Ето какво най-много искат жените да правят мъжете в леглото

Ето какво най-много искат жените да правят мъжете в леглото
Любов и партньорство

Ето какво най-много искат жените да правят мъжете в леглото

 

Всичко, което трябва да направи един мъж, за да задоволи жена си, е да се вслуша в нейните нужди. Всяка една жена е уникална и животът без тези нежни и красиви създания не би имал никакъв смисъл. Но някои от тях са доста притеснителни, когато стане въпрос за по-интимни отношения, за разлика от други, които са напълно отворени да говорят за сексуалния живот. Истинският мъж трябва да предразположи жената да сподели за своите притеснения и да я накара да се чувства по-комфортно, когато говори за това. Има много неща, които може да направи един мъж, за да задоволи жената. Няма нужда от притеснение от негова страна, как ще се представи в леглото. Единственото нещо, което иска жената е нощ, която винаги ще помни.

Нещата, които искат жените да знаят мъжете за тях са съвсем прости – любимото им място за хранене, любимите филми и какво най-много харесват в леглото. Това са начините, по които може да се заздрави една връзка и да направят жената истински щастлива.

 

А ето за какво най-силно си мечтае женския пол.

 

Правилен ритъм

Правилният баланс между нежни и страстни движения могат да подлудят всяка една жена. Тя иска да разбереш нейното темпо и да се уважаваш не само нея, но и тялото ѝ. Не всички жени харесват забързаното правене на любов. Намирането на правилния ритъм може да бъде истинско предизвикателство и за двама ви, но с практика и комуникация със сигурност ще го разберете. И не забравяйте, че удоволствието трябва да бъде взаимно.

Вербален контакт

Не мълчете. Споделяйте си какво харесвате и какво не, за да може да се насладите на момента изцяло. В противен случай може да се почувствате и двамата несигурни в това, което правите, защото не знаете дали на отсрещния човек му харесва и доставя удоволствие и да объркате нещата. Бъдете откровени и споделете как се чувствате, докато правите любов. Това е от важно значение за самочувствието както на мъжа, така и на жената. Никой не би искал да знае, че не е бил достатъчно добър за партньора си в леглото.

Контакт с очите

Контактът с очите е много подценен, което е голяма грешка. Той свързва емоционално двамата партньори. Дори има теории, че един мъж може да се влюби в жената, ако по време на акта, тя го гледа директно в очите.  Когато той пък погледне дълбоко в очите ѝ, това прокарва тръпки по цялото ѝ тяло. Ефектите от зрителния контакт са много и все хубави. Затова следващия път, когато правите любов – гледайте се в очите и сами ще усетите промяната.

Любовна игра и много целувки

Удоволствието става още по-голямо, когато включите и любовната игра. Това е любимата и по-предпочитана част за повечето жени. Не забравяйте и за целувките по цялото тяло и нежните докосвания. По този начин показвате на жената, че не гледате на нея само като на сексуален обект, с който бързо да приключите, а искате да ѝ се насладите изцяло. Според проучвания, двойките, които се целуват по време на сношението са тези, които са емоционално свързани.

Ами след като всичко свърши?

Когато правенето на любов свърши, едно от най-неприятните неща за жената е мъжът да се облече и да си тръгне. Ако искаш тя да се чувства добре и след това, останете заедно в леглото известно време. Не бързайте да се обличате! Остави я да се сгуши в теб и започнете да си говорите на всякакви теми. Това още повече сближава мъжа и жената и по този начин тя не се чувства като поредното мъжко завоевание.

Вижте още ⤵️

Защо е здравословно да бъдем във връзка

Вече не сме интимни! Помощ!

Как да се заредите с положителна и лековита енергия от природата?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе