седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022
Астрология

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022: Тази седмица е подходящ период за адаптиране към променящите се обстоятелства. Дори планът ви да се провали, в никакъв случай, не се отказвайте от него. Опитайте се да погледнете на вашите перспективи от различен ъгъл. Поискайте съвет от хора, на чието мнение държите, или потърсете в интернет отговорите на въпросите, които ви вълнуват. А, какво правите с излишната енергия? Упражнения! Това не означава, че трябва да ходите на фитнес и да се натоварвате. Просто направете по-дълга разходка в най-близкия парк. След това ще се почувствате страхотно.

Страхотна седмица 14-20 ноември: 5 знака на зодиака, които ще имат КЪСМЕТ

Топ 7 най-богати зодии през 2023 г

ТОП 5 зодии, които внезапно ще имат късмет до края на Ноември 2022 г.

Молитва към Свети Мина, която помага в най-трудни житейски ситуации

Месо, гъбки, кисели краставички, маслини, вино… Прекрасно и богато на вкус ястие с месо

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022 Овен

седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

Безполезно е да се съпротивлявате: желанието ви да се наслаждавате и стремежът към удоволствие ще се засили. Романтиката, хуморът и въображението излизат на преден план. Може да възникнат обстоятелства, които ще ви тласнат към творчество, артистичност във всичките му проявления. Творчески проекти, социални събития, забавления и свободно време ще ви донесат късмет, не пропускайте шанса си! Вие сте „заредени“ с енергията на общуването. Благодарение на това е възможно да разширите връзките си, да привлечете правилните хора за постигане на целите или просто – да получите знак от Вселената и да получите информацията, която ви е нужна. Комуникацията и информацията са ключовите думи за тази седмица. Общувайте, четете книги, пишете текстове във вашите социални мрежи. Бъдете в крак с новините, на „гребена на вълната“. Ако се занимавате с търговия на стоки или услуги, бъдете готови за увеличаване на потока от клиенти или купувачи.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Моята интуиция е моят най-точен водач.“

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022 Телец

седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

Телци, тази седмица, 14-20 ноември, увлечени ли сте от прилив на енергия и желание за активна дейност? Уловете тази енергийна вълна! Имате страхотен момент да се изявите, да заявите истинското ви „Аз“. Покажете лидерските си качества, реализирайте нови проекти. Не чакайте партньори или съмишленици – най-добре е да бъдете самостоятелни, независими, точно във вашите проекти, в които гори вашата идея. Обърнете внимание на имиджа си – ще бъде страхотно да промените прическата си, да актуализирате гардероба си – посрещнете енергията на Слънцето! Планетите ви дават възможности за пътуване. Ако ваканция, бизнес пътуване или просто пикник извън града не се вписват във вашия график, тогава трябва да се подготвите за скок в комуникацията и интелектуалната дейност. Преговори, речи, популяризиране на вашите интереси – потокът от информация и идеи ще се увеличи. Опитайте се да направите живота си сега, не само активен и наситен със събития, но и продуктивен.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Избирам да говоря истината.“

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022 Близнаци

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

Тази седмица, 14-20 ноември, може да почувствате необходимост, да украсите дома си с някакво красиво нещо: като закупуване на картина или коледна украса. Насочете усилията си към подобряване на семейното огнище. Това се отнася, преди всичко, за придобиването на интериорни предмети, благодарение на които животът ви ще стане по-удобен и уютен. Можете да закупите домакински уреди, които улесняват домакинската работа. Също така, през този период трябва да обърнете внимание на семейните отношения. Ще успеете да преодолеете предишните обиди и да стигнете до това състояние на хармония, което прави семейния живот необичайно привлекателен. В средата на седмицата се опитайте да почивате повече. В противен случай главоболието не е изключено. В края на седмицата се препоръчва да се въздържате от големи покупки.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „И аз съм достатъчен, за променя светът към по-добро.“

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022 Рак

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

В началото на седмицата ви очаква прекрасен период. Ще бъдете весели и забавни, а другите няма да оставят това незабелязано. В понеделник или вторник можете да посетите салон за красота. Помислете как можете да станете още по-привлекателни и неустоими. Със сигурност ще успеете. Също така, тези дни могат да бъдат прекарани в приятелска комуникация, с вашите съмишленици. В средата на седмицата може случайно да срещнете човек, с когото сте имали романтична връзка в миналото. Ако искате да възобновите връзката след раздяла, тогава можете да направите такъв опит в сряда или четвъртък. В края на седмицата наблюдавайте по-строго поведението на децата (ако имате): тяхното поведение е важно.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Сърцето ми е в мир с моите избори.“

Какво да очакват Лъвовете през тази седмица

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

Тази седмица, 14-20 ноември, вашата страст може да бъде силно активна и да очаква подкрепа и разбиране от вас. Едва ли обаче ще сте готови да се срещнете, защото може да изпитвате съмнения и несигурност. В резултат на това партньорът ви може да ви обвини, че не искате да направите нещо, за да укрепите брака си. В понеделник и вторник е по-добре да не влизате в спорове и да не изяснявате отношенията, в противен случай съществува риск да се напрегнете. През втората половина на седмицата напрежението постепенно ще отшуми, ще започне по-светло и радостно време. Значително ще се подобри здравословното състояние. Най-вероятно ще почувствате по-силно желание за интимност. Личният живот ще ви достави голямо удоволствие. Лечението на всякакви заболявания ще бъде успешно през този период.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Аз съм честен със и пред себе си.“

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022 Дева

седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

Деви, това е отличен период за набиране на инерция в решаването на предизвикателства за кариерно развитие. Имате шанс да направите добро впечатление на важни хора, но се контролирайте при евентуални стресови ситуации. За да работи всичко това, трябва лично да контролирате всички процеси през този период. Това се дължи на факта, че може би някой ще разбере погрешно вашите инструкции или идеи. Тези дни може да ви се случи нещо, за което дори не знаете. Това събитие може да ви бъде от голяма полза. Средата на периода е благоприятен за осъществяване на романтични запознанства.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Освобождавам се от токсичните връзки и отношения.“

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022 Везни

седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

Везните може да се чувстват малко нестабилни, така че не трябва да се натоварвате твърде много. Пазете се да не допускате несъзнателни грешки, но дори и да се случи, не се обвинявайте за нищо. Всичко е поправимо. Не обещавайте твърде много и не поемайте излишни рискове. В средата на периода забавлението и релаксацията от ежедневните ви дейности ще ви помогнат да се подмладите. Има някой в животът ви, за когото трябва да се грижите правилно от време на време. Това е човекът, върху който трябва да се съсредоточите тези дни. Настоящата ви ситуация значително ще повлияе на подхода ви към решаване на проблеми и в крайна сметка може да пренебрегнете нуждите на някой, който се нуждае от вашата подкрепа най-много сега.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Аз съм уверен във възможностите си и лесно реализирам идеите си.“

Ето какво вещаят звездите за Скорпионите, според хороскопа за тази седмица

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

Скорпиони, тази седмица 14-20 ноември, звездите вещаят, че ще бъдете по-енергични в постигането на целите ви. Обстоятелствата са във ваша полза, най-вероятно ще ви помогнат близки роднини, приятели и влиятелни хора, от които до голяма степен зависи решаването на текущите въпроси. Но за да придвижите всеки бизнес напред, е необходима вашата лична инициатива. Това е добър момент да прегледате и коригирате рутината на живота си. Може би ежедневието ви не е рационално планирано и трябва да бъде променено. Това се прави най-добре в понеделник или вторник. Средата на седмицата може да бъде свързана с недоразумения в личния ви живот. Възможно е отношенията с любимият човек да се изострят. Все пак, в края на седмицата ще успеете да изгладите всички противоречия.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Доволен съм от изборите си.“

Хороскоп за тази седмица за всички от зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

Тази седмица ще ви помогне да говорите по-открито, от сърце и наистина да слушате какво имат да кажат другите. Упражнявайте се да изразявате ясно мислите си, тъй като думите ви са много силни през този период. Може би ще имате възможност да говорите за това, за което отдавна сте мечтали, или да говорите за нещо, което сте държали в себе си. Този период ще ви помогне да изразите чувствата си честно във връзката си от доброта. В края на седмицата ще прегледате ежедневието и навиците си, здравето и работата си. Време е да подредите приоритетите си и да се организирате. Не прекалявайте с графика, не злоупотребявайте със себе си. Практикувайте постигане на баланс в тялото си и оставете сърцето си да ви води по-нататък.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Моите емоции са моята пътеводна светлина.“

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022 Козирог

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

Тази седмица може да очаквате неочаквани, но много приятни събития в дома, семейството, може да получите добри новини от близки. Седмицата може да ви донесе нови възможности за подобряване на битовите условия, успешно ще се развият всички въпроси, свързани с ремонт, строителство, преместване, сделки с имоти. Освен това, тази седмица очаквайте положителни промени, свързани с работата. В професионалните ви дела можете да получите резултати, да направите равносметка. Някои представители на зодия Козирог могат да очакват реализация на кариерни амбиции и промяна в социалния статус. Но тази седмица ще има нестабилен емоционален фон, така че е важно да държите емоциите под контрол, за да избегнете погрешни решения и конфликтни ситуации.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Наслаждавам се максимално на живота.“

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022 Водолей

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

През тази седмица, 14-20 ноември 2022, ще получите или ще увеличите печалбите, може да имате нови източници на доходи или допълнителни. В периодът ви предстоят успешни покупки и нови придобивки, а за някои водолеи, сделките с имоти ще бъдат успешно завършени. Някои представители на вашият знак може да получат подарък или да окажат материална подкрепа. Освен това, можете да станете горд получател на някакъв вид парично плащане, например обезщетения, субсидии, бонуси, застрахователно обезщетение, дивиденти и подобни плащания. Седмицата като цяло може да ви донесе неочаквани събития и обрати, под влияние на които някои ваши да подлежат на корекция. Но емоционалният фон е нестабилен, така че може да има резки промени в настроението.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Аз съм силен и пълен с енергия човек.“

Седмичен хороскоп за зодия Риби

Седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022

Астрологичната картина на тази седмица оставя на Рибите шанс да се възползват там, където другите виждат само неприятности. През този период всеки бизнес или работен ангажимент, насочен към краткосрочен успех, ще върви добре. Не е нужно да бягате от комуникацията. По време на някой от разговорите може да се хвърли светлина върху текущи събития или да се получи интересно предложение. В личните отношения не всичко е толкова ясно. Ако искате да зададете на любимият човек въпрос, който ви вълнува, изберете думите, които въздействат по правилния начин на съзнанието на вашия партньор. Ясната мотивация за успех и самочувствие е точно това, което ще помогне на Рибите да продължат успешно. Краят на тази седмица е благоприятен за начало на диета или други уелнес процедури.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Уважавам, както собствените си потребности, така и на заобикалящата ме среда.“

Tagged , , , , , , , , ,
на горе