Поведението, което отблъсква мъжете
Любов и партньорство

Поведението, което отблъсква мъжете

 

 

Колкото красива и привлекателна да е една жена, тя  може да направи така, че партньорът й да не иска връзка с нея никога повече. Отношението е водещ фактор между двойките. И когато правиш неща, които той не харесва, то със сигурност това няма да се отрази добре на вашата връзка. Понякога жената е толкова увлечена в партньора си, че на моменти държанието й е обсебващо и отблъскващо и неуважително.

Вижте с кои неща жените отблъскват мъжете.

 

Не дават достатъчно пространство на мъжа

Когато той поиска малко лично пространство, нахлуват мисли в главата ти, че има друга. Но не всички мъже са такива. Просто понякога те имат нужда да почувстват, че жената до тях им има доверие. Мъжете също имат нужда да излязат с приятели, да се забавляват и отпуснат. Егоистично е да си мислиш, че той иска пространство, за да ти изневерява. Уверената в себе си жена разбира нуждите на партньора си и знае, че всеки човек се нуждае от свобода. А и това ще поддържа повече вашата връзка.

Искат прекалено много неща

Няма нищо лошо в това да искаш трудолюбив мъж, който да те уважава. Но когато изискванията ти към него станат прекалено високи, трябва да се замислиш дали и ти самата заслужаваш такъв партньор. За никого не е тайна, че някои жени искат богати мъже, които да им дават по всяко време кредитните карти и колите си. И когато той не разполага с такива, започват да се оплакват от „ужасния“ си живот. Истинската жена ще подкрепя мъжа до себе си и ще иска заедно да изградят бъдещето си.

Никога не уточняват какво имат предвид

Някои жените никога не се доизказват и остават почти винаги неразбрани от партньора си. Именно заради това комуникацията между двамата претърпява срив. Според психолози жените почти никога не се изказват открито и се опитват с езика на тялото да скрият това, което всъщност искат да кажат. Те очакват партньорът им да прочете мислите, които никога не изричат на глас. Повечето мъже се провалят в тази задача, което води до спор, защо той игнорира чувствата й, които всъщност не е разбрал.

Постоянно говорят за други мъже

Едно от най-неприятните неща, които може да чуе един мъж е това, да се говори за друг, независимо дали е неин колега, приятел или просто познат. По този начин вие го карате да  чувства, че не е толкова специален и важен, защото егото на мъжа е много крехко.

Кралица на драмата

Повечето жени са готови на всичко, за да привлекат мъжкото внимание. Не бъди една от тях. Едно от най-отблъскващите неща са драмите, които прави жената. И понякога нещата за които драматизира са толкова повърхностни, че може да побъркат всеки един мъж, независимо колко спокоен и уравновесен е той. Ако правиш от всичко драма, то със сигурност ще отблъснеш човека до теб.

Изневяра

Жената е склонна към изневяра и това е факт. Но тук е малко по-различно. Когато мъжът е измамен, вие не наранявате само него, но и егото му. Независимо дали само флиртувате с някой друг или сте стигнали до по-крайни действия, това може да е пагубно за вашите отношения. Жените са склонни да простят и да дадат още един шанс, но мъжете – не.

 

 

Tagged , , , , ,
на горе