8 черти от външния вид, които подлудяват мъжете
Любов и партньорство

8 черти от външния вид, които подлудяват мъжете

Първото нещо, което мъжете забелязват при една жена … очите й!

Сред нещата, които мъжете намират за привлекателни в една жена, очите й са начело в списъка. Да, първото нещо, което мъжете забелязват при жените, не е това, което очаквахте. При това, изглежда се възхищават на всички погледи, независимо от цвета. Не винаги силният грим обаче им прави добро впечатление. По-добре е те да са дискретно подчертани и да изглеждат естествено.

За оценка на раждаемостта: бедрата ви

Първото нещо, което момчетата гледат, може да са очите, но това е само ако не ви гледат отзад. 

Ако талията е по-тясна от ханша и имате женствени извивки, това се счита за една от най-добрите черти на жената. Мъжете подсъзнателно свързват по-широкия ханш с по-добра плодовитост. Затова мъжете проверяват дупето. Чисто по научни причини!

 

Дългите коси

Дългата и здрава коса е свързана с добро здраве и женски качества, което прави жената по-привлекателна физически. 

Така че, ако сте обмисляли дали да скъсите косата, имайте предвид, че мъжете предпочитат дългата коса, която се спуска по раменете и по-надолу. Относно цвета, всичко се свежда до индивидуалния вкус, но по-предпочитани остават блондинките. 

 

Внимателно с грима

Какво прави една жена привлекателна физически? Както забелязваме, няма еднозначен отговор на този въпрос. Но има нещо, което ограничава привлекателността на жената за мъжа –  лице, нарисувано с грим. Проучванията установяват, че жените често надценяват обема на грима, който мъжете предпочитат. Независимо дали се гримират, заради себе си или за да привлекат някого сексуално, жените нанасят грим с надеждата да изглеждат по-желани.

Истината обаче е, че жените, които не нанасят много грим, привличат мъжете към тях сексуално. Почти естественият вид е свързан с добро здраве и създава усещането, че сте натурално красива, а не “направена” като кукла.  

 

Разбира се, гърдите

Като цяло мъжете предпочитат по-големи гърди, що се отнася до размера, но най-важна е цялостната фигура. Гърдите са подсъзнателно свързвани с плодовитостта в мъжкия ум. Акцентираните гърди и тънката талия са това, което мъжете намират за неустоимо. 

 

Интересува ли ги височината

Не е най-важният фактор за това, което прави една жена привлекателна физически за мъжете, но определено е нещо, което мъжете обмислят. Те предпочитат жени, които са малко по-ниски от тях, но не твърде ниски. Затова, ако сте висока, а партньорът ви не толкова, не обувайте токчета на срещите ви. 

Краката

Краката, пропорционални на ръста на жената, я правят веднага привлекателна физически. Дори ако не е висока, по-дългите крака ще я направят по-желана. 

Устните ви говорят за вас

Дебелите и по-пълни устни правят е една от чертите, които мъжете забелязват. Червеният им цвят се свързва с похот и устни в такъв цвят няма да останат незабелязани. Той няма да може да се спре да мисли за това да ви целуне.

Вижте още ⤵️

10-те неща във вашата външност, които мъжете намират за горещи 

Признаци, че ти си проблемът във връзката 

Ще откриеш ли някога любовта?  Причини, да бъдеш оптимист

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе