Връзка между кръвната група и съвместимостта в леглото
Любов и партньорство

Връзка между кръвната група и съвместимостта в леглото

 

 

Жена O (I) кръвна група

Японците казват, че ако мъжът иска страстен секс, той трябва да избере жена с нулева кръвна група. Нейната страст не знае табу.

Мъж, който се жени за жена с нулева кръвна група, никога няма да бъде лишен от чувствени ласки. Тя е от типа съпруги, които карат съпрузите си да закъсняват на работа сутрин. Тази жена е идеалната любовница: тя винаги оправдава очакванията на партньора си.

Не е трудно да събудиш страст в нея, но тя е в състояние да контролира либидото с помощта на силната си воля. Следователно е трудно да бъде съблазнена, което означава, че сексуалният темперамент на такава жена често е предназначен за нейния съпруг и е известен само на него.

 

Жена А (II) кръвна група

Повечето жени, които имат репутация на „бизнес“ и „несексуални“, са жени с А кръвна група. Съблазняването на такава дама е почти нереалистично: сексът рядко заема мислите ѝ.

Тъй като тя обикновено се държи много интелигентно, е трудно да я склоните към сексуални експерименти, както и към странични връзки. Но ако успеете да я предразположите, е възможно да се случи невероятното – да се превърне в страстна лъвица и всички препятствия да изчезнат. Мъжът, постигнал това, може да твърди, че е секс герой.

 

Кръвна група жена B (III)

Жена с В кръвна група е несдържана и свободна във всички сфери на живота

и далеч не придава особена важност на секса. Не е лесно да се угоди на такава жена и партньорът често се обижда от лекотата и небрежността, с които тя се отнася към усилията му.

 

Жена AB (IV) кръвна група

Тя е роден секс лекар и всеки мъж със сексуални проблеми, срещнал жена с АВ кръвна група, може драстично да промени живота си.

Жената с АВ кръвна група е много чувствена и лесно достига оргазъм. Тя е най-гъвкавият и адаптивен секс партньор. Такава жена може да получи удоволствие с почти всеки мъж. Тя ще се радва на нежен секс и ексцентричен, груб секс в еднаква степен. Мъж, който е бил в леглото на жена с АВ кръвна група, никога няма да забрави това.

 

Мъж 0 (I) кръвна група

При мъж с 0 кръвна група „основният инстинкт“ се проявява в копнеж за нови приключения. Такъв човек често се стреми да има колекция от порнографски снимки и филми и на парти той ще бъде първият разказвач на неприлични шеги и пикантни истории. И той наистина надминава останалите: мъж с 0 кръвна група е най-активният и състезателен любовник. Мислите му бързат да правят секс на всеки девет секунди през целия му живот!

Този мъж не винаги мисли за нуждите на партньорката си. Следователно пасивните жени ще бъдат най-добрите любовници за агресивни и насилствени мъже с 0 кръвна група.

 

Мъж A (II) кръвна група

Мъжът с А кръвна група е срамежлив и нерешителен, той винаги приравнява секса с любовта. Обикновено това е много деликатен и внимателен любовник, способен да изпълни и най-малката прищявка на партньорката си. Идеалният секс с мъж от А кръвна група включва комбинация от дълбок емоционален и близък физически контакт.

Такъв мъж има необичайно богата сексуална фантазия, но в реалния живот е повече от сдържан. Внимание: алкохолът е силен допинг за него.

 

Кръвна група мъж В (III)

За мъж с трета В група сексът е забавление, което е напълно независимо от дълбоки понятия като любов и брак. Той лесно си дава свобода в непринудените връзки и обича да излиза с жени, които са също толкова свободни в секса.

От друга страна, такъв мъж е по-малко зает от мисли за секс от другите. Това занимание е много често за него – така че какво да мислим за него? Именно това отношение към секса води мъжа с В кръвна група до факта, че той може да разкаже във всички подробности за своите приключения на всеки – дори на жена си.

 

Мъж AB (IV) кръвна група

За мъжете с АВ кръвна група е трудно да контролират страстта си, но от друга страна, именно те са превърнали съблазняването и секса в изкуство.

Този човек няма да търси приключения – приключението ще го намери. Просто защото е подредил живота си по такъв начин, че да бъде достъпен за всеки, който го иска. Освен това той притежава силен магнетизъм, който буквално подлудява жените.

 

Сексуална съвместимост

 

Мъж и жен O (I) кръвни групи

Те се нуждаят от постоянен физически контакт, за да бъдат щастливи. Обикновено те имат абсолютно хармоничен сексуален живот.

Мъж O (I) кръвна група и жена A (II) кръвна група

Много подходяща двойка за секс. Той е активен, тя е пасивна. С обич и убеждаване той ще може да я доведе до различни нива на сексуална активност, най-важното е да не се действа прибързано.

Мъж O (I) кръвна група и жена B (III) кръвна група

Той е много активен, тя е пасивна, но точно това им харесва. Те могат да се наслаждават на секс навсякъде и по всяко време.

Мъж O (I) кръвна група и жена AB (IV) кръвна групи

Поведението му е определящо във връзката на тази двойка. Ако е търпелив, нежният и хармоничен интимен живот е гарантиран. Ако е взискателен и егоистичен, сексуалният живот е изпълнен със спорове.

Мъж A (II) и жена O (I) кръвни групи

Те ще прекарват повече време в леглото от всеки друг: и двамата се нуждаят от секс. Важно е да запомните: тази двойка особено се нуждае от интимна любовна игра.

Мъж и жена A (II) кръвна група

От всички възможни комбинации това е най-подходящо за жена с А кръвна група. С този партньор тя може да изпита най-голямо удоволствие: той я разбира от половин поглед.

Мъж A (II) кръвна група и жена B (III) кръвна група

Те прекарват повече време в разговори за секс, отколкото всъщност правят. Разнообразието от секс позиции е разочароващо малко. И двамата са плахи и не са достатъчно чувствени един към друг.

Мъж A (II) кръвна група и жена AB (IV) кръвна група

Пълен провал. Тази двойка вероятно няма да има никакъв сексуален живот. Отнасят се помежду си като брат и сестра. Оралният секс не подлежи на договаряне и традиционният вариант винаги е един и същ. Те обаче го правят много рядко.

Мъж B (III) кръвна група и жена O (I) кръвна група

Те обичат да се учат взаимно на нови техники на секс. Тя е лидер в отношенията им, но сексуалните му таланти не могат да останат неоценени.

Мъж B (III) кръвна група и жена A (II) кръвна група

Харесва й, когато имат нетрадиционен тип секс. Освен това, в тази двойка партньорите са еднакво активни, което им дава специална гама от усещания.

Мъж и жена B (III) кръвни групи

Техният секс и удовлетворението от него са посредствени. Партньорите трябва да подобрят своята сексуална техника.

Мъж B (III) кръвна група и жена AB (IV) кръвна група

Темпераментна двойка. Те са авантюристични експериментатори и могат да изпробват огромен брой вариации в секса. Най-голямата степен на сексуална съвместимост е, когато мъжът е по-млад.

Мъж AB (IV) кръвна група и жена O (I) кръвна група

Сексът ги обединява. Те ще станат щастлива двойка, но само ако мъжът е в състояние да се адаптира към темперамента и нуждите на половинката си.

Мъж AB (IV) кръвна група и жена A (II) кръвна група .

Той е страстен партньор, така че те правят секс доста често. Но връзката им е напразна, ако в нея не присъства поне малка част от чувствата.

Мъж AB (IV) кръвна група и жена B (III) кръвна група

Те правят секс по-рядко от другите двойки. Въпреки това са напълно доволни един от друг. Може би защото не са запознати с грубостта и неуважението към партньора.

Мъж и жена AB (IV) кръвни групи

Възможностите на тази двойка са безкрайни. Те са едни от тези, които могат или да постигнат абсолютна хармония, или да се окажат пълни антиподи в пристрастяванията си. Но ако и двамата проявяват креативност към секса, това не би трябвало да е проблем.

 

Изготвено от Юрий Андреяшик, кандидат на медицинските науки, (в) Женски вестник

 

 

на горе