Как различните зодии разпознават своята сродна душа

Как различните зодии разпознават своята сродна душа
Астрология

Как различните зодии разпознават своята сродна душа

 

Когато се срещате със сродната си душа, сякаш срещате себе си …

 

 Ето как всяка зодия разпознава своята сродна душа

Овен: този, когото смята за съучастник

Най -големият страх на Овена е да се окаже във връзка с някой, който го дърпа назад. Той е готов да остане сам, докато не срещне някой, който също като Овена иска вълнуващ живот, който мрази да остава вкъщи през цялото време и комуто са чужди завистта и параноята. Овенът се нуждае от партньор, който обича да пътува и иска да опита нещо ново, така че съвместният живот да включва не седене у дома, а пътуване заедно.

Телец: този, който го подкрепя 100%

Поддържането на връзка с Телец е много трудно, защото той се съпротивлява на всякакви промени и не вярва на нови хора. По ирония на съдбата, Телецът „харесва“ да има партньор, защото така получава всичко, което обича: прегръдки, уютен дом, нежност и възможност да бъде близо до любимия човек, без да се налага да напуска къщата. Телецът иска връзка с човек, в чието присъствие се чувстват сигурен и може да се отвори. Сродната им душа трябва да изпълни живота им с грижи и любов.

Близнаци: някой, с когото можете да работите в екип

По природа Близнаците са много любопитни и страстни създания. Те не помнят скучни подробности, за което постоянно търпят упреци. Те се нуждаят от някой, който да ги обича такива, каквито са и да ги допълва, а не да се ядосва от липсатата им на организационни умения. Тези хора се нуждаят от партньор, с който да работят като екип.

Рак: този, който му дава безусловната си любов

Любовта е движещата сила в живота на Рака. Това е мотивацията му във всичко. По правило Раците постоянно дават любовта си на някого и карат приятелите и семейството им да се чувстват специални и необходими. Сродната душа на Рак е човек, който може да предложи на Рака същото отношение. Ако Ракът може да бъде себе си с партньора си и открито да общува с него за чувствата си, тогава това ще бъде истинско щастие за него.

Лъв: този, който го кара да се чувства като звезда

Лъв може да нарече сродна душа само човек, който му се възхищава и го кара да се чувства специален. Такъв партньор е равен за него, но в същото време той трябва да прави комплименти на своя Лъв и да му покаже вниманието и уважението му. Идеалният партньор за Лъв ще бъде партньор, който е способен да се радва на успеха и щастието на други хора и е най -малко завистлив от всички свои познати.

Дева: някой, който цени нейните умения за планиране

Девите често могат да бъдат обвинени, че не знаят как да се забавляват, но им е приятно да бъдат такива, каквито са. Девите се нуждаят от някой, който хем да ги допълва, хем да цени трудолюбието им, организацията и грижите, с които изпълват отношенията. Забавлението, когато сте във връзка с тях е възможно само благодарение на Девите, защото някой трябва да планира за тях, да плати за тях и да се увери, че светлините са включени у дома, когато се върнете от парти.

 

 

Везни: някой, който обича приятелите си толкова, колкото те обичат себе си

Никой не обича приятелите си като Везни. Те искат някой, който не ревнува и който се радва да бъде част от по -голяма социална група. Сродната душа Везни е някой, който искрено обича да създава приятелства и който е в състояние да поддържа тези приятелство за цял живот, а не само да се фокусира върху отношенията с партньора си. Той ще ходи на партита, сватби и ще се стреми да бъде част от голяма, весела и грижовна група хора.

 

Скорпион: този, който винаги е на негова страна

Скорпионите са много самонадеяни и мразят да изглеждат уязвими, което обаче не отговаря напълно на истинските романтици. Тяхната сродна душа е човек, който мрази битките и който няма да играе според правилата на Скорпиона. Той е прям, честен и дава на Скорпион чувство на подкрепа и сигурност, което позволява на последния да се отвори.

 

Стрелец: този, който го кара да се смее, докато го заболи корем

Качеството на ежедневния живот на Стрелеца се измерва с това колко време на ден прекарват в смях. Те са весели хора, които искрено вярват, че животът трябва да бъде забавен. Те се нуждаят от партньор, който ще се събужда щастлив и ще вижда във всеки нов ден възможност да се забавлява и да се наслади на факта, че е просто жив.

 

Козирог: този, който споделя своите ценности

Козирозите имат много големи очаквания. Те искат твърде много от живота и за някои хора връзката с тях е доста изтощителна. Идеалният им партньор иска същото. Този човек ще има старомодни вкусове и вярвания, амбициозност в кариерата и ще цени връзката и семейството си преди всичко.

 

Водолей: този, който стимулира мозъка си

Водолеите ценят знанията и уникалността в стила си на мислене. Те никога не биха могли да живеят с човек с консервативни възгледи или с някой, който приема това, което другите казват за вярата. Пътят към сърцата им е чрез приятен разговор. Те уважават свободните мислители и ще им бъде най -удобно да създадат семейство с някой, който знае как да постави под въпрос собствените си мисли.

 

Риби: този, който ги вдъхновява

Нищо не кара Рибите да се чувстват по -добре от това да имат муза, която да ги вдъхнови да творят. Те се нуждаят от някой, който може да ги остави на мира и да им даде необходимата им свобода, но в същото време ще ги обича и ще им даде спокойствие с присъствието си. Истинската сродна душа е човек, който цени истинската природа на Рибите и не ги моли да се променят, насърчавайки ги да растат и да се развиват в една връзка.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе