Есенно равноденствие: Как да привлечете късмет на 22 септември според зодията

привлечете късмет
Астрология

Есенно равноденствие: Как да привлечете късмет на 22 септември според зодията

Астролозите отбелязват, че на 22 септември можете както да привлечете късмет в живота си, така и да го изплашите с действията си. Опитайте се да следвате съветите на специалистите, за да направите живота си по-добър в този ден.

Есенното равноденствие е ден на енергийна хармония. Силата на позитивното мислене днес ще помогне на всички хора да постигнат целите си. Трябва да следвате пътя на сътворението и добротата, така че късметът да не ви заобикаля.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Есенно равноденствие 2022 – интересни факти и съвети

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

Как да направите една жена щастлива според зодията

Четири зодии ги очаква ГОЛЯМО ЩАСТИЕ през октомври: ще имат буря от емоции

Ето как да привлечете късмет на 22 септември според зодията

 

Овен

За Овен единственият начин да привлечете късмет в този ден и да направи останалите дни от есента щастливи ще бъде преразглеждането на житейските ценности и цели. Време е да изхвърлите всичко излишно и да оставите само това, което може да даде радост, светлина и щастие. На 22 септември е добре да потърсите решение на стари проблеми, да се отървете от излишни стари предмети в апартамент, къща или на работното място.

Телец

Телците имат благоприятно време за почистване на информационното пространство. Време е да почистите и къщата. Астролозите съветват на 22 септември да не пропускате възможността да се запознаете с нови хора. Напълно възможно е някои запознанства да се окажат съдбоносни. Нов човек може да даде много късмет, да стане наставник, най-добър приятел или просто другар, на когото можете да разчитате.

Близнаци

Близнаците на 22-ри трябва да погледнат в себе си. Това ще бъде чудесен ден за духовни практики и търсения. Ако представителите на този знак успеят да намерят хармония, тогава те ще могат да преодолеят страховете и да си поставят нови важни цели и задачи. В този ден за да привлечете късмет е важно да задавате правилните въпроси, за да получите най-точните отговори. Трябва да се съсредоточите върху себе си и бъдещето си. Време е да се уедините във вашата зона на комфорт.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Мистичната Каменна гора – едно от най-силно енергийните места в България

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Преподобна Стойна, българката стискала жарава с голи ръце, лекувала безнадеждно болни

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

Рак

Раците трябва да се съсредоточат върху работата и делата. На 22-ри не трябва да се пренебрегва нищо важно. Струва си да слушате всичко, което казват другите, и да правите изводи от вашите наблюдения. Ако искате животът да се обърне в нова посока и да привлечете късмет, не можете да се придържате към старото. Трябва да се движите само напред и да избягвате съжаленията за миналото.

Лъв

За Лъва на 22 септември основното условие за щастие и привличане на късмет ще бъде да се отървем от фалшиви чувства. Не показвайте на хората само това, което искат да видят, а казвайте само това, което искат да чуят. Трябва да спреш да танцуваш на чужда мелодия. Астролози и експерти ви съветват Лъвовете да изживеят този ден под мотото „ако искате да направите нещо, направете го сами“. Дисциплинираните Лъвове ще могат да станат по-щастливи.

Дева

Девите трябва да спрат да се тревожат за дреболии. Специални практики и съвети ще помогнат на хората от този знак да се отърват от негативните мисли. На това равноденствие Девите трябва да се забавляват и да направят всичко възможно лошите мисли да ги заобиколят. Също така в деня на есенното равноденствие, за да привлечете късмет трябва да можете да кажете „не“ на другите. Ако не направите това, можете да загубите време и усилия. Краят на деня е най-добре да прекарате заобиколен от любими хора или приятели.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Везни

За Везните този ден ще бъде много благоприятен. Много проблеми ще изчезнат сами. Те ще бъдат заменени от спокойствие, увереност и стабилност. Значителен дял от успеха и привличане на късмет може да бъде осигурен от вродения оптимизъм на тези хора. Добротата и широчината на душата на Везните ще им помогнат да направят трайно впечатление на другите. Струва си да използвате естествения си чар, за да постигнете големи висоти в бизнеса, работата и любовта.

Скорпион

Търпението и самоувереността ще помогнат на Скорпионите да привлекат късмет в живота си. Най-важното на 22 септември е да не се отказвате, ако нещо не се получи. Хората от тази зодия трябва да останат позитивни. Това ще бъде основното условие за привличане на късмет и успех в бъдеще. В противен случай могат да възникнат нови проблеми в различни области на живота.

Стрелец

Стрелците трябва да си останат вкъщи, да посетят родителите си или поне да им се обадят. Трябва временно да си забраните да се отдавате на носталгични мисли. През деня астролозите съветват да се потопите с глава в домакинската работа. Също така на 22 септември не бива да взимате пари назаем и да кандидатствате за заеми. Тишината и спокойствието ще помогнат на Стрелеца да придобие сила и привлече късмет на това равноденствие.

Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Втори шанс се дава, докато любовта все още не си е отишла

Козирог

На 22-и Козирозите могат да обърнат ситуацията. Експертите в областта на биоенергетиката и астролозите съветват да отидете на пазар, да посетите стилист. Всичко това ще даде мощен положителен импулс, а също така ще активира скритите резерви от енергия. Козирозите ще могат да почувстват, че са изпълнени със сила и ще станат по-свободни. В отношенията с другите е по-добре да бъдете тактични.

Водолей

Водолеите на 22 трябва да сбъднат най-смелите си мечти. За да не загубите късмета си, трябва да завършите неща, които не търпят отлагане. Астролозите съветват да не се отклонявате от стандартния дневен режим, както и да не се страхувате от непланирани промени, защото те винаги могат да бъдат обърнати във ваша полза. Вярата в себе си ще ви помогне да привлечете късмет и да станете лидери в работата, в любовта и във всички други области.

Риби

Рибите имат нужда от глътка свеж въздух за да привлечете късмет, както в преносен, така и в буквален смисъл. Важно е да правите нови неща, да се забавлявате, да се обграждате с приятни хора и също да бъдете повече навън. В този ден на чист въздух могат да ви хрумнат нови идеи. Интуицията ще ви подскаже кой от тях ще успее и кой не. Късметът е близо, просто трябва да го посегнете.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе