5 причини мъжете да си падат по по-възрастни дами
Любов и партньорство

5 причини мъжете да си падат по по-възрастни дами

Някои хора твърдят, че за любовта няма възрастови ограничения и че важно е да откриеш сродната си душа. 

По-възрастните жени са сигурни в живота си и могат да разберат разликата между приказна романтика и привличане в реалния живот. Те са наясно със своите нужди и желания и не се колебаят да ги заявят. Освен това  знаят своите недостатъци и имат по-добра толерантност и разбиране спрямо недостатъците на партньора си.

Те са по-бързи в преценката, не се обиждат лесно и не вземат прибързани решения. Поради опита и възрастта си предлагат много на връзката. 

  1. По-възрастните жени са добре установени и реализирани

Комбинацията от интелигентност и сила е това, което привлича по -младите мъже към по-възрастните жени и в крайна сметка ги кара да се влюбят в тях.

Те разбират, че и двамата трябва да работят усилено и зачитат пространството, което разделя професионалния и личния им живот. Рядко се срещат конфликти или стрес по финансови въпроси, защото и двамата партньори печелят достатъчно в повечето случаи. Стабилността, която работата носи в живота на жената, е една от основните причини младите мъже да се чувстват по-комфортно в отношенията си с по-възрастните жени.

  1. Имат голям опит 

Тъй като по-възрастните жени са тези, които са навлезли в третото, четвъртото или петото десетилетие от живота си, те със сигурност имат много опит, когато става въпрос за връзки, запознанства, сексуален живот и т. н. Срещата с по-възрастна жена има своите предимства. Жените обикновено достигат върха в любовните си умения по-късно от мъжете, те знаят какво харесват и не харесват в мъжете си и са по-отворени за експерименти.

Дори когато знаят, че връзката може да не се превърне в ангажимент за цял живот, те са отворени да се насладят напълно на любовта. За по-младите мъже връзката с по-възрастна жена е като да бъдеш в приключение с някой, който е толкова развълнуван и открит, колкото и те. Изследванията показват, че по-възрастните жени са по-малко придирчиви към партньорите си, отколкото по-младите жени, защото опитът ги е направил по-отворени.

  1. Те са изключително независими

По-възрастните жени са самостоятелни и независими. Обикновено им е по -удобно да са сами и не се нуждаят от мъж до себе си във всеки момент, за да се чувстват пълноценни. Плюс това, те имат своята философия и живеят по свои правила и вярвания.

Склонни са да отстъпват, когато видят, че ситуацията го изисква. По този начин е по-малко вероятно да са прилепнали или нуждаещи се, което ги прави много по-лесни за разбиране. 

  1. Не пришпорват 

Вместо да се втурват в ангажименти за цял живот като брак, създаване на семейство, по-възрастните жени обикновено обичат да правят нещата бавно. Те отделят време да опознаят и разберат партньорите си, преди да скочат в нещо по-постоянно или дори да го обявят на света.

 

  1. Реалистки са

По-възрастните жени разбират много по-добре сивите зони на живота и не живеят в черно-бял свят. Освен това могат да помогнат на по-младите си партньори да се справят и с предизвикателствата. След като погледнете от тази гледна точка, статистиката на отношенията между по-възрастните жени и по-младите мъже има много смисъл.

Вижте още ⤵️

Ето как да го накараш да усети липсата ти след раздяла

Ще се върне ли той? Виж признаците,които подсказват

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе