4 зодии, които са страхотни в разчупването на леда с нова група приятели

4 зодии, които са страхотни в разчупването на леда с нова група приятели
Астрология

4 зодии, които са страхотни в разчупването на леда с нова група приятели

Всеки един от нас има група приятели, с които прекарва част от свободното си време и споделя най-големите си тайни. Всички знаем, че да попаднеш сред непознати може да бъде много притеснително, особено ако нямаш какво да им кажеш. Независимо дали става дума за новата компания в офиса, претъпкания курс по танци или дори за чакалнята в кабинета на лекаря, разговорите с нови хора, които може да са потенциални приятели, могат да бъдат неловки.

И все пак хората, родени под някои зодиакални знаци, имат изключителен талант да измислят точните думи, за да направят този диалог по-приятен и да се впишат в нова група приятели. Те постигат това, като се надсмиват над себе си, разказват забавни вицове или истории или намират факти, които да споделят за текущото си положение.

4 зодии, които са страхотни в разчупването на леда с нова група приятели

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

Вижте кои са тези астрологични знаци, за които да бъдат в нова група приятели не е притеснително:

Козирог

група приятели

Почти при всяко обстоятелство, при което Козирозите трябва да се слеят с нова група приятели, те задават интересни въпроси като отличен подход за започване на дискусия. Това може да е нещо за времето, за настоящите им обстоятелства или за молба, която имат, като например да попитат за пътя. Това разчупва леда и поставя началото на приятелски разговор между тях.

След това те добавят някаква вметка или се представят, като казват нещо или правят изявление, често последвано от друг въпрос. Този метод е особено ефективен, когато представителите на тази зодия се озоват в тълпа от хора, които преживяват едно и също нещо, например чакат на опашка, отиват на откриване на мач или са в чакалнята, докато отиват на лекар. Те могат бързо да се впишат в нова група приятели.

Водолей

група приятели

На Водолея обикновено не му е лесно да бъде сред непознати, които да определи като група приятели. Въпреки това, ако се присъединят към групова тренировка във фитнеса и ще бъдат сред съмишленици, те се въоръжават с интересни факти, с които да очароват хората. Този въздушен знак смята, че фактите са увлекателни и могат да бъдат отлични ледоразбивачи на социални и професионални срещи. Затова те са склонни да използват всичко – от местни познания за града до актуални събития.

Те вярват, че малките детайли могат да бъдат чудесен начин за започване на разговор в нова група приятели. Въпреки това, те са сигурни, че са точни в информацията си, за да не би някой да ги поправи, което може да бъде смущаващо. Обикновено Водолеите установяват приятелски отношения, така че новите им приятели да могат свободно да изразяват мнението си за новините, работата, околната среда или настоящия си град.

Скорпион

 

4 зодии, които са страхотни в разчупването на леда с нова група приятели

Скорпионите се опитват да разчупят леда с непознати, като правят наблюдения и коментари за заобикалящата ги среда. Това може да е нещо за произведенията на изкуството в офиса или дори по-интимни изказвания като комплименти за бижутата или дрехите на потенциалния им приятел.

Като изразяват мнение за околната среда или актуални събития, Скорпионите създават връзка, която бързо и лесно насърчава разговора и привлича вниманието на новата група приятели. Въпреки че Скорпионите намират даването на мнение за нещата за предизвикателство, то може да бъде приятно, защото имат способността мълчаливо да наблюдават поведението на другите, преди да го коментират.

Дева

група приятели

Девите обичат да бъдат остроумни, за да могат да използват интелекта си, за да предизвикат разговор с група приятели. Те са от хората, които могат умело да използват хумора, за да разчупят леда. Това им се получава най-добре, когато го правят в социална атмосфера със свои връстници, например на мач, барбекю или дори на доброволчески проект, ако е приемливо. Тук от решаващо значение е да знаят как да предадат посланието си, така че да не обидят никого. Този земен знак отива на това, само ако има усещането, че човекът ще се наслади на тяхната специфична марка комичност, за да установи връзка. Ако не, те използват друг подход, който може да се окаже по-ефективен.

Те също така знаят, че може да бъде смущаващо, както и неловко един човек да доминира в разговора. Следователно за тях най-лесният начин да постигнат оживен дебат сред група приятели е да питат и да говорят многократно на малки дози. Те дават на приятелите си средства да се свържат с тях отново, ако нещата вървят особено добре.

Гореспоменатите звездни знаци са склонни да се свързват по-добре с другите, като постепенно разкриват повече за себе си. А след като веднъж дискусията е започнала, те смятат, че е по-лесно да разчупят леда и да напреднат в разговора, ако запазят лекия тон.

Вижте още:

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

3 магически бутона, които ви позволяват да „отворите“ всеки мъж

Как се появяват жените с „железен“ характер?

Зодиите, които ще намерят ИСТИНСКА ЛЮБОВ до края на 2023

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

Величието на жената е вечно

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе