стойност, таланти и силни страни, това неутрализира, когато другите мислят по-малко за вас.Бъдете това, което сте, и кажете това, което чувствате, защото тези, които имат нещо против, нямат значение, а тези, които имат значение, няма да имат нищо против.

 

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Близнаци, вашият Съвет за 28.02.2024, събуждайки се всяка сутрин, ние избираме нашите собствени настроения .. като дрехи.
Обличайте се в щастие, то винаги е на мода!Никога не се отказвай, от това което те кара да се усмихваш.Всичко е да се влюбиш в себе си и да споделиш тази любов с някой, който те цени, вместо да търсиш любов, за да компенсираш дефицита на любов към себе си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Рак, вашият съвет за 28.02.2024, мечтай за големи неща, но помни, че до тях ще те отведат малките стъпки! Винаги се сбъдва това, в което вярвате. Вярата материализира мислите.Когато се любувате на градините на други хора, не забравяйте да се грижите за собствените си цветя.Всеки от нас е надарен по уникален и важен начин. Наша привилегия и нашето приключение е да открием нашата собствена специална светлина.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, вашият съвет за 28.02.2024, мечтай за големи неща, но помни, че до тях ще те отведат малките стъпки! Винаги се сбъдва това, в което вярвате. Вярата материализира мислите.Когато се любувате на градините на други хора, не забравяйте да се грижите за собствените си цветя.Всеки от нас е надарен по уникален и важен начин. Наша привилегия и нашето приключение е да открием нашата собствена специална светлина.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, вашият съвет за 28.02.2024, трябва да се знае тази велика тайна на живота: лекувайте душата си с чувства.Човек няма две сърца – едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма!Да си простиш, да повярваш в себе си и да избереш да обичаш себе си са най-добрите подаръци, които човек може да получи.Обичайте първо себе си и всичко останало е наред. Наистина трябва да обичаш себе си, за да постигнеш нещо на този свят.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, вашият Съвет за 28.02.2024, Животът е вълшебство и вкусът на всеки момент е неповторим.Заредете се с усмивки и ведро настроение.Животът е приказно нещо. С каквото го напълним, това и ще имаме!Нов ден: Бъдете достатъчно отворени, за да видите възможности. Бъдете достатъчно мъдри, за да бъдете благодарни. Бъдете достатъчно смели, за да бъдете щастливи.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, вашият съвет за 28.02.2024, щастието не принадлежи на тези, които имат всичко. Принадлежи на тези, които знаят как да ценят това, което имат! И пази мечтите си… Никога не можеш да знаеш в кой миг ще ти потрябват.Ако вие не уважавате собствените си желания и граници, никой друг няма да го направи. Просто ще привлечете хора, които не ви уважават толкова, колкото и вие.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, вашият Съвет за 28.02.2024,Този ​​нов ден ни посрещна без правила и с безусловна възможност. Не размивайте силата на този нов ден с трудностите от вчера. Поздравете този ден така, както той ви е поздравил; с отворени обятия и безкрайни възможности. Направете нещо хубаво за себе си днес. Намерете тишина, седнете в тишина, дишайте. Поставете проблемите си на пауза. Помислете над тях! Заслужаваш почивка.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, съвет за 28.02.2024, никога не се уморявай да чакаш, защото най-хубавият ден от живота ти може да е днес.Не пропускайте нищо в живота си! Красивите неща ще ни научат да обичаме живота, а лошите – как да го живеем! Понякога трябва да натиснеш бутона „не мисли“ и просто да се радваш на живота.Когато имаш Любов в сърцето си, всяко цвете е ароматно, всеки ден е пълен с живот, и всеки момент е зареден с възможности.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, съвет за 28.02.2024, Винаги се радвай на перспективата за нов ден, нов опит, още едно начало, с може би малка доза магия, чакаща някъде зад сутринта. Обичай и ценни хората, които те карат да се смееш. Мисля, че това е нещо, което трябва да харесвате най-много, да се смеете. Смехът лекува много болести. Може би е най-важното нещо у човек.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, вашият Съвет за 28.02.2024,влизането в душата на човек е изкуство, оставането е шедьовър.Любящите хора живеят в свят пълен с обич, а от другата страна – враждебните хора в свят пълен с омраза. Всичко е до това, което носят, а реално в един е същ свят живеем…Но ти пази мечтите си… Никога не можеш да знаеш в кой миг ще ти потрябват.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вашият съвет за 28.02.2024, няма нищо лошо в това да обичаш себе си.Всъщност … Това е задължително.Оставете другите да бъдат прави, Вие бъдете щастливи.Трябва да вярваш винаги в себе си! Да вярваш в донкихотовската си амбиция, оставяйки провалите от предишния ден да изчезнат с изгрева на всеки нов ден. Вчера не е днес. Миналото не предсказва бъдещето, а само можеше да израстваш от грешките си!

Последни новини
Астрология

Съвет за 28.02.2024 към всяка зодия

на горе