Ето как да го накараш да усети липсата ти след раздяла
Любов и партньорство

Ето как да го накараш да усети липсата ти след раздяла

 

Чувстваш се неоценена, предадена, неразбрана? Дала си му цялата любов, която носиш в себе си, дори много повече? Връзката ви е била щастлива, но изведнъж приказката свършва, много преди своя истински край? Той е пожелал така. Решил го е преди самата раздяла да настъпи, а не ти е казал нито дума за неговото намерение? Защо не е помислил и за теб? И за болката, която ще ти причини. Може би не те е обичал достатъчно и не се интересува от твоите чувства. Но няма нищо. Съдбата си знае работата. И всеки си получава заслуженото – рано или късно. Но тъй като емоциите ти и огорчението надделяват, може да направиш нещо, докато я чакаш да си отмъсти за теб. Е, спокойно! Няма да е нищо незаконно. Просто някои малки неща, които ще го побъркат и ще го накарат да осъзнае, че всъщност му липсваш. Но ще се разкае ли той за постъпката си? Времето и действията ще покажат. Накарай го да съжалява и да вярва, че току що е изгубил най-красивото нещо, което може да има.

 

Ето как може да го накараш да усети липсата ти.

 

Живей своя най-добър живот

Наслаждавай се на самотата. Знаеш ли колко приятна може да е тя?  Никакви драми. Живей живота си и му покажи, че можеш и без него. Дори по-добре. Да, може би е лесно да се каже от страничен наблюдател, но ще разбереш, че е наистина така, когато положиш и ти малко усилия. Не се оставяй на тъгата и депресията, която по-късно ще те настигне. Излизай с приятели, забавлявай се. Прави нещата, които ти доставят удоволствие и те разсейват. Вярно е, че само ти си знаеш какво наистина чувстваш, но самосъжалението няма да ти помогне. Точно в този момент имаш нужда да живееш и то в буквалния смисъл. Живей! Всичко ти е позволено, с изключение на едно – да страдаш за него.

Поддържай разговорите кратки

Със сигурност, когато се разделиш с него, ще поддържате все още контакт. Ще има моменти, в които той ще ти се обажда или ще ти пише съобщение. Един много важен съвет – прави разговорите с него възможно най-кратки. Дръж се дръпнато и постави граница. Но не бъди груба. Не показвай емоции, които издават, че все още ти пука за него. По този начин ще го накараш да те иска още повече. Всеизвестен факт е, че когато мъжът получи вниманието от жената, която преди това дълго е преследвал, тя му става безинтересна.

Бъди заета

Запълни графика си така, че да нямаш време за него. Повече от всякога изпитваш нужда да му се обадиш, но ще допуснеш голяма грешка, като го направиш. Ето защо да бъдеш заета е толкова необходимо. Така няма да имаш време да му вдигнеш телефона или отговориш. И когато намалиш контакта си с него, със сигурност ще започнеш да му липсваш, а той няма да спира да мисли, защо се държиш така необичайно с него. Намери си ново хоби, кауза, запиши се на спорт. Има толкова много неща, които може да правиш.

Стой далеч от социалните медии

Обичайно си доста активна във Фейсбук и Инстаграм, но след раздялата просто спреш да публикуваш, ще засилиш интереса му към теб още повече. Ако качваш често свои снимки, шансът да му липсваш е по-малък. Твоето онлайн мълчание ще го накара да се чуди, какво се случва с теб и живота ти. Въображението му ще се развихри – с какво толкова може да бъдеш заета, за да нямаш време дори за това? Но внимавай – не се заличавай напълно от социалните мрежи. Все пак трябва и да му напомняш от време на време какво е изгубил, като те е оставил.

Поглези се

Никога не е излишно да помислиш за себе си и да се поглезиш, особено сега, когато си се разделила с него. И не става въпрос само за спа или смяна на прическата. Опитай се да се храниш здравословно, за да запазиш свежия вид на кожата си. Физическите упражнения също са добър начин и ще изглеждаш много по-добре. Добрият сън, йогата, медитацията са нещата, които ще те накарат да се чувстваш по-спокойно и значително ще подобрят външния ти вид. И когато той те види, цялата сияеща и красива, как е възможно да ти устои?

Покажи му колко си желана

Крайно време е да покажеш, че си жена. Когато той осъзнае че има и други мъже, които копнеят за теб, ще започне да се страхува от факта, че може да срещнеш някой друг и да забравиш за него и то завинаги. Възползвай се от чара и красотата си и му покажи какво изпуска. Това е най-старият и сигурен начин, по който ще го накараш да усети липсата ти и да иска отново да бъде с теб.

Вижте още⤵️

Емоционална изневяра  – всичко,което трябва да знаете за нея

Връзка между кръвната група и съвместимостта в леглото 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе