съвет за 18.09.2022
Астрология

СЪВЕТ за 15.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 15.09.2022: Отхвърлете всичко остаряло, пристъпете към промяната. Може би ще се свържете с някой нов човек на романтично ниво, което ще внесе допълнително вълнение в живота ви.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)

Родени между Рак и Лъв (18 – 25 юли):  Родени с уникалната способност да омагьосват всички около себе си

ДЕЦА СЕ УЧАТ С ЛЮБОВ, А НЕ С НАКАЗАНИЯ, КАЗВА 102-ГОДИШНА УЧИТЕЛКА

Жената с душа на творец – забележителна и неустоима за мъжа

Пет зодии ще срещнат ЛЮБОВТА си преди края на 2022 г

Астрологичният съвет за днес, 15.09.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 15.09.2022 зодия ОВЕН

Време е да си починете от промените в настроението. Ако имате навика да реагирате, без да анализирате цялата ситуация, трябва да промените този подход. Контролирайте емоциите, това със сигурност ще отвори пътя към по-добри възможности.

Съвет за 15.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Време е да спрете да бъдете критични, ако искате да постигнете целите си. Не забравяйте, че дори и да смятате, че сте прави, това не означава, че мнението на някой друг е грешно. Когато започнете да съчувствате на хората, животът ще започне да отваря нови врати за вас.

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 15 септември 2022: Забавният и игрив характер със сигурност ви прави страхотна компания, но създава и предизвикателства в професионалния ви живот. Не забравяйте, че работата не винаги е забавна.

Съвет за 15.09.2022 зодия РАК

Ако сте склонни да придавате голямо значение на парите, време е да преосмислите подхода си към това. Трябва да дадете на личните си отношения достатъчно време и всичко ще ви се получи.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Като крале на хороскопа, вие сте свикнали да потискате емоциите си, за да ръководите другите. Създайте си навик, обаче, да се изразявате така, както се чувствате. Не забравяйте, че когато емоциите са сдържани, напрежението се натрупва и вие сте въвлечени в порочен кръг.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

За да успокоите ума си, време е да започнете да медитирате. Практикуването на дишане и йога за десет минути всеки ден ще ви помогне да се почувствате спокойни. Освен това, ще ви помогне да се съсредоточите повече върху настоящето.

Съвет за 15.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Токсичните взаимоотношения идват в много форми и ваша отговорност е да ги премахнете от живота си. В началото може да ви е необходима много смелост, но след това определено ще се почувствате по-щастливи.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Стойте далеч от егоисти, които само ви критикуват! Вместо това, обърнете внимание на вашите надежди и стремежи и направете всичко възможно да ги реализирате!

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 15 септември 2022: Насочете енергията си и работете за подобряване на здравето и начина на живот. Намерете начин да включите упражненията в ежедневието си, независимо колко натоварен е денят ви.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Важно е да общувате с хората в реалния живот, а не само в социалните мрежи. Излезте на разходка и ще срещнете интересни хора, ще се свържете отново с отдавна забравени приятели!

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Склонни сте да анализирате твърде много. Не забравяйте, че когато съдите хората, вие не си давате шанс да ги обичате и да се сближите.

РИБИ, вашият съвет за днес

Склонни сте да се съгласявате с всички, което не винаги е добра идея. Затова е важно да поставите граници. Научете се да казвате това, което мислите, вместо да мълчите и да оставяте другите да мислят, вместо вас.

Tagged , , , , , , , ,
на горе