Пет зодии ще срещнат ЛЮБОВТА си преди края на 2022 г

срещнат любовта
Астрология

Пет зодии ще срещнат ЛЮБОВТА си преди края на 2022 г

Пет зодии ще срещнат  любовта до края на 2022 г. Всеки мечтае да е щастлив със своята сродна душа. Тази есен има пет представители на зодиака, които ще имат това щастие. Вижте дали сте от тези  щастливци.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Ето кои зодии ще срещнат любовта до края на 2022

Телец

Телци, вие сте първите късметлии, които ще срещнат любовта до края на 2022 г. Осъзнайте какво точно искате от бъдещата ви връзка. Заложете на работата върху себе си, отървете се от ограниченията, които ви пречат да излезете от проблемни и нещастни връзки и спрете да идеализирате реалността, ако тя не отговаря на очакванията ви. Рецептата за успешна връзка не е в това да бъдете принудени да влезете във връзка, а в това да сте готови да приемете любовта. Ако не знаете какъв партньор искате за себе си, какво можете да му предложите и нямате визия за бъдещето на връзката, тогава ще ви бъде трудно да поддържате стабилна връзка в бъдеще. Особено в края на годината, когато любовта може да ви чака зад ъгъла, трябва да сте готови да приемете подаръка на съдбата.

 

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

 

 

Близнаци

Много неща при вас ще влязат в по-спокоен етап или застой, но не и в личния ви живот. Вие сте вторите представителите на зодиака,  които имат голяма вероятност да срещнат любовта до края на 2022г. Ще зациклите в домакинските задължения, в общуването и дори в интимната сфера. Ако забележите проблема навреме, може да успеете да придвижите връзката напред. Има обаче голям риск да прехвърлите отговорността за проблемите си върху партньора си. Може би е време, мили Близнаци, да погледнете обективно на поведението си? За необвързаните представители на знака истинската любов ще бъде открита през есента. Много от вас дълго време ще очакват да си върнат бившия, а някои дори ще се опитат да възобновят връзката. По-добре е обаче да се съсредоточите върху нови познанства, съдбата със сигурност ще ви доведе до правилния човек.

 

Дева

След леко напрегнато и доста рутинно начало на годината, Девите определено ще навлязат във време на трансформация и метаморфоза в личния си живот. Тази година трябваше да се научите на смирение и способност да чакате. Упоритите необвързани Деви ще бъдат възнаградени с романс през есента и по-сериозно чувство през зимата. В една силна връзка може да настъпи сериозно сътресение. Ако и двамата не цените чувствата си и не работите върху комуникацията, единият от вас може да търси разбиране и активен слушател извън връзката. Във връзка, която е в криза от дълго време, есента на 2022 г. може да се окаже ключов момент.

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

 

Стрелец

За необвързаните Стрелци, които чакат промяна, есента и краят на годината ще донесе напредък в романтичните въпроси. Ако връзката ви е в застой от дълго време и нерешими проблеми са ви довели до задънена улица, разговорите за напредък ще започнат в началото на есента. Не забравяйте, че някои неща отнемат време и ще трябва да изчакате ноември-декември, за да направите пробив в отношенията. Необвързаните ще се зарадват на много нови познанства и перспективи, остава само да направят правилния избор.

 

Водолей

Самотните Водолеи през първата половина на есента ще имат възможност да започнат нов роман или просто да флиртуват. По-сериозни чувства ще се появят около ноември. Има голяма вероятност човекът, когото срещнете през есента, да не бъде просто поредното приключение, а да спре в живота ви за дълго време. В постоянна връзка, особено в бракове с дългогодишен опит, чувствата ще разцъфнат в началото на зимата. Осъществяването на съвместни начинания ще ви сближи с партньора ви. Значителна част от представителите на знака ще се отправят на романтични и дълги пътувания, за да подобрят отношенията с любимите хора.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе