да ви предложи
Любов и партньорство

4 начина да накарате партньора си да ви предложи

Да сте в сериозна връзка от години и да искате мъжът ви да ви предложи, за да пренесете нещата на следващото ниво, е доста често срещано явление. Но когато не видите вашия мъж да полага никакви усилия да направи връзката официална, може да започнете да се съмнявате в партньора си. Може също да започнете да мислите, че той не е сериозен за вас.

Това е моментът, в който бихте искали да знаете някои съвети как да го накарате да ви предложи и да изведете връзката си на друго ниво.

В една връзка, когато партньорът не предлага, това може да накара другия човек да мисли, че не са сериозни относно връзката си. Но нека ви кажем, че това не винаги е така.

Може би вашият мъж иска да забави нещата или не е сигурен дали сте готови за брак. Или може би той е толкова доволен от връзката и от начина, по който нещата стоят, че не чувства нужда да променя нищо. Причината може да е всякаква – и разбира се, отговорът на това как да го накарате да предложи може да е различен за различните хора. Няма универсален вариант за всички, но има някои фини начини, по които можете да опитате да уведомите мъжа си, че сте сериозни за тази връзка и искате да сте с него завинаги.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

В тази статия ще навлезем в тънкостите на една връзка и ще споделим с вас някои от най-добрите начини да накарате вашия мъж да ви предложи брак. Да започваме!

Пуснете фини намеци

Ако приятелят ви няма представа, че искате да ви предложи, можете да пуснете фини намеци, за да го накарате да разбере какво искате от връзката. Например, планирайте да гледате заедно филм, в който има красива сцена с предложение, и след това кажете неща като „Искам такова предложение“ или „Това е толкова красиво, винаги съм си мечтала за нещо подобно” Или ако и двамата обичате музиката, споделете с него песни, които говорят за любов, романтика и предложение. Можете дори да го маркирате в цитати за любов или брак, за да пускате намеци тук и там, преди да се потопите направо в темата, че искате да ви предложи.

да ви предложи
4 начина да накарате партньора си да ви предложи

Бъдете независими

Повечето хора не харесват, когато партньорите им се държат прилепчиво. В крайна сметка никой не иска да се чувства задушен в една връзка и в различни случаи това е основна причина мъжете да се отдръпнат и да не мислят за предложение. Това, че сте независими и отговорни, може да накара мъжа ви да почувства, че сте перфектна за съпруга и да ви предложи, а след това и да се ожени за вас би било правилното нещо. В този случай трябва да дадете място на себе си, да излизате с приятелите си, да вършите домакинска работа сами и да бъдете отговорни да свалите малко бреме от плещите му и да му кажете, че може да ви довери живота си.

да ви предложи
4 начина да накарате партньора си да ви предложи

Ценете го

Противно на това, което много хора вярват, мъжете също, точно както жените обичат да бъдат оценявани и глезени. Колкото и яростни и независими да сте, в отдадена връзка трябва да работите като екип и да уведомите другия човек, че и вие имате нужда от тях. Благодарете му за малките неща, които прави за вас и му кажете какво означава той за вас. Можете да създадете някои специални спомени, като напишете чувствата си на лист хартия и го поставите под възглавницата му – това със сигурност ще озари деня му и ще го накара да се почувства обожаван. Тези малки жестове допринасят много за укрепването на здрава връзка и за придвижването на нещата напред, като това да ви предложи скоро.

Кажете му за вашето мечтано предложение

Ако има конкретен начин, по който искате да ви предложи, кажете му го. Сега има начин да повдигнете тази тема – не започвайте да говорите за нея изведнъж, в противен случай това може да го изплаши. Може да пускате реплики тук и там. Например, когато пазарувате, можете произволно да му кажете каква рокля бихте искали да носите, когато ви предложат или какъв пръстен бихте искали.

Отново, препоръчително е да не поставяте твърде високи очаквания, в противен случай това може да отблъсне мъжа ви. Помнете, че не става въпрос за това как да ви предложи, а любовта и мисълта, които вашият човек влага зад това. Затова му кажете за начина, по който искате да се случи всичко, но не го правете екстравагантно, за да не искате натискът да го отблъсне.

Вижте още:

5 начина да съчетаем червено в облеклото

Малките тайни на идеалните двойки

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Tagged , , ,
на горе