ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)

любовен хороскоп за 27 май 2023
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)

Любовен хороскоп за 22 септември 2022: Днес подреждането на звездите извежда на преден план личните желания, така че се отдайте на малки глезотии и радостни моменти с любимия човек. Малък символичен подарък, вкусна торта, закачлив флирт – всяко забавление ще бъде балсам за душата ви, така че не се ограничавайте твърде строго. Хороскопът съветва днес да избягвате прекомерните изисквания, както към себе си, така и към околните. Основното нещо е да спазвате мярката, така че отстъпките да не превърнат този доста плодотворен ден в празник на мързел и неумереност.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Любовен хороскоп за Октомври 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)

Четири зодии ги очаква ГОЛЯМО ЩАСТИЕ през октомври: ще имат буря от емоции

Съвпадение: Магнитна буря с есенно равноденствие

Есенно равноденствие 2022 – интересни факти и съвети

Есенно равноденствие: Как да привлечете късмет на 22 септември според зодията

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 22 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 22 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 22 септември 2022, Овенът е тласкан напред от нечовешки инстинкти. Инстинктът ви е изострен и следователно онези решения, които вземате през първите три секунди, ще бъдат правилни. Овните в този ден са особено успешни в дела, които изискват творчески подход. Освен това, хороскопът ви съветва, да започнете, да изграждате лични и бизнес отношения. За Овенът е по-лесно да разбере събеседниците си повече от обикновено, лесно ще установи, дали човек е честен с него и какви чувства изпитва.

Любовен хороскоп за 22 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 22 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес Телците могат да бъдат толкова погълнати от собствените си интереси и желания, че рискуват да забравят чувствата на околните, включително и на близките си. Хороскопът ви съветва за необходимостта от ограничаване на импулсите на собствените предпочитания. Да, днес е чудесен ден за прицелване към целта, но за да не се сблъска с опозиция, Телецът трябва да се движи изключително внимателно, като смекчи ситуацията, колкото е възможно повече. Ако сте решили да критикувате колега или любим човек, тогава не забравяйте да споменете за техните добри постижения.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днешният ден, 22.09.2022, изисква от Близнаците да бъдат добро момче (или добро момиче), но тази роля вече не им е близка, много по-близък е образът на бунтар или поне на философ – критичното отношение взема връх. Хороскопът предлага такава тактика на поведение: насочете енергията на този ден към преосмисляне на рутинните дела – нещо очевидно трябва да бъде оптимизирано. Днес Близнаците успяват да намерят онзи трън, който им е пречил да се чувстват комфортно и да се отърват от него.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 22 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 22 септември 2022, Ракът е с разсеяно внимание. Време е да се влюбите или да направите някаква друга детска лудост! Хороскопът ви съветва: в този ден да не се страхувайте от спонтанни решения и нестандартни подходи – те са тези, които могат да донесат прекрасни резултати. Този съвет ще бъде полезен на Рака, както в личните отношения, така и в бизнеса. Отдавна ли стоите пред една врата? Днес си струва да се опитате да влезете през прозореца. Астропрогнозата за Рак насърчава всяка проява на творчество.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Чудесно е, ако днес Лъвът може да се посвети на семейството си: хороскопът вещае за нуждата му от общуване с хора, свързани с него по кръвна линия. Може би някой близък до Лео се нуждае от неговата помощ и съвет или самият той се нуждае от подкрепа. Дори и да нямате възможност да бъдете близо до семейството си днес, опитайте се да общувате с всеки от членовете му поне по телефона. Възможно е някой от тях да крие интересна новина за вас!

Любовен хороскоп за 22 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес Девата иска да покаже своя характер, което може да доведе до непредвидими резултати от подобни стъпки. Спомнете си думите на Достоевски: „Свободата не е в това да не се въздържаш, а в това да владееш себе си“. Хороскопът ви съветва: в този ден вашата сила е в самоконтрола. Ако Девата успее да държи гнева и раздразнението си на къса каишка днес, тя ще може да накара другите да направят това, от което се нуждае. С малко усилия ще може да се наслаждавате на плодовете с чувството на победител!

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Необходимостта да се справите с ежедневните проблеми днес, 22.09.2022, може да малко да ви умори. Вие нямате абсолютно никакво настроение да се занимавате с това в този ден. Ако вашето ежедневие не е натоварено и не можете да отлагате скучните неща, хороскопът ви съветва да си обещаете нещо много интересно или поне адски вкусно в края на този ден. Днес такъв стимул е абсолютно необходим за вас, в противен случай може да се потопите в меланхолия.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Този ден ще бъде много емоционално нестабилен за Скорпиона и този представител на зодиака ще се опита да внесе, колкото се може повече пиперливост в заобикалящата го действителност. Скорпионът днес е склонен към театрална хипертрофия на емоциите и понякога дори може да преиграе. Хороскопът предлага да избягвате сериозни разговори и още повече бизнес преговори. Много по-добре би било да отидете на среща с вашата красива половинка. Емоционална театрална постановка или романтичен филм в домашни условия, ще ви се отрази прекрасно.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Хороскопът предлага днес на Стрелците да отделят време за хобито си: отдавна не сте правили нещо приятно и безполезно (лежането на дивана не се брои). Забравете за личните показатели за ефективност за този ден и посветете, поне час от  него на творчеството. Днес Стрелецът се нуждае от отдушник, освен това е полезно за него да бъде сам със себе си. Любимото занимание, независимо дали е рисуване, плетене или издълбаване на дървен кон, ще възстанови вътрешната хармония.

Любовен хороскоп 22 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Много е възможно днес някой да иска да повлияе на мнението на Козирога, като естеството на въздействието може да има различна сила: от лека манипулация до силен натиск. Хороскопът предупреждава: волно или неволно, манипулативните мисли ви тласкат там, където не е нужно. Ако пък самите вие усещате натиск от партньора, трябва деликатно да намекнете за собствената си независимост и ако това не е достатъчно, можете да покажете истинския си характер. Днес Козирогът трябва да живее с ума и себе си.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Водолеят днес, 22 септември 2022, трябва да бъде много събран и организиран, но явно някой му е откраднал самодисциплината. Какво да правите ли? Хороскопът предлага, ако е възможно, да се откажете от трудното време, като пренасрочите срещите с половин час по-късно от планираното време. Е, не се самонаказвайте твърде строго, ако по някакъв начин не оправдаете собствените си очаквания. Днес Водолеите трябва да се съсредоточат върху най-важните неща и да заключат всички не особено важни неща в далечно чекмедже.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 22 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Ако днес Рибите са завладени от нечовешко желание да бърборят от сутрин до вечер, хороскопът не ви съветва да ограничавате собствената си речева активност: в този ден езикът ще ви доведе, до където пожелаете. Опасността идва само от прекалено открито общуване с непознати хора, поради което в разговорите с тях трябва да има минимум интимни подробности, максимум разсъждения за природата и времето. Рибите днес могат да вдъхновят със своята позитивност и затова астропрогнозата им обещава успех в публичното говорене и на романтични срещи.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе