Как да играете с „играча“: 8 начина да го победите в собствената му игра

Как да играете с „играча“: 8 начина да го победите в собствената му игра
Психология Любов и партньорство

Как да играете с „играча“: 8 начина да го победите в собствената му игра

 

 

Чудите се как да изиграете мъж, който има самочувствието на „играч“ и да го победите в собствената му игра, за да го накарате да съжалява за всяко свое действие? Тогава сте на правилното място.

Всички сме имали някакъв опит с играчи, независимо дали са разбили сърцето ни или сърцето на наша приятелка (или в момента се опитват да го направят). Ние познаваме начина, по който работят; понякога сме наясно, че той е играч, но все пак накрая ни изиграват.

Но знайте, че винаги можете да го победите в собствената му игра и да му покажете кой е шефът тук.

Ето 8 начина да го играете и да му дадете вкус от собственото му лекарство!

 

  1. Игнорирайте го

 

Играчите са свикнали да привличат внимание в момента, в който влязат в клуба. За да го играете, първо трябва да привлечете вниманието му и повярвайте ми, игнорирането му е идеалният начин да го направите. Това, което трябва да направите, е да го игнорирате учтиво. Накарайте го да се почувства така, сякаш не се интересувате да губите времето си за него и че трябва да се старае повече, ако иска да ви впечатли. Покажете му, че не сте лесна уловка.

Трябва да се държите достатъчно незаинтересовано, така че той да се чуди защо магията му не е работила върху вас. Играта е включена.

 

 

  1. Леко забележете съществуването му

Усмихнете му се от другата страна на стаята и се представете. Не му позволявайте да ви кара да танцувате или да се срещате или да ви къпе в комплименти.

Играйте играта, като използвате вашите собствени правила. Вземете едно питие, благодарете му и си тръгвайте.

След това той веднага ще започне да мисли, че е направил нещо съвсем нередно, което е причината, поради която на първо място сте си тръгнали.

И тогава той започва да измисля друг план, за да ви спечели, без да знае, че винаги ще го изпреварвате, каквото и да прави, и каквото и да прави, просто няма да е достатъчно добро за вас. Но шшшт!

 

  1. Покажете му, че си прекарвате страхотно

Повярвайте ми, за всеки мъж няма нищо по -секси от това да види жена, която се забавлява (без него). Покажете му, че живеете живота си пълноценно и нямате нужда от мъж, който да го прави. Покажете му, че нямате нужда от него. Това трябва да е достатъчно, за да изглеждате като предизвикателство за него.

В момента, в който осъзнае, че сте достатъчно добри без него, той ще се почувства като пълен провал и ще се опита да намери други начини как да спечели вниманието ви.

 

  1. Уверете се, че той ви вижда да се забавлявате с други мъже

А, да, добрата стара игра на ревност. Не проявявахте интерес да прекарвате време с него, нямате интерес да чувате неговите комплименти и шеги, и ето ви, че се забавлявате с други мъже, смеете се на шегите им и се изчервявате от коментарите им.

Мисля, че няма нужда да описваме колко нещастен ще се почувства, когато направиш това.

 

  1. Флирт

Отправяте се към втората половина на играта, публиката е на крака и топката е вашето поле. Погледнете го съблазнително от другата страна на стаята; накарайте го да дойде при вас. Говорете с него, смейте се на шегите му, но му покажете, че не си падате по неговите женкарски тактики. Не му правете комплименти; дръжте нещата леки и забавни. Докоснете ръката му случайно, кикотете се тук-там и пуснете малко мръсни шеги.

Покажете, че вие ​​сте този, който задава правилата и че той трябва да ги спазва или повече няма да може да играе играта.

 

  1. Поддържайте мистерията

Не давайте твърде много информация за себе си. Разбирате ли, най-важното нещо, което трябва да направите, е да останете мистериозни и като направите всичко това, определено ще успеете в това. Винаги имайте предвид, че играчите са свикнали да получават всичко, което искат, и когато видят, че този път не могат да го получат, ще полудеят.

 

  1. Стойте извън неговия радар

Играчите са свикнали с жени, които са обсебени от тях. Те са свикнали да им се изпращат съобщения и да им се обаждат през цялото време.

Но не от теб. Не пишете първи и ако той ви изпрати, отговорете му едва на следващия ден.

Ако ви се обади, обадете му се часове по-късно и кажете, че сте били заети. Накарайте го да се чуди къде сте и какво правите. Побърквайте го с полуотговори и неопределени коментари. Покажете му какво е да бъдеш игнориран чрез текстови съобщения.

 

  1. Играйте като играч

За да играете правилно с играч, трябва да знаете някои основни правила, но най-важното правило за игра е НИКОГА да не се влюбвате. Това е просто игра, запомнете това.

Накарайте го да мисли, че го харесвате, докато се наслаждавате максимално на самотния си живот. Накарайте го да се почувства специален, като същевременно знае, че всичко, което казвате, е безсмислено.

И когато почувствате, че той е хлътнал по вас, го освободете.

Вижте още ⤵️

Защо е здравословно да бъдем във връзка

Не сме интимни!  Помощ!

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе