Какво трябва да знаят зодиите, за да имат наистина пълноценна връзка

Какво трябва да знаят зодиите, за да имат наистина пълноценна връзка
Астрология

Какво трябва да знаят зодиите, за да имат наистина пълноценна връзка

 

 

Знаете кои са зодиите, с които си подхождате, но какво се случва, след като се влюбите? Дали вълшебната първа среща ще се превърне в истинска връзка, която трае повече от няколко месеца и може би включва опцията да заживеете заедно, да си вземете домашен любимец … а защо не и нещо повече? Нека звездите помогнат да разберете как да се уверите, че връзката ви има потенциал.

 

ОВЕН

Понякога сте малко натрапчиви – винаги трябва да сте прави! Но за да запазите връзката си здрава, трябва да оставите вашия партньор да спечели няколко пъти спора (само няколко!) Не забравяйте, че не винаги трябва да имате последната дума.

 

ТЕЛЕЦ

Като силен и мълчалив тип, не винаги изразявате това, което наистина искате и имате нужда. Но трябва да кажете на партньора си какво искате, за да сте сигурни, че и двамата сте на една и съща страница, вместо да очаквате той  да прочете мислите ви! Бъди истински, Телец.

 

БЛИЗНАЦИ

Оообииичате да говорите. Говорите, докато вечеряте заедно, а когато не сте – изпращате му съобщения през целия ден. Знаем, че е трудно, но спрете да го заливате със съобщения. По този начин ще имате за какво да говорите, когато реално сте заедно.

 

РАК

Раздавате се във връзките си и ще направите всичко за партньора си. Това обаче може да е проблем, когато правите нещо, само за да му угодите. Например вашият човек мисли, че наистина обичате да гледате „Маскирания певец“, а вие всъщност не харесвате това шоу, но го правите заради приятеля ви. Поставете граници, за да сте сигурни, че вашият партньор не ви приема за даденост.

 

ЛЪВ

Вие сте звезда. Вие го знаете и вашият партньор също е наясно. Но понякога той  може да се чувства засенчен от вашата слава. Всъщност той вероятно копнее за собствената си идентичност във връзката. Така че – оставете го да блести. Покажи му, че и вие сте му фен.

 

ДЕВА

Склонна сте да се фокусирате твърде много върху детайлите. Това означава, че ако вашият приятел не ви изпрати съобщение веднага, вие излизате с пет различни теории за това, което всъщност прави. Не правете това! Доверете се на вашия партньор. Ако не можете да му имате доверие, тогава защо сте с него?

 

ВЕЗНИ

Имате навик да се държите като вашия партньор. Неговото любимо заведение = вашето любимо заведение, въпреки че не е така. Винаги давате всичко от себе си, за да накарате една връзка да работи – дори ако това означава да компрометирате вашите нужди. Трябва да говорите, Везни! Кажете на вашия приятел, че всъщност наистина ви е писнало от пица и искате такос тази вечер. Вашият човек ще го оцени!

 

СКОРПИОН

Когато харесвате някого, вие навлизате в дълбокото. Чувствата ви са най-малкото интензивни, страстни и горещи. Но за да поддържате връзката здравословна, оставете на вашия партньор малко време и пространство, за да си долипсвате. Ако той е свободен да прекара една вечер далеч от вас, следващата вечер, когато сте заедно, ще бъде незабравима.

 

СТРЕЛЕЦ

Вие сте свободен дух , нокогато решите да имате връзка, това означава, че наистина сте сериозни. За да поддържате връзка, партньорът ви ще трябва да приеме вашите импулсивни настроения. Поканете го на приключение на място, на което и двамата никога не сте били, дори и това да е просто паркът в близкия квартал.

 

КОЗИРОГ

Свикнали сте да бъдете шеф във всичко, което правите, което означава, че трябва да се научите да споделяте отговорностите с партньора си, вместо сами да планирате всяка среща / хранене / вечер пред телевизора. Помислете за вашия избраник като за ваш партньор, а не като за ваш служител.

 

ВОДОЛЕЙ

Трябва да сте във връзка, която  чувствате супер „уникална“. Мразите всичко скучно или елементарно! Така че бъдете допълнително креативни, когато става въпрос за това как, кога и къде ставате нестабилни с вашия партньор. Поддържайте нещата интересни и връзката ви може да продължи вечно.

 

РИБИ

Вашата фантазия е силно развита, така че помислете за ролеви игри понякога! Дайте свобода на въображението си и това ще засили връзката, която имате с вашия партньор. Забавлявайте се!

Tagged , , ,
на горе