Ще се върне ли той? Виж знаците, които подсказват
Любов и партньорство

Ще се върне ли той? Виж знаците, които подсказват

 

Раздялата може и да е твърде болезнена и непоносима за нежния пол, но надеждата, която оставя след себе си, дава сили на жената да продължи. Но не напред. Защото е без него. А тя не иска това. Надеждата ни кара да вярваме, че независимо от обстоятелствата, той може би ще се върне. Но наистина ли ще го направи? Може би бившият ти не спира да си мисли за теб всяка вечер, а може би вече си има друга? Въпроси, чиито отговори няма как да знаеш. Сърцето ти е разбито и не може да мислиш рационално, когато си твърде емоционална. Но трябва да знаеш, че ако той е твоя човек и любовта ви е истинска, ще намери начин и отново ще бъдете заедно. Когато двама души се обичат, винаги намират път един към друг. Това е силата на любовта, която е способна да победи всяка трудност.

Виж знаците, които подсказват, че той много скоро ще се върне при теб.

Но преди това ти представяме три основни принципа, които трябва да приемеш, когато този, когото си обичала, те е напуснал.

Знай стойността си

Ако не обичаш и не цениш себе си, няма кой друг да го направи. Как очакваш някой да те обича, когато ти самата не го правиш? И да, може и да звучи банално, но трябва да знаеш стойността и да не преследваш този, който те е напуснал. Запази самоуважението си на всяка цена и не се унижавай, колкото и да боли.

Преоткрий себе си

За да разбереш стойността си, трябва да знаеш коя си всъщност. Сега е момента да прекараш повече време със себе си и да разбереш какво харесваш да правиш, когато си сама и какво искаш от живота. Преоткривайки себе си, може да намериш сила, която никога не си предполагала, че може да притежаваш.

Остави го за сега

Ако искаш отново да се съберете, трябва да приемеш факта, че има вероятност и никога да не се върне при теб. Реалността може и да е болезнена, но напразните надежди носят повече разочарования и тъга от нея. Спри всякакъв контакт с него за известно време. Това ще помогне и на двама ви да осъзнаете какво се е случило между вас. И когато не се поддавате на емоциите от раздялата, е твърде вероятно да се върне той при теб.

Знаем, че нямате търпение да разберете знаците, които издават, че има надежда любовната ви приказка да продължи и затова повече няма да ви караме да чакате! Вижте кои са те.

Той все още те обича

Ако той ти каже, че все още е влюбен в теб, тогава шансът, това да не е наистина краят, е много голям. Може би сте се разделили, заради временни разногласия или недоразумения, но това не означава, че любовта си е отишла. Ако той наистина те обича, няма да те остави просто така да си тръгнеш и то завинаги. И мъжете са способни на емоции и чувства, колкото и странно да звучи.

Иска да разбере за любовния ти живот

Разделили сте се, но той не спира да се интересува не само от теб, но и от любовния живот, който вероятно водиш. Ако той разпитва приятелите ти дали излизаш с някого, следи те в социалните мрежи и дори има смелостта да те пита директно, със сигурност не го прави, защото му е скучно. Защо се интересува, след като вече не сте заедно и не изпитва нищо към теб? Може би, защото не е така, но егото му е прекалено голямо, за да признае, че все още те обича и иска да се съберете. Но повярвай, ако наистина е така, няма да издържи още дълго без теб.

Опитва се да установи контакт

Въпреки всичките усилия, които полагаш да стоиш далече от него, той не спира с опитите да установи контакт с теб. Продължава да ти пише, независимо от това, че ти не му отговаряш. Нима се е осмелил и те е поканил да излезете? Приеми, но не веднага. И се дръж хладнокръвно. Покажи му, че можеш и без него и ти не си кукла на конци, с която може да си играе.

Старите навиците не си отиват

Ако той все още се държи с теб така, както и когато сте били във връзка, със сигурност си не е случайно. Просто навик или любов? Никой не нарича с мили думи другия ако той му е напълно безразличен. Особено бившите. Ето това показва, че той все още има чувства към теб и прави опити отново да разтопи сърцето ти и да те спечели. Хитър ход и игра на чувства. Позволи си да „изгориш“ ако си щастлива с него.

Вижте още ⤵️

Как половинката ви да остане с вас?

Какво очакват от вас в леглото мъжете според възрастта си

Какво да правите, когато мъжът ви не ви желае?

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе