Три променящи живота урока, които всяка зодия трябва да научи през 2022 г.

Три променящи живота урока, които всяка зодия трябва да научи през 2022 г.
Астрология

Три променящи живота урока, които всяка зодия трябва да научи през 2022 г.

 

Овен

Покажете чувствата си.

Имате склонността да затваряте всички емоции, които изпитвате, и да правите какво ли не, вместо да се изправяте пред това, което ви предстои. През 2022 година опитайте да направите нещо малко по-различно. Вместо да бягате от това, което чувствате, спрете и помислете как се чувствате. Така или иначе ще ви настигне рано или късно.

Работете върху отношенията си.

Това не е най-силната ви страна. Вместо да кажете какво чувствате на хората, на които държите, вие си държите устата затворена. Опитайте се да се съсредоточите върху взаимодействието си с други хора и им кажете как наистина се чувствате.

„Обичам те“ не е толкова страшно да се каже.

Не е нужно да се страхувате от това. Не е нужно да се чувствате уязвими, ако признаете чувствата си към някого. Тези две малки думи означават много както за вас, така и за хората, които ги чуват.

 

Телец

Мълчанието е злато. Понякога просто трябва да си държите устата затворена.

Научете се да изслушвате.

Понякога хората просто се нуждаят от протегната ръка за помощ. Имат нужда от някой, който да ги изслуша. Не е нужно винаги да давате своето мнение или съвет. Може би не са дошли за това. Може би имат нужда просто да млъкнеш и да слушаш.

Фокусирайте се върху настоящето.

Спрете да се тревожите за бъдещето. По този начин губите усещането за настоящето. Като мислите какво ще се случи, вие не живеете сега, в момента, в който би трябвало да живеете. Тази година спрете и помиришете цветята.

 

 Близнаци

Намерете нещата, които ви вълнуват.

Всъщност вече знаете нещата, които ви вълнуват. Научихте ги миналата година. Но сега, когато ги познавате, дайте всичко от себе си, за да осъществите тези неща. Живейте живота си така, както заслужавате.

Оставете хората, които са ви наранили.

Винаги ще има хора в живота ви, които ще ви използват. Хора, които ще ви манипулират. Хора, които са токсични. Трябва да идентифицирате тези хора и да се отървете от тях. Трябва да си направите услуга, като изчистите живота си от лоши хора.

Помислете за себе си.

Поставете себе си на първо място. Изберете себе си тази година и я направете година, за която ще си спомняте с радост.

Три променящи живота урока, които всяка зодия трябва да научи през 2022 г.

Годишен любовен хороскоп за 2022 г

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022

Рак

Отидете на пътуването, което сте отлагали толкова дълго.

Винаги измисляте нови извинения да не отидете на това пътуване. Всичко е уредено; просто трябва да тръгнете. Не се замисляйте, а вземайте багажа. Останалото ще разберете, когато стигнете там.

Откажете се от нещата, които не харесвате.

 

Ако сте заседнали в работа, която мразите, напуснете. Има много други неща, които можете да правите и кой знае, може би ще откриете, че ви харесва да правите нещо, което никога не сте предполагали, че ще правите. Не бъдете този, който стои на пътя на вашето собствено щастие.

Събудете се и живейте живота си!

Не пропускайте невероятни възможности, защото сте несигурни. Носете се по течението и приемете всичко, което животът може да ви предложи.

Лъв

Запазете бившия си в миналото.

Оставете спомените. Пуснете миналото. Продължете с живота си, защото ако не го направите, никога няма да намерите някой нов, когото да обичате. А бившият? Вероятно вече е с някой друг.

Тръгни, ако искаш.

Не се страхувайте да напуснете града, в който живеете. Не позволявайте на рутината да правите едни и същи неща на едно и също място всеки ден да ви попречи да опитате нещо ново. Причината да сте нещастни и сами е страхът от напускане. Има някой там за теб. Просто трябва да си тръгнете, за да го намерите.

Спрете да угаждате на хората.

Вие сте този, който утешава приятел, когато го нараняват, но сдържате собствените си сълзи. Не е нужно да сте силни през цялото време. Добре е понякога да се разпадате. Добре е да помислите за себе си за момент и да оставите всички останали зад себе си.

Дева

Научете се да бъдете отговорни.

Когато объркате нещо, бъдете достатъчно смели и се справете с последствията. Спрете да обвинявате другите за проблемите си. Вие сте единственият виновен. Оправданията, които измисляте за себе си, само ще ви повлекат надолу към дъното.

Изпълнете целите си.

Събудете се! Спрете да мечтаете за това и направете нещо, за да сбъднете тези мечти.

Бъдете по-позитивни.

Спрете да мислите негативно. Когато мислите негативно, започват да ви се случват лоши неща. Променете записа, който е животът ви, и го превърнете в щастлива мелодия. Всичко останало ще си дойде на мястото.

Три променящи живота урока, които всяка зодия трябва да научи през 2022 г.

Мъжки интимен хороскоп за 2022

Каква ще бъде вашата 2022 г според зодията 

Везни

Рим не е построен за една нощ.

Бъдете търпелив. Ще бъдете възнаградени за цялата си упорита работа. Просто трябва да изчакате още малко. Но не си мислете, че никой не забелязва какво правите и колко усилия влагате във всичко, което правите.

Спрете да мразите!

Простете на когото трябва да бъде простено и продължете напред. Тази злоба, която държите вътре, ви изяжда жив. Това ви кара да се чувствате по-зле. Едно „съжалявам“ е всичко, от което се нуждаете, за да се чувствате по-добре и по-щастливи. Ако не направите това, никога няма да намерите мир.

Обичаш другите, но трябва да обичаш и себе си.

В твоите очи ти си най-лошият. Ще дадете абсолютно всичко на хората около вас. Ще им дадеш вниманието си и цялата любов, която имаш, но няма да си оставиш нищо. Бъди добър към себе си; не бъди нещастни.

Скорпион

Освободете се от обидите.

Скорпионите могат да таят злоба завинаги. Но като правите това, вие само се влошавате. Спокойствието ви е нарушено, не се чувствате добре и всичко това заради някаква битка. Прошката е единственият път да се чувствате в мир със себе си.

Няма значение какво мислят другите за вас.

Преструвате се на нещо, което не сте, защото се страхувате, че хората няма да ви харесат. Страхувате се, че някой ще се възползва от вашата уязвимост, затова слагате маска, за да се защитите. Но бъдете внимателни, защото докато се преструвате на нещо, което не сте, лесно можете да загубите истинското си аз.

Спрете да се тревожите толкова много.

Прекомерно обмисляте всяка своя стъпка и ако дори и най-малкото нещо не върви по начина, по който сте планирали, изпадате в паника. Спрете да се тревожите и оставете живота да си върви. Просто го следвайте и се наслаждавайте, доколкото можете.

 

 Стрелец

Добре е да покажете емоциите си.

Не е нужно да сте силни през цялото време. Не е нужно да се преструвате, че нищо не ви достига. Да показваш емоции и да си уязвим не означава, че си слаб. Трябва да се отворите, ако искате да опознаете хората и един ден да срещнете този специален, който сте чакали толкова дълго.

Не се страхувайте от любовта.

Досега всичко, което някога сте получавали от любовта, са болка и сълзи. Страх ви е да обичате, но няма причина да се страхуваме от любовта. Всички тези неща, които сте преживяли, нищо от това не е любов. Все още не сте виждали какво всъщност е истинската любов, а от нея никога не боли.

Не бъдете строги към себе си.

Не можете да сте на две места едновременно. Вашите цели са поставени високо, но не бъдете тъжни, когато не успеете да ги изпълните. Очаквате твърде много от себе си и продължавате да се проваляте. Поставете си по-малки цели, изпълнете ги и след това поставете по-големи.

Три променящи живота урока, които всяка зодия трябва да научи през 2022 г.

Каква ще бъде 2022-ра според зодията с една дума 

Какво да оостави зад гърба си всяка зодия, за да израстне през 2022 г

 Козирог

Движете се,  пътувайте.

Нищо не трябва да ви спира. Отидете там, където искате да отидете, и вижте всяко кътче на света, което искате да видите. Ако не направите това сега, ще съжалявате за това по-късно в живота. Ще съжалявате, че не сте направили това, което сте искали.

Дръжте на нещата, които ви вълнуват.

Ако ставате сутрин с много малко воля за живот, значи нещо не е наред в живота ви. Оставете всичко или всеки, който оказва натиск върху вас. Вие заслужавате само най-добрите неща и заслужавате да бъдете заобиколени от хората, които ви карат да се чувствате много по-добре.

 

Добре е да започнете всичко отначало.

Никога не си твърде стар, за да промениш напълно живота си. Ако не сте доволни или има нещо ново, което искате да опитате, не се страхувайте да го направите!

Водолей

Не седете и чакайте нещата или хората да дойдат при вас.

Ако има нещо или някой, за който не можете да спрете да мислите, отидете и го вземете. Няма смисъл да седите и да се самосъжалявате. Не си правите услуга.

Опитайте да кажете „обичам те“.

Нормално е, че се страхувате от любовта; вие сте били тежко наранени. Но ако никога повече не си позволите да обичате никого, тогава никой няма да ви обича. Просто опитайте да кажете „Обичам те“. Този път няма да боли.

Бъдете добри към другите.

Това е най-голямата награда, която можете да получите – да видите някой друг да се чувства по-добре или по-щастлив заради нещо, което сте направили. И да не говорим, че има карма. Всички добри неща, които правите, ще се върнат веднага при вас.

Риби

Хората нямат за цел да ви нараняват.

Страхувате се да бъдете наранени, защото отдавате всичко от себе си на една връзка. Вие сте отворена книга и пускате всички вътре. Обичате безусловно и това е причината, поради която обикновено се чувствате наранени. Но безусловната любов в крайна сметка се отплаща. Ще срещнете някого, той ще ви обича по същия начин и няма да съжалявате, че някога сте обичали безусловно.

Не сте виновен всеки път.

Когато някой ви напусне, не се обвинявайте. Когато някой ви направи нещо лошо, вината отново не е ваша. Спрете да поемате отговорност за действията на други хора.

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе