пътят към мечтите
Астрология

СЪВЕТ за 22.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 22.09.2022: Захвърлете съмненията, ако искате сериозно да промените живота си. Освен това, отделете време за семейството си и за тези, които се нуждаят от вашата морална подкрепа или мъдър съвет!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)

Есенно равноденствие: Как да привлечете късмет на 22 септември според зодията

Съвпадение: Магнитна буря с есенно равноденствие

Есенно равноденствие 2022 – интересни факти и съвети

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

Любовен хороскоп за Октомври 2022

Астрологичният съвет за днес, 22.09.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 22.09.2022 зодия ОВЕН

Имате нужда от желание за сътрудничество и преодоляване на някаква тревога. Никой няма да ви съди за вашето отношение, трябва ви само малко време, за да се разрешите всичко.

Съвет за 22.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Преминавате през период, пълен с все по-интензивни емоции и сякаш никога няма да свърши, дори нямате време да си поемете дъх. Съветваме ви да бъдете максимално уверени и да си позволите да бъдете спокойни.

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 22.09.2022: Натоварването е голямо, но трябва да се справите. Дълго време чакахте награди, така че сега е моментът да работите здраво. Сега всичко е под ваш контрол и можете да се справите. Не спирайте!

Съвет за 22.09.2022 зодия РАК

Съветът на звездите е да си почивате повече и да не реагирате импулсивно на случващото се наоколо. Натрупаните негативни емоции могат да причинят ненужно разочарование и да навредят на здравето ви.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Не позволявайте на проблемите, с които се сблъсквате, да повлияят на здравето или отношенията ви със семейството. Малко спокойствие и увереност бързо ще върнат всичко към нормалното и решенията ще се появят веднага щом се откажете от вълнението.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Освободете се от чувството за вина и емоционалното състояние, което ви притеснява. Всичко ще се реши, всичко ще е наред, без много емоционално участие. Рационален и спокоен подход е вашето мото.

Съвет за 22.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Чувствате се обидени, а натрупаните въпроси без отговор само изострят всичко. Нуждаете се от подкрепата и любовта на близките си, за да се възстановите. Изглежда невероятно, но истината ще излезе наяве и всичко ще се върне към нормалното. Проявете увереност и търпение!

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Трудно е да се справите със стреса у дома и на работа, но това изисква много мъдрост и разбиране. Останете настроени на позитивна вълна.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 22 септември 2022: Не гледайте всички подозрително, защото никой не е виновен за напрегнатата ситуация, в която се намирате. Сега сте нервни и разстроени, но ви съветваме да си вземете кратка почивка, за да подредите мислите си.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Ако, днес, 22.09.2022, чакате възможност, но тя още не се е появила и не искате да действате. Време е да продължите напред и да се откажете от всичко, което ви пречи, дори това да е драстично решение.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Идеите ви преследват. Поемете риск и вижте какво ще се случи! Днес е идеалният ден за нови проекти, звездите са с вас и ще имате необходимата подкрепа.

РИБИ, вашият съвет за днес

Неувереността не допринася за успеха, който така желаете. Потърсете съвет от любим човек, който може да ви помогне да погледнете по нов начин на ситуацията.

Tagged , , , , , , , ,
на горе