ДНЕВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)

дневен хороскоп за 25 септември 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)

Дневен хороскоп за 22 септември 2022: В този ден нищо няма да ви притеснява, настроението ви ще бъде на шест. Жените заети в творчески професии ще могат ефективно да демонстрират своите таланти и да реализират плановете си максимално. Мъжете ще реализират потенциала си, ако работата им е свързана с финанси или аналитични изчисления. Хороскопът вещае, че в близко бъдеще ще можете да забравите за дискомфорта, слабостта, нарушенията на съня и нервните раздразнения.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Есенно равноденствие 2022 – интересни факти и съвети

Съвпадение: Магнитна буря с есенно равноденствие

Есенно равноденствие: Как да привлечете късмет на 22 септември според зодията

Любовен хороскоп за Октомври 2022

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 22 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 22 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 22 септември 2022, разположението на планетите е благоприятно за зодия Овен. Онези, които дори не сте си помисляли да посочите като съюзници, неочаквано ще ви подкрепят. Отново предстоят дребни недоразумения в семейството или работата, но чието решаване ще отнеме много време и средства. По-добре е да отидете на екскурзия със семейството си или кратка разходка сред природата, защото това ще повиши тонуса ви и ще зарадва близките. Комуникацията в семейния кръг ще върне доброто настроение и ще остави всички други притеснения на заден план, а приятелското забавление ще бъде от полза за семейните отношения.

Дневен хороскоп за 22 септември 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Днес се отдайте на размисъл за изминатия път, вероятно ще разберете нещо ново. Всичко, което се случва днес, не е просто така, бъдете внимателни към знаците на този ден. Вършете домакинска работа, направете нещо полезно за семейството. Не обръщайте внимание на проблемите и не позволявайте на емоциите да надделеят над ума. Вълнувайки се, можете да кажете твърде много на любимия човек, а това няма да доведе до нищо добро, освен до конфликт. Скъпи Телци, бъдете спокойни и мъдри през този ден.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Ако днес, Близнаци, трябва да правите това, което наистина харесвате, не променяйте плановете си, а продължете в същия дух. В противен случай, когато идеята за идеалното настояще се различава от това, което се случва пред очите ви, трябва сериозно да се замислите. Какво трябва да се случи в животът ви? Направете така, че любовта, радостта и удоволствието от съществуването на този свят да проникнат в сърцето ви.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 22 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Днес, 22 септември 2022, отговорникът на планетите в хороскопа ви днес ще насочи вниманието към отдавна чакащи въпрос от романтично естество. Както и да е, много приятни събития зависят от вашето внимание към тази област в близко бъдеще. Промяната на нещо, към което силно се стремите може да се случи, но ако се вземе грешно решение, това може да предизвика негативни реакции. Опитайте се да погледнете на текущия ден от положителна страна. Имате възможност да се разсеете от текущите задачи, да оставите нещата настрана и смирено да се справите с тези въпроси, които наистина са важни днес.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Повече от благоприятен ден за Лъва. В дни с толкова положително влияние на планетните аспекти във вашия хороскоп, можете да очаквате всичко друго, но не и проблеми. Може би някой от близкия ви кръг ще ви изненада със спонтанен израз на нежни чувства или, например, неочаквано ще предложи услугите си в подкрепа на някой от вашите проекти. Основното нещо, е да не забравите, да благодарите за признаците на внимание. Защото в крайна сметка учтивостта е всичко, което се изисква от вас днес.

Дневен хороскоп за 22 септември 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 22 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Днес най-характерни ще са многото приказки и заобикалянето на основните теми. Що се отнася до привличането на съмишленици на ваша страна, ще бъдете изненадани от липсата на кандидати. Вероятно напоследък твърде много разчитате на помощта на близките, но в действителност се оказва, че всеки има свои планове за този ден, които всеки смята за най-важни и неотложни днес.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Обърнете внимание на настроението си. Днес, 22.09.2022, можете да видите много неща в мрачна светлина. Трудно ще се справите с негативните емоции. Опитайте се да вземате информирани решения, не правете нищо набързо. Рискувате да усложните живота си, ако не обърнете внимание на интуицията си. Ще бъде полезно да се съсредоточите върху учене, работа, някакъв интересен ангажимент. Ще направите много неща добре. Ще бъде възможно да се намерят отговори на въпроси, които са обърквали другите.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Денят може да бъде доста напрегнат, да ви създаде много грижи. Ще има нови предизвикателства, на които трябва да се обърне внимание. Само вие можете да се справите с тях. Обърнете внимание на малките детайли. Ще забележите навреме какво е убягнало на другите и това ще бъде първата стъпка към успеха. Опитайте се да не се преуморявате. Планирайте денят си така, че да имате възможност да се отпуснете, да се откъснете от грижите, е поне за малко. Страхотните идеи могат да дойдат далеч от дома. Ще хвърлите нов поглед върху това, което преди е изглеждало очевидно.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

През този ден, 22.09.2022, ще узнаете точно това, за което преди само сте предполагали. Вероятни са важни новини, както и срещи с хора, чиито знания и опит са ви били полезни повече от веднъж. Това е добър ден за работа. Ще можете да се справите добре дори с неща, които не сте успели да правите преди. Този ден ви предоставя възможност да постигнете това, към което отдавна се стремите. Бъдете упорити, това ще ви помогне да преодолеете всички пречки. Вечерта е подходяща за общуване с човек, който ви е особено скъп.

Дневен хороскоп за 22 септември 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Днес ще имате възможност да намерите отговори на въпроси, които са ви вълнували преди. Важно е да не си градите илюзии. Ако прецените правилно ситуацията, скоро ще разберете как да успеете. Хората, които сте срещнали наскоро, ще предложат помощ. Ще станете истински приятели. Денят ще ви зарадва с приятни срещи. Ще има възможност да възстановите стари връзки, да сключите мир с тези. Ако напоследък ви е било трудно да се разбирате с приятелите и близките си, днес ще оставите всички разногласия в миналото.

Дневен хороскоп за 22 септември 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 22 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Опитайте се да не губите време за дреболии. По-добре е да започнете с най-важните въпроси. Това ще помогне на хората, с които преди това сте имали работа повече от веднъж. Струва си да се вслушате в съветите на стари приятели. Те могат да привлекат вниманието ви към това, което преди това е останало незабелязано. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Не бързайте да харчите всичко, което имате в портфейла. За спонтанни покупки това не е най-добрият ден. И сделките едва ли ще бъдат успешни, ако не се подготвите правилно за тях.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 22 септември 2022 (четвъртък)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес, с каквото и да се заемете, ще ви върви по вода. Струва си да се възползвате от благоприятния момент, за да се заемете с по-трудни случаи: ще се справите и с тях перфектно. Деловите преговори ще вървят добре, бързо ще намирате точните думи, ще успеете да убедите бъдещите партньори или клиенти в правотата си. Този ден обаче не може да се нарече напълно безоблачен. Едва ли е възможно да се избегнат преживявания и вълнения. Емоционалният фон ще е напрегнат. Някои Риби ще се тревожат за дреболии, които изобщо не заслужават внимание. Добре е, ако наблизо има хора, които могат да ви подкрепят и да ви разсеят.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе