Седмичен хороскоп от 25.10.2021 до 31.10.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 25.10.2021 до 31.10.2021

 

Ако започнете седмицата правилно, тогава предстоящите събития са обещаващи за правилно развитие. Периодът ще бъде добър за решаване на сложни проблеми, дълбоки мисли и заключения. Особено важи за средата на седмицата, когато атмосферата е изпълнена с енергия на смелост, увереност и решителност. Към краят на седмицата няма да е съвсем така: хората, които току-що са извършили подвизи, ще престанат да усещат собствените си желания.

 

ОВЕН

За този знак началото на седмицата ще бъде много интересно, защото ще трябва да устоите на желанието да критикувате другите, независимо, дали има или няма причина. За да избегнете конфликти и негодувание, не си поддавайте волята на подобно изкушение. Другата препоръка е, че мотото „не търсим лесни пътища“ не е най-доброто за този период. Човек трябва да действа, без да си усложнява задачите или живота. Но в края на седмицата можете спокойно да направите ценни инструкции на другите и те ще ги следват.

 

ТЕЛЕЦ

Събитията през предстоящата седмица няма да са прекалено емоционални. Въпреки, че има вероятност да се появи интересна информация, нова за този знак. Но е трудно да се каже със сигурност дали е добро или не чак толкова. Телците тази седмица ще са в добро предразположение, те са безупречни събеседници, слушатели и анализатори. Това е чудесен период за създаване на нови приятели или полезни познанства. В края на седмицата към това качество ще се добави и силна решителност, а този набор от събития, може да се използва за прекратяване на вредни връзки, неприятности и оплаквания.

 

БЛИЗНАЦИ

Този зодиакален знак е навлязъл в период на летаргия, подобен на зимен сън. При тази възможност, те ще спят с огромно удоволствие до обяд или ще „наваксват“ с дневен сън. Това обаче, изобщо не допълва силата им и до вечерта в тях ще се прокрадва умората. Но всичко ще е наред, просто трябва да се посветите на здравословна почивка: да четете книги или полезни статии за работа, да гледате любимите си телевизионни предавания или образователни видеоклипове, да се посветите на домакински дейности, но без бързане, за да не провалите всичко.

Седмичен хороскоп от 25.10.2021 до 31.10.2021

Каква ще бъде 2022-ра според зодията 

Интимен хороскоп за 2022 г

 

РАК

Всичко ще бъде наред с онези представители на знака, които са успели да установят в живота и могат да бъдат в хармония с него. Други ще бъдат депресирани и недоволни от наболелите въпроси. Последните ще събудят недоверието в околните, било то членове на семейството или служители, клиенти, конкуренти. Освен това, те могат, без да се замислят, да обидят събеседника, което може да стане и съвсем неволно, в момент на силен прилив на емоции. В средата на седмицата Ракът ще има спешна нужда от наложителни промени. Не бива обаче, да ги следвате, а напротив трябва да ги запомните, обмислите и едва след това да пристъпите към действие.

 

ЛЪВ

Предстоящата седмица ще бъде трудна не толкова за Лъва, колкото за тези около него. Това се дължи на прекомерността на неговата енергия, емоции. Поведението на знака ще бъде подобно на бебе, чието настроение се променя за броени минути. Но това няма да попречи на истинските приятели да продължат да ви обичат и ценят. За да не се чувствате слаби, трябва да намерите изход и да изхвърлите от вас натрупаната отрицателна енергия. Ако имате възможност си осигурете релаксиращи процедури или излет на любимо място с любими хора.

 

ДЕВА

Следващата седмица ще донесе богат набор от емоции и ситуации за този знак. Например, началото на седмицата ще даде възможност на Девата да изрази стриктно своето мнение, като същевременно остане права и справедлива. Представителите на този знак ще се отдадат на сантиментални спомени в средата на седмицата, а в края, парадоксално, те ще бъдат завзети от мощен заряд на енергия. Последното обаче ще бъде полезно, защото ще трябва да вземете някакво необичайно, но смело решение, което може би е свързано с друг човек.

 

ВЕЗНИ

Началото на седмицата ще стартира с отлично ниво на настроението, въпреки че хармонията с външния свят ще продължи само няколко дни. Средата на седмицата ще бъде белязана от повишаване на нивото на стрес, враждебност към другите, в резултат на което представителите на знака Везни ще проявяват прекомерна прямота и няма да бъдат предразположени към комплименти. Такова необуздано поведение ще бъде подсилено от завист, смесена с алчност. Незабавно овладейте тези силно негативни емоции. Въпреки това, до края на седмицата ще можете да се поправите и да убедите околните, че нищо фатално няма да се случи.

Седмичен хороскоп от 25.10.2021 до 31.10.2021

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

СКОРПИОН

През следващата седмица Скорпионите ще се сдобият с изключително ценна и важна информация. Този знак с предразположение към интелектуално развитие ще има възможността да обогати още интелекта си. Това ще му бъде от полза, както в личностното развитие, така и в професионалното, социалното и духовното. Скорпионът почти всеки ден ще достига до различни разбирания за философията на живота. От една страна, това го прави отличен събеседник, но от друга, той става по-егоистичен, изразявайки нежелание да се съгласява с мнението на близките.

 

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица представителите на този зодиакален знак ще изпитват засилени емоции. Ако не успеете да сдържате агресията, тогава можете да оглушите и гората. От друга страна, Стрелецът ще има повишено ниво на смелост и решителност, което го прави незаменим претендент за сериозни разговори с висши служители, за да презентира идеи и проекти. Заслужава си да се възползвате във всички области на живота, защото резултатът обещава да бъде положителен, което означава, че някои цели може да бъдат постигнати точно през седмица.

 

КОЗИРОГ

Цялата седмица Козирогът ще се опитва да постави нещата в ред, във всеки смисъл на думата. Вярно е, че не всеки ден ще успява, да постигне желания ефект. Въпреки това, външният ред е този, който ще помогне на Козирога да намери спокойствие и да се съсредоточи върху основните въпроси, независимо дали са домакински или бизнес. Внимавайте с пасивното и разсеяното настроение, което ще ви съпътства през целия този период. Няма да е излишно да си вземете почивен ден или дори отпуска, за да завършите всички належащи дела, както и да останете насаме със себе си.

 

ВОДОЛЕЙ

Предстоящата седмица ще донесе интересни новини, които ще позволят на този знак да се смее, да се гордее, да заблести. В този случай съдбата не е подготвила внезапни изненади и този период може да бъде посветен на ежедневните дела без страх и риск. Препоръчително е, обаче, да правите тези неща сами и да избирате най-оптималните начини за тяхното изпълнение. Всеки опит да се „търси по трудния път“ ще се превърне в неприятно приключение, което може да бъде избегнато. Всичко е във вашите ръце.

 

РИБИ

Този знак няма да е лесен тази седмица. Дисциплината играе важна роля, както и силата на волята на Рибите и ако те са в състояние да използват правилно тези качества, тогава седмицата ще мине предимно спокойно и уравновесено. Ако не, пригответе се за промени в настроението и натоварени графици. В препоръките се посочва, че трябва да се концентрирате по-добре върху задълженията си и да се опитате да се разсейвате по-малко от външни неща, дори ако наистина ги харесвате.

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе